Depeche Mode Czechia
Fanklub Depeche Mode pro Českou a Slovenskou republiku

Soukromá zóna


Hlavní navigace



Depeche Mode Czechia

Vesmírný Eden s hvězdami na pódiu

Ilustrativní: Vesmírný Eden s hvězdami na pódiu

Když se někdo zeptá, proč je Depeche Mode kultovní, legendární?, může každý vymyslet desítky odpovědí. Tu jedinou a správnou odpověď má každý fanoušek ve svém srdci, každý to pojímá po svém a každý to nějakým způsobem prožívá. Pak ale příjde něco, jako je koncert, živé vystoupení, nazvěme to jak chceme. Tisíce lidí se nemůže dočkat, až spatří své idoly, někteří po několikáté, někteří úplně poprvé, ale všichni to prožívají stejně.

Několik dní před tím nemůžou pořádně spát, sedí u internetu, hltají každou informaci, která se kde objeví, sdílejí svoje pocity na diskusních fórech. Když nastane den D, málokdo spí v noci klidně, nejradši by už byl na stadionu.

Někomu příjde úsměvné až dětinské, proč s tím tak fanoušci nadělají, proč to tak prožívají, ale věřte mi, že právě ti, co to nechápou a ani se nesnaží, jsou o něco ochuzeni. Takhle intenzivně něco prožívat a těšit se, je něco, co člověka nějakým způsobem obohacuje…Ale možná je to jen můj subjektivní názor…

Když jsme přijížděli krátce po 16.hodině před stadion, docela mě překvapilo, že u vstupů bylo tak málo lidí, říkala jsem si, kde jsou všichni, to už snad pouštěli? Vybavily se mi vzpomínky na 93 rok, kdy jsme byli před Letnou den před koncertem a bylo nás tam asi 50, skoro 40 hodin před začátkem. To ale rozhodně neubírá na síle fandovství, jen je prostě jiná doba. Starší rozumí a chápou, mladí možná pochopí časem. K organizaci na stadionu se asi moc vyjadřovat nebudu, přišlo mi docela „divný“ jakým způsobem se rozdávaly zelené pásky na stání pod podiem, hned v úvodu histerie jednoho z pořadatelů, že se má udělat 5 řad a čekat, až na vás dojde řada, aby vás označkovali, že můžete pod podium. Sorry, ale vyhrožovat fanouškům, že je všechny vyhodí, jestli si nestoupnou tak jak mají, to by zkusil asi jednou.

Nad Prahou stáli asi všichni svatí, neumím si to jinak vysvětlit, protože počasí vyšlo skvěle, někomu možná vadil ten mírný déšť, co přišel, ale od pondělní Bratislavy až do čtvrtka všude pršelo a ne málo. Předkapela Motor nezklamala, protože nikoho asi moc nenadchla, po 10-ti minutách nudila, hráli docela hezky, ale moc dlouho a nahlas. Ono dělat předskokana taky není žádný hurá, ale jim to očividně nevadilo. Po cca 30-ti minutách – hurááááá, dohráli, odešli.

….Pak to přišlo strašně rychle. Na kouli se rozsvítila červená písmena DM a kroužila pomalu dokola, každému se pomalu zatajoval dech a přitom srdeční tep dosahoval maxima. Teď teď teď ..to začne….první tóny In Chains, podium zatím prázdné, davy šílí, tleskají, vyvolávají Depeche Mode a vše graduje do nástupu Andyho, Martina, Dava, Petera a Christiana. Neuvěřitelná show začíná a každý si přeje, ať nikdy neskončí. A asi by nikdy neskončila, kdyby Depeche Mode zahráli všechno, co by si fanoušci přáli. Vybrat z tolika skladeb, hitů, 22 písniček, to asi určitě není lehký. I tentokrát vsadili na osvědčený „pecky“, upřímně, Enjoy The Silence, Personal Jesus…nikdy nechybí, ale dokážete si to bez nich představit? Osobně se těším vždycky na E.T.S už jenom kvůli tomu, s jakým kytarovým sólem přijde Mart. O Never let Me Down Again ani nemluvím, desetitisícový les mávajících rukou, bez přestávky. Taky už vás vždycky bolí ruce, ale jakmile začne znovu mávat Dave, aby lidi povzbudil, začnete znovu jako o život? Pár lidí psalo, že vypadali unaveně. Z místa pod pódiem byla vidět na Martinovi trochu únava, ale na pár okamžiků, procházka odpolední a posléze noční Prahou byla asi náročnější, Dave měl jednu chvíli taky ve tváři únavu, ale není se vůbec čemu divit, po tom, co v nedávné době prodělal, klobouk dolů před ním. Každopádně do toho dal všechno, je to profesionál, bavič a dokáže fanoušky takovým způsobem rozžhavit, že to prostě nemůže nikoho nechat v klidu.

