Depeche Mode Czechia
Fanklub Depeche Mode pro Českou a Slovenskou republiku

Soukromá zóna


Hlavní navigace



Depeche Mode Czechia

Kománková: Písně z Exciteru připomínají Lunetic

Ilustrativní: Kománková: Písně z Exciteru připomínají Lunetic

Recenze alba Exciter Jany Kománkové (nikoliv už náctileté).

 

Depeche Mode jsou zvláštní kapela v mnoha ohle­dech. Dokázali si od 80. let dodnes udržet status kultovní skupiny, jejich fanoušci patří k nejoddaněj­ším a nejaktivnějším vůbec - a také k těm nejvěrnějším: na koncertech N*SYNC či Britney Spears možná právě teď omdlévá o něco víc lidí, ale urči­tě jim to nevydrží tak dlouho, jako jejich starším ka­marádům vášeň pro černé oblékání a 'kostkovité' účesy á la David Gahan zamlada. Být depešák, to je životní styl - a je to na dlouho. Jakými prostředky toho dosahují? Co činí tuhle ka­pelu láskou na mnoho let, ne-li snad na celý život? Jsou tihle vlajkonoši syntezátorového popu sku­tečně tak dobří, nebo prostě jen umějí chytit za srdce (a nepustit!) pomocí poněkud lacinějších tri­ků?

Přikláním se k tomu druhému, i když neupírám Depeche Mode, že napsali některé skutečně skvostné a nadčasové popsongy. Jenže udělali ta­ky spoustu strašlivých kýčů - a na té nové desce jsou bohužel spíš kýčovití.

První skladba Dream On (také první singl z to­hoto alba) klame tělem. Kdybych měla říci, s kým by se dali DM v této skladbě zaměnit, řekla bych, že s Chemical Brothers - ty jemné něžné skladby, které Chemicals dávají na konce posledních alb, plus zvuková progresivita (kvůli takovýmhle písnič­kám hodili kolegové asi psaní téhle recenze zas na mě), pěkná melodie, to je jim podobné. A nezní to vůbec špatně!

Jenže takovéhle věci tam nejsou v nijak velkém počtu. Tohle je snad nejnevyrovnanější album Depeche Mode. Hity jako tenhle a neodolatelné m-ca-ca jménem Sweetest Condition jako by ne­byly ze stejného období kapely jako pochodová, skoro budovatelská The Dead of Night (ocituji kolegu - během poslechu nového alba DM někdy při téhle písničce zařval: To je deska pro děti!) a nijaké instrumentálky Lovetheme (je hezké, že Martin Gore, který je autorem všech skladeb na albu, se zřejmě zásadním způsobem zamiloval, ale kvůli tomu nemusí posluchač trpět) a Easy Tiger jakoby nahrané začínajícími rozpačitými amatéry. A už úplně odjinud se zdá být závěrečná Goodnight Lovers. Kdybych měla k někomu přirovnat tuhle věc nemůžu si pomoct, musela bych použít slovo Lunetic. Kapela, která zplodila písničky jako Behind The Wheel a Little 15 že si stojí za tímhle? Prosím?!

 