Nevím, jak to vnímali lidi na tribunách, ale co mě osobně dostalo, bylo vyvolávání Andyho  Fletchera, z toho asi moc DM nechápali a muselo je to pobavit. Když lidi začali skandovat Martin Gore, Dave začal ukazovat pssst, že už chce Martin začít hrát, ale copak to jde rozdováděný dav uklidnit?

Nechci a nebudu tady srovnávat, jestli byl lepší ten nebo onen koncert, to nebo ono turné. Každý koncert a každé turné má co do sebe, každý má své specifikum. Je mi líto, jestli je někdo otrávený z nepříjemných fanoušků z jiné země, z organizace, počasí, zvuku, že byli na podiu unavený apod., každému by měl zůstat ve vzpomínánkách koncert samotný, vystoupení DM, skladby, světelná show a videoprojekce, nezapomenutelná atmosféra. Tohle všechno Depeche Mode při svém pražském vystoupení splnili a ještě navíc přidali. Ukázali nám všem, že to rozhodně nejsou dinousauři, jak je někdo jednou nazval, že dokáží udělat i po tolika letech supr muziku, umí dohnat lidi až k šílenství, že právem nosí statut legend a kultu. Jejich hudbu prostě člověk musí milovat a nebo nesnášet, buď vás vtáhne a nebo se k ní už nikdy nevrátíte. Osobně jsem hrdá na to, že poslouchám Depeche Mode, jsem hrdá na všechny fanoušky, kteří dokázali udělat neuvěřitelnou atmosféru a kotel, skandování a tleskání muselo být slyšet až do „vesmíru“, že jsme DM určitě nezklamali a budou na čtvrteční pražský koncert vzpomínat v dobrém a až příště budou, snad příště, rozhodovat, kam zavítají, bude Česká republika opět na seznamu.

Děkuju Dave, Martine a Andy, byli jste skvělí, famózní, udělali jste nám zase jednou radost tááááááááákhle velkou.

LITTLE SOUL

COME BACK

POLICY OF TRUTH

STRIPPED

Fotogalerie / Praha, Slavie 25.6.2009

PS: a že se fanoušci umí vážně bavit nejen na koncertu ukázali i na After Party v Lucerně, byli jste skvělí, až do 5-ti do rána.

After party, Lucerna Music Bar, 25.6.2009

27. červen 2009 o 14:08 • DeeBeeDM • Články

Diskuze

Uživatel: Sisi Mutsi

Sisi Mutsi      1   27. červen 2009 o 14:52

Úžasné!! Moc závidím všem, co byli na koncertu DM. Po přečtení tohoto nádherného článku závidím ještě víc. Ono to ani jinak napsat nešlo, hrnou se mi slzy do očí, jsou prostě úžasní, skvělí. Mísí se ve mně všemožné pocity, které vrcholí až do jednoho velkého, který nevím, jak bych nazvala. Jednoduše DM miluji!


Uživatel: Gwan

Gwan      2   27. červen 2009 o 15:51

Moc hezky napsané. Pro mě byl nejúžasnější moment, když jsem se z pod podia při NLMDA otočila a viděla jsem ty tisíce mávajících lidí. Bylo už šero, do toho ta světla… Byl to opravdu emocionální zážitek.


Uživatel: fdm86

fdm86      3   27. červen 2009 o 16:58

“Někomu příjde úsměvné až dětinské, proč s tím tak fanoušci nadělají, proč to tak prožívají, ale věřte mi, že právě ti, co to nechápou a ani se nesnaží, jsou o něco ochuzeni. Takhle intenzivně něco prožívat a těšit se, je něco, co člověka nějakým způsobem obohacuje…”
    Skvele D. grin Tyhle slova mi mluvi z duse! A Andymu jsme vytleskavanim, myslim, prichystali prijemne zaskoceni, a nejen jemu. Atmosfera na live byla neuveritelna, absolutni… Pripadalo mi, jako kdyby jsme s klukama soutezili, kdo komu da vic. Kdo koho chce vic potesit, kdo chce vic darovat.. Myslim, ze to od remizy nebylo prilis daleko..grin Troufam si rict, ze letosni Prahu si kluci budou radi pamatovat. Mozna i pro ne tam bylo cosi necekaneho a vzrusujiciho…


Uživatel: bitter apple

bitter apple      4   27. červen 2009 o 17:26

Opravdu krásně napsané!!!! I já si myslím, že ti, kteří nemají vášeň pro žádnou skupinu, zpěváka či zpěvačku nemohou nikdy pochopit co se odehrává v našich srdcích a myšlenkách. Miluju depeche mode od svých 13ti let, což už bude pomalu 19 let intenzivní, vášnivé a oddané lásky a i já jsem na to patřičně hrdá a především jsem za to nesmírně vděčná a častokrát děkuji ( nevím ani komu ) za to, že mě to potkalo, že to mohu prožívat a že mě to ovlivnilo na celý zbytek mého života. Moje okolí ( kamarádi, rodina, kolegové v práci ) to prožívá se mnou i když depeche neposlouchají, ale chápou mě a podporují. Dokonce, když si doma pustím dvd z nějakého koncertu a bulim u toho jak malá holka, tak moje máma, když mě vidí bulí se mnou grin))) shrnu to slovy, která mám vytetované v srdci. DEPECHE MODE FOREVER!!!!


Uživatel: fdm86

fdm86      5   27. červen 2009 o 17:36

to bitter apple: to je strasne hezky cos napsala smile Ja jsem castokrat v nadhernych letnich dnech zatahoval v pokoji do uplne tmy a ujizdel na Here Is The House, World Full Of Nothing, Blasphemous Rumours.. Ale i dnes mi tyhle pisne zni jako tenkrat, kdyz byly cerstve. A dnes ujizdim na Stories Of Old - z me nejoblibenejsi desky smile


Uživatel: fdm86

fdm86      6   27. červen 2009 o 17:51

to ringo: ja jsem muz grin


Uživatel: Frohlein

Frohlein      7   27. červen 2009 o 17:54

Kdyby “mu” Martin nenapsal ty skvělé songy? Pardon, ale proti tomu se musím ohradit! Martin snad píše pro DM jako celek a taky pro sebe! A já chci být jako on, ne jako Dave:)

Jinak souhlasím, že článek je moc pěkný.


Uživatel: fdm86

fdm86      8   27. červen 2009 o 18:00

to ringo: V pohode:-))  Jinak ja o neco vic vzhlizim k Martovi.


Uživatel: Mirxon

Mirxon      9   27. červen 2009 o 18:21

Tohle je hezky od srdce napsanej článek. I já jsem si trochu zamudroval nad ne zrovna nejlíp zvládnutou organizací koncertu pořadatelem a možná jsem se i trochu pozastavil nad ne zrovna nejideálnějším zvukem, ale nakonec, nic není nikdy úplně ideální a tak to prostě beru. Ve skutečnosti mi nic nemohlo zkazit tu upřímnou a nefalšovanou radost z toho proč mám tuhle kapelu pořád tak moc rád jako žádnou jinou a že jsem ji mohl opět vidět a slyšet na živo a pořádně si tenhle posvátnej okamžik vychutnat.