Neřekla bych, že je to deska pro děti. Spíš mi cel­kový dojem z hudby a textů většiny skladeb připomíná fenomén jménem Svět za 40 (60, 100) korun. Takové ty obchody, kde seženete nejrůznější tretky, cetky a kýče podezřelého původu a nevalné trvanli­vosti - ale máte radost, že jste k nim přišli snadno. Nepochybuji, že dárek ze Světa za 40 může něko­mu, kdo nemá valné nároky, udělat radost. Něco mu ta věcička připomene, potěší ho tím, jak je vlastně roztomilá... ale ty sádrové panenky sedící na lavičce či košíček s rukojetí ve tvaru srdíčka jsou přesto ký­čem, ne že ne. Depeche Mode si samozřejmě ne­hrají na umění, a proto se nepouštím do srovnávání jejich světa za čtyřicet s, dejme tomu, obchodem s uměleckými předměty za tisíce (liber). Neupírám jim také, že co se týče produkce, může Exciter být refe­renční deskou: Gahan je nahrán tak, že zní vemlouvavě i z laciného reproduktoru, producent Mark Bell přinesl něco zajímavých zvuků, i ta nejhorší píseň z tohoto alba má jistou dynamiku a v některých chví­lích DM člověka přimějí k jásotu and tím, že pop is not dead. Ale mnohé skladby jsou skutečně vatovité, nezajímavé, a pokud nejste ortodoxní depešák, neutkvějí vám v paměti. Čtení textů (bohužel i u Dream On) často vyvolá dojem, že se hrabete ve sbírce po­ezie patnáctiletého gymnazisty, kterou jste nikdy neměli otevřít - zajímavé jsou jako obvykle ale ty hodně sexuální, protože DM jsou pravděpodobně jediná kapela, kterou poslouchají děti, ač má snad na každé desce reference na S/M praktiky. A to reference vkusné, nikoli oplzlé. Na to, jak Gore často neumí za­cházet s vyjádřením něžných citů, zachází s tímhle zatraceně ožehavým tématem až překvapivě dobře.

 

DM jsou tedy na Exciteru vlastně takoví, jací by­li vždycky: schopní nadchnout hitovou melodií a totálně zprudit kýčovitými písničkami. Poměr toho skvělého vůči tomu mdlému až zlému není po­hříchu nejšťastnější, a nadto tu je ta vata. Málo platné, i když pořád mají jistou sílu, touhle deskou těžko dostanou jiné lidi než národ depešáků.

 

Zdroj: Rock a Pop, Jana Kománková

 

24. září 2014 o 9:01 • Dangerous • Články

Diskuze

Uživatel: Pavel.Z

Pavel.Z      1   24. září 2014 o 10:36

Přátelé, navrhuji aby se někdo z řad fanoušků obětoval a Komankovou oplodnil, aby nalezla nový smysl života. Ringo co ty, nechces se obětovat a udělat jí malého depesacka?


Uživatel: d.stripped

d.stripped      2   24. září 2014 o 10:48

@Dangi: ty mě prostě chceš zabít,viď??????????????


Uživatel: Ringo

Ringo      3   24. září 2014 o 11:02

Pavel.Z: to se radši obětuji a pořádně se poprvé v životě ožeru:-D


Uživatel: Ringo

Ringo      4   24. září 2014 o 11:04

Ale jinak z recenze souhlasím s jedinou větou “Kapela, která zplodila písničky jako Behind The Wheel a Little 15 že si stojí za tímhle? Prosím?!”

Ale jinak jsou to samé žvásty typické pro novináře z 80. a kraje 90. let, kteří už dnes vědí, jak šlápli popisováním DM v tehdejší době hodně vedle.


Uživatel: chmelko

chmelko      5   24. září 2014 o 11:19

až na ten záver s nou ohladom excitra fakt suhlasím, so sweetest condition (jedna z naj songov tohto albumu to ale nevychytala)


Uživatel: little 33

little 33      6   24. září 2014 o 13:08

Chtěla jsem reagovat, ale nechám vás tu, pánové, v tak odborné diskusi raději samotné :-D. Hezky si role rozdělte a nepohádejte se tu wink.
3 Ringo: to jsem zvědavá grin.


Uživatel: Robiner

Robiner      7   24. září 2014 o 17:19

Pavle: Ringo: Nedáme ju do trojky štvorky?..kludne aj viacerí..mna to samého nebaví.. :D


Uživatel: Ringo

Ringo      8   24. září 2014 o 17:26

Robiner: ty jsi dobrý perverz, co?................. Brát si do čtverky Kománkovou…fuj:-)


Uživatel: Robiner

Robiner      9   24. září 2014 o 17:35

Vravím tomu dobrý skutok aneb schodík do neba..-)))


Uživatel: Pavel.Z

Pavel.Z      10   24. září 2014 o 17:38

Konstruktivní diskuze se ubírá správným a inteligentním směrem, ale mohl bych vám ji kluci jen držet?