Uživatel: Martina.MO

Martina.MO      10   27. červen 2009 o 18:28

to fdm86 : ta je výborná - bylo to moje první album grin, já momentálně jedu Dressed In Black…


Uživatel: fdm86

fdm86      11   27. červen 2009 o 18:34

to Martina.MO: jejda, tady je taky nekdo “depesak senior” jako ja..? gringrin:-)


Uživatel: fdm86

fdm86      12   27. červen 2009 o 18:39

Na DM je dalsi z jedinecnych veci ta, ze maj tolik hitu, ze se dva tezko shodnou, na cem kdo zrovna ujizdi:-)


Uživatel: aligator V.

aligator V.      13   27. červen 2009 o 18:44

Koncert byl super a musím se přiznat, že při Personal Jesus jsem se málem rozplakal.Už se těším na leden a O2Arénu


Uživatel: Devotee

Devotee      14   27. červen 2009 o 19:05

Dakujeme Deebee- skvele napisane! Myslim, ze sa vsetci zhodneme na tom, ze si tuto Prahu aj Blavu zapamataju vsetci traja. Aj ked na Andym aj Davidovi bolo vidiet, ze uz neboli skandovanim Fletchera tak prekvapeni ako v Blave, stale to bolo cesko- slovenske unikum. Som rad, ze mi vyslo aspon toto vyvolavanie mien, aj ked sa mnoho ludi nado mnou pohorsovalo, preco chcem skandovat aj meno dajakeho Fletchera? No asi preto, ze je nas, ze tam patri, ze mu zomrel otec a on ani na ten koncert neodisiel, aj ked by tym nikoho neurazil. A hlavne preto, ze ak mal niekto niekedy moznost vyfotit sa s kompletnym DEPECHE MODE, Andy si skoro vzdy dobrovolne stal uplne dozadu, akoby nechel kazit fanusikom fotku z Gahanom- srdcom a Gorem- dusou DM.
Martin bol tiez milo prekvapeny, u nas az priamo ziaril stastim, ze sa mu dostalo tak burlivej reakcie fanuskov.


Uživatel: Devotee

Devotee      15   27. červen 2009 o 19:10

Inak vsimli ste si, ako sme reagovali na Davidovo pssst? Prestali sme skandovat David a zacali Maaaar tin! Bolo to tak spontanne, ze uz ani neviem, ci som to zacal ja, alebo vsetci naraz. Mysticky zazitok, tieto dva koncerty. Ale kludne sa mozme bavit o poliakoch, organizacii, piesnach, ktore by sme chceli a neboli atd, atd.
A ja som Vam vsetkym vdacny, ze sa tu diskutuje v takejto euforii o tychto podstatnych veciach. Nie hentych banalitach.
VSAK LET DO NASHO VESMIRU BANALITY ZASTAVIT NEMOZU


Uživatel: Martina.MO

Martina.MO      16   27. červen 2009 o 19:13

to DeeBeeDM: moc pěkné....  Koncert byl úžasný a atmosféra také, moc jsem si to užila…
DM mě také ovlinili na celý život a jsem tomu ráda… Jejich hudba je lékem na moji špatnou náladu, dělá mi společnost v práci i doma a v autě - nabíjí mě na 100% a to už pěknou řádku let (že by 20)  grin


Uživatel: dani garcia

dani garcia      17   27. červen 2009 o 20:04

moc hezky napsané...je mi 35…..poslouchám je od svých 15ti.byl jsem v blavě i v praze a moc jsem si to užil.jsem už starší kousek,ale připadá mi,že jsem do nich čím dál tím větší blázen.jen mně mrzí,že koncert trvá jen 2 hoďky…...člověk se půl roku těší...a za 2 hodiny je po všem….a teď zas čekat až do ledna….to je ještě dobrý,ale co potom?.....než zas vydají album a bude nějaké turné...to bude pro mně 100 let…...


Uživatel: sanysan

sanysan      18   27. červen 2009 o 21:20

Byla jsem na koncertě v Brat i v Praze. Je škoda, že v Brat to nebylo ne lepším stadiónu, to počasí mělo určitě na svědomí, že v Praze byla, dle mého názoru, mnohem lepší atmosféra a i DM se mnohem víc odvázali a evidentně je to více bavilo. Ale chápu, že počasí neporučím…..Ale stejně, mohly padat trakaře, mě bylo úplně jedno. Jsem fanda-mladice, DM poslouchám(miluju) teprve 3 roky ale jsem v tom, maximálně!!!! Proto nechápu ty pseudofanoušky, kteří během koncertu postávaly především u stánku s pivem. Ja jsem málem obrečela to, že jsem si musela na asi púl minuty odskočit na WC. Tyhle lidi opravdu nechapu. Dále nechápu fanoušky jednoho státu, kteří většinou přišly na stadón posilněni alkoholem a ještě ostatní ohrožovali vlajkou, a to docela dost velkou Určitě to všechny obtěžovalo a DM na to určitě taky nejsou extra zvědavi. Vlastenectví na koncertě???? Tto asi není ta správná volba….. I když mi nějaký trouba málem vylil pivo na záda, kašlu na všechno, DM miluju, bylo to naprosto úžasné, ještě teď mám slzy v očích a kusí kůži. Doufám, že Dave bude ok, moc mu přeju, aby se nemoc už nevrátila. Už teď se neumím dočkat, až vyjde DVD(konečně by mohlo být třeba z Prahy:-) ) a hlavně se těším na leden, hura znovu na koncert!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Uživatel: aligator V.

aligator V.      19   27. červen 2009 o 21:23

Máte někdo fotky z afterparty?Bohužel jsem se tam nedostal a zajímalo by mě, jak to tam vypadalo grin


Uživatel: Petra_GahanDM

Petra_GahanDM      20   27. červen 2009 o 21:41

Pořád jsem dojatá z toho čtvrtěčního nejkrásnějšího nejlepšího koncert!!!,...když jsem dneska slyšela In Chains tak mi vhrkly slzy do očí a krásný vzpomínky na začátek koncertu:) ,...jinak vstupenku nosím v peněžence….pořád u sebe jí mám a pořád se na ní koukám a říkám: ‘‘To je neuvěřitelný,...já byla na Depeche Mode!...opravdu koncert byl neuvěřitelnej!...Opravdu nejlepší den v životě!:)


Uživatel: bitter apple

bitter apple      21   27. červen 2009 o 23:02

to fdm86: díky grin, takže Stories of Old? já teda musím říct, že pro mě ta absolutně nejvíc srdcová je Dressed in black, takže zdravím Martinu.MO grin potom The sun and the rainfall, Bitter apple ( jak jinak ) a z novýho alba COMEBACK!!! tohle jsou takový stálice, jinak je fakt, že se to mění podle období a nálad, jednu dobu jsem zbožnovala Policy of truth a World in my eyes a žhavila jsem je pořád dokola. Víte co nedokážu pochopit? Jak je možný, že mají všechny písničky tak dokonalý??? Nevím jak vy, ale nedokážu o žádné říct, že se mi nelíbí... moc mě mrzelo číst, že Peace je slabej kousek, pro mě rozhodně NE!!!


Uživatel: fdm86

fdm86      22   27. červen 2009 o 23:56

to bitter apple: grin Neni za co. U me se to meni tak, jak mozna u kazdeho. Ta rozmanitost je neuveritelne siroka. Rad se pohybuju v sirokym prostoru a musim taky rict, ze jsem mozna v 10-ti procentech komu Peace hodne rika. Je (pro me) pritazliva jako celek. Ale co vzpominam, tak jsem nekdy ve trinacti silel treba po Ice Machine (smich lidi? gringrin - no a), byla tam But Not Tonight - u te mi neslo uverit, jestli je to vubec mozne takovou hudbu udelat - vazne!!! Co “byla” moje vsudypritomna hymna, je Lie To Me. Stale, az zzirave, miluju Blasphemous Rumours. The sun and the rainfall je uzasna a Tvuj nick - mila “Bitter apple”:) - ta mi zavira oci a nahani do snu, neda se to jinak… U Nothing Impossible bych treba vsadil krk, ze ji slozil Mart - uz by bylo po mne:-( Je to proste siroke…, jak kdyby clovek na nekolik let usnul a celej tenhle pribeh se mu zdal.. Jezisi to je predstava… Dobrou noc:)