Uživatel: Robiner

Robiner      11   24. září 2014 o 17:47

Pavle ...:DD..presne tak..inak musíš mat ohromnú silu…bude mi ctou…ale Ringo sa asi bude pozerat od vedla z miestnosti cez zrkadlo aby nevidel originál…:D obávam sa že to inak nedá...


Uživatel: Ringo

Ringo      12   24. září 2014 o 18:07

Pavel.Z: já to budu natáčet, ale až se mi povede se poprvé v životě ožrat, jo? Za střízliva bych to nedal:-D


Uživatel: Pavel.Z

Pavel.Z      13   24. září 2014 o 18:15

Ringo, Robiner ti přiveze litr repáku a nebude to problém. Víš co to je? To bys ale asi nedal, já dal panáka a už mi to na celý život stačí.


Uživatel: Robiner

Robiner      14   24. září 2014 o 18:24

mnam repaak…u nás sa pálí všetko možné a podarilo sa mi ochutnat jeden fakt dobrý inak zaleži ako sa podarí.. chce to um…rysuje sa dobrá párty..inak slivovica,režná neni problém tej máme dost…teraz mám obdobie burčákové..taký jesenny detox od tvrdého..krv vymenená dávno už mesiac to bude…


Uživatel: Pavel.Z

Pavel.Z      15   24. září 2014 o 18:26


Uživatel: Ringo

Ringo      16   24. září 2014 o 18:37

to vypadá spíše, že se mně snažíte zbavit toho utrpení možnosti to vidět na vlastní oči:-D


Uživatel: Robiner

Robiner      17   24. září 2014 o 18:40

To som nevedel..ale tak domáce je domáce wink dáš si Ringo?...pani Kománková keby vedela jaké plány tu na nu kujeme jak by sa tešila…heh


Uživatel: Mercy

Mercy      18   24. září 2014 o 19:24

Robiner: co jí takhle nalít něco po čem se nedá oslepnout, ale ohluchnout? Když už se pálí všechno možné


Uživatel: Pavel.Z

Pavel.Z      19   24. září 2014 o 19:38

Jana má jistě s/m praktiky ráda, když je tak moc v článku zmiňuje, třeba to tu čte a hněte si přitom přirození mastnými prsty od tlačenky co měla k večeři.


Uživatel: Robiner

Robiner      20   24. září 2014 o 19:44

Pavle to znie dost dobre…dal by som si ich naraz obe aj s octom a cibulou..to hněteni k tomu no mmm….Liduš ona hluchá už je..Chce to nejaký protiliek práve ale obávam sa že je už stratený prípad…


Uživatel: Ringo

Ringo      21   24. září 2014 o 21:02

to je síla:-)


Uživatel: Mercy

Mercy      22   25. září 2014 o 7:24

to teda je grin se klidně vsadím, že byste se jí nedotkli ani smetákem grin
Robiner : no právě, je hluchá na 99%, ale bylo by potřeba 101%


Uživatel: Pavel.Z

Pavel.Z      23   25. září 2014 o 7:32

Padesát odstínů černé, Jani.
Ringo: představa tlačenky a mastných prstů tě dostala co? Už by jsi do toho šel?
Lída: jeden můj kamarád má na to pořekadlo: “příroda si vždycky cestu najde”


Uživatel: Robiner

Robiner      24   25. září 2014 o 8:18

Klystír..!!!...dva za sebou a poriadne…!!! To by som dal Kománkovej…


Uživatel: Michaela 146

Michaela 146      25   25. září 2014 o 8:38

Vyjadřovat se k paní Kománkové je zcela zbytečné, přirovnat k DM Lunetic je vážně dětinské...Lunetici byli v době recenze velice populární u náctiletých grin Rozhodně ne můj šálek kávy grin


Uživatel: alto01

alto01      26   25. září 2014 o 15:33

Vždy jak si zde čtu Vaše příspěvky tak se opravdu dobře pobavím, ale tohle vypadá jako příprav a návod k trestnému činu!!!! grin a ještě to hraničí s pěknou s deviací, skoro nekrofilie a gastroporno grin Pánové Vaše fantazie je skvělá, ale do toho bych nešel, jen mimo tu slivku a režnou!


Uživatel: Pavel.Z

Pavel.Z      27   25. září 2014 o 16:09

Jo Alto, ale co bys čekal na dm .cz pod články Komankove? Vždy jen ty nejnižší pudy, ale občas to prehanim :( Teď když někdy v budoucnu spatrim tlacenku, vzpomenu na Komankovou :(


Uživatel: Dangerous

Dangerous      28   25. září 2014 o 16:23

malý off topic, na foru HOME si fanoušci vzpomněli na jednu “zvláštní” duplicitu…
https://www.youtube.com/watch?v=fp3TnF0YYF4
připomíná Vám někoho tenhle zpěvák? wink


Uživatel: Pavel.Z

Pavel.Z      29   25. září 2014 o 16:32

Hutchence byl vždy kopie Dava, bohudik skončil v 97 jen on,  r.i.p.


Uživatel: Ringo

Ringo      30   25. září 2014 o 17:46

Ta podobnost je čistě náhodná nebo tam je úmysl kopírovat. Dle těch výrazů ve tváři a gest to vypadá, že je to dost okoukané a nacvičené.


Uživatel: smidak101

smidak101      31   25. září 2014 o 19:37

Byli si s Daevem hodně podobní.INXS se mi líbí.


Uživatel: Robiner

Robiner      32   25. září 2014 o 19:50

Pamatam si niekedy v roku 98 99 za mnou prišiel kamoš a vraví videl som koncert inxs a spevák cely Dave-ja fakt ?..neveril som..ved on je modla…a potom po rokoch som si spomenul…super..mam rad ich tvorbu niektoru…

Alto01 moja fantázia je nekonečná..hlavne ked ma rajcuje taká sexualna mašina akou je Kománková.. :D


Uživatel: Michaela 146

Michaela 146      33   25. září 2014 o 20:31

to smidak101: hmm mně se vryla do paměti tahle skladba….
https://www.youtube.com/watch?v=qKAa20ukR-s


Uživatel: Pavel.Z

Pavel.Z      34   25. září 2014 o 22:30

Robinere, zapni si google.com, do řádku napiš Jana Kománková a klikni na obrázky, jestli jako jsi v obraze do čeho deš ... Protože když tě tu čtu, tak si tím nejsem jistý.

Deny: a co tatarka ???


Uživatel: Robiner

Robiner      35   25. září 2014 o 23:04

To som urobil hned na začiatku práve Pavle…Laska hned na prvý pohlad iba sa zaiskrilo.:D ty teda nejdeš so mnou do toho?:((..som sa tešjl…

Deny..som rád že tu niesom sám taký gurmán..smile)

Cowlley.. https://www.youtube.com/watch?v=XbD3lBtFtzU cover Joe Cocker…moja srdcovka..


Uživatel: Martin5

Martin5      36   25. září 2014 o 23:05

Já padnu! To je ta padlá holubice co pomlouvala Madonnu že má na DWTour oblečený rifle grin) Lovetheme je theme dalšího songu Freelove. Obecně mám raději koncept alba - míň tracků tak 9. Ke kritikům Exciteru ale nepatřím. A lovers jsou luxusní song.


Uživatel: Ringo

Ringo      37   25. září 2014 o 23:08

Disappear je asi jediná skladba od Inxs, kterou poznám. Přiznám se, že tahle kapela jde úplně mimo mně. Hudebně mně to nijak nezasáhlo.


Uživatel: Pavel.Z

Pavel.Z      38   26. září 2014 o 4:53

Robiner, fakt ne, jedině snad to pridržení, ale ani to si nejsem jistý jestli bych dal, musel bych nějakou dobu před tím chodit do fitka.

A mysíš si teda, že bude dole vyholená nebo zarostlá jak medvěd grizzly?


Uživatel: Ringo

Ringo      39   26. září 2014 o 6:12

Pavel.Z: chceš si udělat praxi z holičství?