Uživatel: fdm86

fdm86      23   28. červen 2009 o 0:00

Jejda, ja zapomel Enjoy a asi 101 dalsich… Toz uz snad vse:)


Uživatel: fdm86

fdm86      24   28. červen 2009 o 0:10

to Ringo: jedna krev:-) Ty voe fakt uz du chrrrrrrrrrrrrrr…....


Uživatel: bubak

bubak      25   28. červen 2009 o 0:11

to Ringo : Čoveče to jste stáli kousek od nás, to je síla kolik lidí co tu píšou příspěvky na který koukáme všichni prakticky denně a pár lidí co se už takhle virtuálně znaj docela dobře, stáli na koncertě v okruhu několika metrů od sebe a vlastně se vůbec ty lidi nepoznaj mezi sebou takhle na živo.  Třeba zrovna se člověk na někoho koukne takhle na koncertě a řekne si, hale ten je divnej, a ve finále je to tak že třeba zrovna s tim člověkem si tady v diskuzích člověk píše každou chvíli a vlastně ho zná, jen neví jak ten dotyčnej vypadá. Tohle je prostě skvělý.
  No a jak si Ringo psal o tom že máš snad větší strach ze stárnutí DM než ze svýho, tak takhle to přesně cejtim taky, to je fakt síla a to už DM poslouchám 20 let a Blava byla na moje narozky takže super dárek.

To bitter apple. Taky nechápu že maj ty songy tak dokonalý a už vůbec nechápu že se daj poslouchat pořád, když vemu kolikrát jsem jednolivý songy slyšel třeba takovou WIMS to jde prostě do tisíců a pořád se mi to líbí maximálně. To je právě asi ta dokonalost. U jinejch kapel a songů to tak neni, prostě se oposlouchaj. DM ne.


To deebeedm : super článek.


Uživatel: bitter apple

bitter apple      26   28. červen 2009 o 9:48

to fdm86: koukám, se Ti líbí samý neprofláknutý kousky grin mě právě hrozně mrzí, že v radiích pořád dokola hrajou Enjoy a Personal, občas nějaká ta Strangelove a Just can´t get enough a tak si spousta lidí myslí, že DM mají jen tyhle songy… na tohle je dobrý Radio 1, tam vždycky vyhrabou depešácký lahůdky grin já třeba ještě blahem chrochtám při Only when I lose myself, Barrel of a gun, Daveově A little lie, Nothing, Sea of sin… no a přesně takhle bych tu mohla jmenovat až do večera grin
to Jan Bubák: přesně tak, moje řeč, když pomyslím na to, kolikrát ty písničky žhavíme dokola a za těch pěknejch pár let… haha, to by bylo slušný číslíčko!!! grin
neříkám, že si nepustím i jinou hudbu, ale u každýho jinýho interpreta mám pár oblíbených kousků a zbytek nic moc, tohle se u depeche nemůže absolutně stát!


Uživatel: Martina.MO

Martina.MO      27   28. červen 2009 o 10:03

to Jan Bubák: Zdravim a musim se přidat v pondělí jsem měla také narozky, takže to byl ten nejlepší dárek co jsem mohla dostat grin a jinak to co klucíí cejtíte o stárnutí DM tak to mám taky….
Opravdu písničky jsou dokonalý a neoposlouchatelný...
to fdm86 : všichni jsme koukam šílenci grin také mám různá období a stále je na čem ujíždět - nedávno mě chytla Tora,Tora,Tora nebo Shake the Disease grin, But Not Tonight výborná pecka, Peace se mě zalíbila hned na začátku…
to bitter apple: též zdravííím….