Uživatel: Pavel.Z

Pavel.Z      40   26. září 2014 o 6:25

No Ringo premyslim o tom, protože když už jsme ji horko těžko sehnali ženicha, tak aby neshorel jak papír na tom, že by nenašel kde nechal tesař díru. Ale na druhou stranu si myslím, že kluci ze Slovenska se v džungli neztratí.

Fakt jsem ale přesvědčen o tom, že pokud by měla Janina dítě, nechala by těch blbostí... Viz. Můj první příspěvek zde. Lidé by si měli pomáhat!


Uživatel: Pavel.Z

Pavel.Z      41   26. září 2014 o 7:35

Robinere, teda doufám, že pocitas s bábetkem, protože jinak by to celé nemělo smysl !!! A musíš počítat i s tím, že to napoprvé nevyjde. Pripravuji tě na všechno ...


Uživatel: Síma XJ 600

Síma XJ 600      42   26. září 2014 o 8:48

...no toto, musela jsem se ujistit, že jsem opravdu na depechemode.cz, ale jsem ...
Hoši, osobně si myslím, že zlo vyplodí vždy jen zlo a tak předpokládám, že hloupost, tupost a mdlost vždy vyplodí jen totéž.... proto navrhuji rozmnožování madam Kománkové doživotně zakázat, uspořádat pořádnou alespoň týden trvající DM párty, jí odchytit, svázat na židli a posadit k reproduktoru co nejblíže . Po párty pozvat chlapce z Lunetiků, ať si s ní dělaj co chtěj, s tím, že jí musí neustále zpívat své překrásné songy po dobu následujícího týdne .... no myslím si, že Chocholoušek by nestačil, ale určitě by už nikdy nesrovnávala DM s Lunetikem a radši si zlomila obě ruce v lokti. grin


Uživatel: Lex Barker

Lex Barker      43   26. září 2014 o 9:04

INXS jsem měl hodně rád v první polovině 90. let, dodnes si rád poslechnu jejich výběrovku, jinak další australská legenda Midnight oil taky hodně v pohodě....společně Nickem Cavem, “svatá” australská trojice.


Uživatel: Pavel.Z

Pavel.Z      44   26. září 2014 o 9:59

Sima xj 600: ty tedy myslis, že ze spojeni Robinera s Janou by nevzeslo nic dobrého?


Uživatel: Michaela 146

Michaela 146      45   26. září 2014 o 10:10

to Robiner: Vážně nádherná skladba, ani se ti nedivím, že jí máš jako srdcovku wink
Co se týče romantického filmu Město andělu, pro někoho obyčejná slaďárna, pro mě něco víc…Mám slabost pro anděli smile


Uživatel: Michaela 146

Michaela 146      46   26. září 2014 o 10:32

to Lex Barker: Také jsem začátkem 90. let, poslouchala INXS….
https://www.youtube.com/watch?v=2CXUcihuVJc


Uživatel: Lex Barker

Lex Barker      47   26. září 2014 o 12:07

to cowlleyka: Kluci z INXS měli na přelomu 80/90. let společně s DM nejlepší image v showbizu a samozřejmě  super písně a klipy- myslím že 2 natáčené přímo v Praze ještě před revolucí.


Uživatel: Dangerous

Dangerous      48   26. září 2014 o 12:28

V jednom dokumentu z roku 1997 Dave Gahan říká, že chtěl být frontman jako Jagger, Hutchence…

Jednou také padla otázka na Antona Corbijna, jestli nenatočí klip Depeche Mode v Praze. Corbij odpověděl, že nikoliv, protože INXS svými pražskými klipy tuto možnost zabili pro každého…


Uživatel: Ringo

Ringo      49   26. září 2014 o 13:33

Tak je to jasné, SOFAD look Gahana a výrazy v obličeji na Devotionalu bylo napodobení Hutchence. No díky bohu že je Dave zase sám sebou a nechce být nikým jiným. U něj to naprosto nechápu, protože spíše všichni ostatní by měli chtít být Davem Gahanem:-) Ale asi každý potřebuje nějaké vzory a měl je i Dave s jeho nesmyslnou představou, že není dokonalý takový jaký je.


Uživatel: Dangerous

Dangerous      50   26. září 2014 o 13:57

a magazín VOX v říjnu 94 napsal:  Dave Gahan has reinvented himself as Michael Hutchence on Depeche Mode’s world tour…

smile


Uživatel: Pavel.Z

Pavel.Z      51   26. září 2014 o 15:02

Dave byl na fetu a chtěl být za rockera, tak okopíroval Hutchence.


Uživatel: Pavel.Z

Pavel.Z      52   26. září 2014 o 15:10

..to Janina je alespoň originální!


Uživatel: Pavel.Z

Pavel.Z      53   26. září 2014 o 18:02

No, nedalo mi to a pustil jsem to video z fóra Home na TV. Ano, f. podoba tam je, ale to je tak vše. Házení hlavou dozadu, způsob držení mikrofonu ... max. Jinak tam moc podob Ringo nevidím v těch pohybech.

http://www.youtube.com/watch?v=dJT9vekBYU8


Uživatel: Ringo

Ringo      54   26. září 2014 o 18:24

Pavel.Z: no já ji vidím v těch jemných pohybech, zavírání oči u mikrofonu s takovým zvláštním procítěním a dost se podobají v té formě civilně. Když si pustíš rozhovor s Hutchencem, tak má stejné takové nervózní pohyby rukama, stejnou gestikulaci, stejný výraz ve tváří, pokyvování hlavou….ale možná je tohle klasický příznak toho fetu, možná to udělalo tu podobu, možná se takhle chová každý kdo na tom jede:-)

Na druhou stranu to výrazivo měl Dave v podstatě už v osmdesátkách, kdy na drogách ještě tak nefičel, tak je otázka, zda je tohle opravdu zvláštní shoda, třeba mají stejný gen, třeba jsou bráchové a neví o tom:-) Ty dlouhé vlasy tu shodu značně umocnily.


Uživatel: smidak101

smidak101      55   26. září 2014 o 21:37

Co si budem povídat.Je to po letech venku.David Gahan A Michael Hutchens byli příbuzní.Myslím, že bratranci z otcovi strany.


Uživatel: Pavel.Z

Pavel.Z      56   26. září 2014 o 21:55

A Jana je moje sestra, které se tu snažím sehnat ženicha.


Uživatel: Pavel.Z

Pavel.Z      57   27. září 2014 o 8:36

Triko pošli, tatarku má ráda rovněž, ale příprav se na to, že ségra ma velkou spotřebu tlačenky. Nejlépe kdyby jsi byl řezník či uzenář jinak to budou velké rodinné výdaje.


Uživatel: smidak101

smidak101      58   27. září 2014 o 8:44

1:07 jsem tam na monitor načáral vousy a kohopak to vidím?


Uživatel: Pavel.Z

Pavel.Z      59   27. září 2014 o 8:47

Smidak101: ségru?


Uživatel: smidak101

smidak101      60   27. září 2014 o 9:10

Ringo to si nech zarávat.Tak je to jasné, SOFAD look Gahana a výrazy v obličeji na Devotionalu bylo napodobení Hutchence. No díky bohu že je Dave zase sám sebou a nechce být nikým jiným. U něj to naprosto nechápu, protože spíše všichni ostatní by měli chtít být Davem Gahanem:-) Ale asi každý potřebuje nějaké vzory a měl je i Dave s jeho nesmyslnou představou, že není dokonalý takový jaký je.


Uživatel: smidak101

smidak101      61   27. září 2014 o 9:12

#63 • Pavel.Z : ale né.Bona.


Uživatel: smidak101

smidak101      62   27. září 2014 o 17:14

#66 • denydog : dobrou chuť.Taky bych si dal jitrničku se zelím a bramborem pěkné upečenou.A nebo bramborák.Podobu jsme si všimli dávno, ale teď se o tom kecá veřejně.Měl bys brát nějaký všimný od značky tatarky, jestliže je součástí Tvýho stolování.Já jsem kečupovej.