Uživatel: fdm86

fdm86      28   28. červen 2009 o 10:36

to bitter apple: Ty jo, a co kdyby jsme tu napsali celou discografii a pak si z toho kazdej vyzobal a popsal k nim pocity:-):) Ne vazne, ujizdim i na peckach, treba remixy Enjoy. Kdyz jsem ji v Peter´s Pop Show v r. 1989 videl/slysel, ja tomu zprvu neveril. Mel jsem myslenky, jak vlastne vypada dokonalost. Je mozne, ze takhle? Uz je tohle ten vrchol..? Vzpomina nekdo ne sve pocity, kdyz ji slysel poprve? Smim je vedet?:) Jinak klas. tuct. ces. radio neposlucham, ja na to proste nemam nervy, vlastne obdivuju ostani..:-( A stary veci jsou pro mnohe z nas neco jako dusevni pribehy (je to muj nazor)
to Martina.MO: Shake The Disease to u me zacalo - jak jsem tohle mohl nezminit:) Diky. Jeste jsem tu cetl prisevek, jak se tu vsichni znaj, ale jak se vyjde ven, ani vedlestojiciho bych nepoznal. Takze, kdo je vlastne kdo? gringrin:-):-)


Uživatel: fdm86

fdm86      29   28. červen 2009 o 11:19

Ringo Vas vidim napravo od Catwalku, me to hodilo ke hrazeni nalevo od a ke konci Catwalku, primo pod Daveho (kdyz pribehl) Letos se mi mistecka nepovedla dokonale, to minule 3 krat 1. rada:) Kazdej den neni posviceni, ale letos pry z 1. rady nic moc - ta vyska…


Uživatel: DmBoy

DmBoy      30   28. červen 2009 o 11:30

Ringo tu tvoju grupu sem tam viděl:) já byl ae víc vepředu zato dál od stupínku…lidi napadlo mě:co takhle založit téma na foru s fotkama každýho???:D


Uživatel: fdm86

fdm86      31   28. červen 2009 o 11:32

Proc ne? smile


Uživatel: DmBoy

DmBoy      32   28. červen 2009 o 11:39

to ale abych udělal fotky ala Gahan:) co nejdříve se vyfotím v tesilkách,vestičce a na to sako:)


Uživatel: fdm86

fdm86      33   28. červen 2009 o 11:47

Tak kdy se na to kdo vrhne?


Uživatel: DmBoy

DmBoy      34   28. červen 2009 o 11:55

já byl od catwalku dál ae se svými 170cm sem i tak perfektně viděl:) jinak:!!!!na foru v sekci seznamka DM Fans je nové téma DM Fans-naše fotky!!!!takže přidávejte!!!ja taky co nejdřív něco dám…aspon se líp poznáme na koncertech třeba:)


Uživatel: fdm86

fdm86      35   28. červen 2009 o 12:09

Zkousim to zkousim a i pri dodrzeni velikosti me to nechce pustit:-(:-(:-(


Uživatel: DmBoy

DmBoy      36   28. červen 2009 o 12:14

ajo to je trapny tam je max 500kb:( nefim jestli existuje i konvertor na obrazky…ja tam ted naky foto dam a az se uzdravim tak nafotim jeste neco ala gahan:)


Uživatel: Kouty

Kouty      37   28. červen 2009 o 12:23

Pěkně a pravdivě napsané wink


Uživatel: fdm86

fdm86      38   28. červen 2009 o 12:45

No prave, ja ji dostal na 357 a to samy… Maj to “vychytany” grin


Uživatel: DmBoy

DmBoy      39   28. červen 2009 o 13:13

jj nák to uděláme…


Uživatel: DmBoy

DmBoy      40   28. červen 2009 o 14:37

dal sem na forum svy foto,slo to…ae melo to asi 50kb proto:)