Uživatel: Dangerous

Dangerous      63   27. září 2014 o 18:45

to deny: popiš svůj problém sem, snad se dočkáš řešení....
http://depechemode.cz/forum/viewthread/1/P90/#novy


Uživatel: Ringo

Ringo      64   27. září 2014 o 18:46

smidak101: tak já můžu jak tatarku, tak kečup, nejraději kombinace obojího, smíchané a do toho namačkat několik stroužků česneku:-)


Uživatel: smidak101

smidak101      65   27. září 2014 o 19:10

Česnek muiluju.Já vím ten odér je pro některý lidi nevábnej, ale ta jeho účinnost na lidský tělo je neuvěřitelná.
Vivat DM a česnek.


Uživatel: Ringo

Ringo      66   27. září 2014 o 19:20

k jídelnímu offtopicu: tatarka + kečup + česnek - na tuhle kombinaci co se týče kejdy (rozumějte dresingu)na hranolky, opékačky, ameriky, grilované maso, ke steakům a pod. nemá absolutně nic. Všechny ty srajdy co nabízejí formou dresingů v obchodech se mohou jít zahrabat:-)


Uživatel: Robiner

Robiner      67   27. září 2014 o 22:15

Zdar páni..teda jestli to tu Janka šmíruje tak jej robíte teda poriadne chute..slina na podbradku ukápla minimálne…to asi zámerne hm?... smile

A tak bol by som rád keby sa k tejto debate pripojila..Janailoveyouúúú!

Cowlley: https://www.youtube.com/watch?v=aH986VE47M8 smile


Uživatel: smidak101

smidak101      68   28. září 2014 o 0:50

Byli jsme asi v 96-tým v pizzerii a na stole stály dochucovadla.Tak jsem při čekání na objednávku vzal tu láhev kečupu a napil se z ní.Viděla mě obsluha.Přišel ke mně a říká.” To není pivo”, a já na to ” No nám to říkej Itale “.


Uživatel: Robiner

Robiner      69   28. září 2014 o 10:15

smidak101 :D :D :D to si zabil…


Uživatel: Michaela 146

Michaela 146      70   28. září 2014 o 15:30

to Robiner: V roce 1990 jsem byla na jedné diskotéce a tam hráli skladbu Suiciede Blonde, která se mi tenkrát i celkem líbila….Je první skladbou, kterou jsem slyšela od kapeli INXS…
https://www.youtube.com/watch?v=psDTiUV0PNI


Uživatel: Logic1

Logic1      71   3. říjen 2014 o 6:53

Pani kománková a vy ste kkrestná Luneticu.


Uživatel: Hotel Ultra

Hotel Ultra      72   20. listopad 2014 o 10:56

Kománkový je 40, tu už oplodnit půjde těžko, ale držím vám palce, hoši - budete muset akt často opakovat, abyste došli ke kýženému cíli. wink
S tím Hutchencem je to pravda, včetně toho, že se ho Dave snažil napodobovat. Škoda, že u toho nezůstal, jeho současnou pódiovou prezentaci moc nemusím, ty jeho křečovité pohyby levou rukou, nevím, jestli je to pozůstatek fetu…


Uživatel: Hotel Ultra

Hotel Ultra      73   20. listopad 2014 o 11:00

Jinak Exciter mám dost rád. Není to deska na první poslech, ne všechno tam sedí, ale je to určitě poctivě udělaná deska, včetně produkce (což se třeba o SOTU říct nedá). Kománková je jako obvykle mimo. Hlavně, že pořád vychvaluje do nebes New Order. Nic moc proti nim, mám je taky docela rád, ale zvukově a aranžérsky byli v 80. a 90. let světelné roky za DM, první pořádnou desku vydali až v roce 2001.


Uživatel: duran80

duran80      74   23. prosinec 2014 o 23:09

Trochu jiná ale pořád dobrý.


Komentáře mohou přidávat jenom registrovaní a přihlášeni uživatelé.