Uživatel: Gary

Gary      41   28. červen 2009 o 14:54

taky se připojuji ke skvělě napsanému článku,bylo tady kolem všeho napsáno víc než dost,řešili se tu neviřešitelné věci,i já jsem se nechal strhnout smile,někteří z nás stále dávají sežrat tisku to co napsali,ale to všechno je o kultu Depeche Mode,který nás spojuje a přiznám se,že díky vám tady,a díky DM,to všechno prožívám zase hrozně intenzivně,tak jako kolem roku 1990,kdy se ani nedá říct která písnička byla moje nejoblíbenější,spíš to teda byly “nesinglovky”,ale dá se říct,že všechny bych obsypal zlatem,nebo nevím jak to říct.Abych to skrátil,DEPECHE MODE mě vychovali a já bych jim za to chtěl hrozně poděkovat a smekám,před tím co dokázali před lety a stále čím dál víc dokazují,jinak by jsme tady všichni takhle neseděli a neřešili blbosti smile.Každopádně by jsme je 14.1.2010 měli vyprovodit bouřlivou atmosférou,stokrát lepší než byla Blavě,nebo teď v Praze,jak je vidno tak tam budeme snad všichni co jsme tady a byli na jednom,druhém či jiném koncertě.Tak “SEE YOU IN PRAG!!!!”


Uživatel: PeeWee

PeeWee      42   28. červen 2009 o 15:35

Článek je parádně napsanej, zase mi dojetím ukápla ne jedna slza ... smile
Absolvovala jsem Blavu a Prahu a jsem pořád tak plná dojmů, že nemám na nic jinýho než na dM myšlenky ... nejlepší prostě na tom je to, že v lednu nás to čeká nanovo ... nikdy v životě jsem se na začátku léta netěšila na zimu tak jako teď !!


Uživatel: Jana Píchová

Jana Píchová      43   28. červen 2009 o 16:50

Teda nevím jak vy,ale já jsem zklamaná.Koncert byl úžasný,ale seděly jsme s kamarádkou přímo naproti podiu a viděli kulový. Miluju DM cca 11 let,ale na jejich koncertě jsme byla poprvé. Z článků jsem se dozvěděla,že k nám zavítají v lednu a hned jsem sháněla info o lístcích. Všude jsou tak nedostačující informace a nakonec jsem zjistila,že lístky pod podium jsou vyprodané :-((. Razím heslo,vidět DM a zemřít. Kdyby někdo měl a nepotřeboval,prosím ozvěte se. Díky. Jinak celá nová deska je naprosto úchvatná


Uživatel: SNovakova

SNovakova      44   28. červen 2009 o 17:59

Souhlasím. Moc hezky napsané. I já jsem si ten večer odnesla dojmy naprosto neoddiskutovatelně ojedinělé, neboť ten večer sám o sobě byl supr a výkon všech excelentní. Po každém koncetru DM tak srším optimismem, nadějí a přáním, ať se sem zase za pár let vrátí a naychytají mi další z jedinečných okamžiků v mém životě............


Uživatel: bitter apple

bitter apple      45   28. červen 2009 o 18:19

to fdm86: tohle mě baví!! takže remixy??? ja miluju In your room - zephyr mix, I feel you - renegade soundwave afghan surgery mix, Policy of truth - pavlov´s dub, Enjoy the silence - harmonium. Neuvěřitelný v kolika podobách ty písničky existujou a pokaždý pecka!!! a co třeba B strany???? co je number 1 ??? co taková My joy??? grin
S těma fotkama tady je to super nápad, ale musí se to nějak víc vychytat…


Uživatel: fdm86

fdm86      46   28. červen 2009 o 18:36

to bitter apple: jejda, jejda bitter apple, to je otazek nejak coece:) Tak jen kratce, pac ted pisu na DMfans. Ja remixy miluju, ale pokud se jedna o puvodni.. Delal jsem i svoje a to byly sakra lepsi, nez nektery dnesni sra*ky prakticky od kohokoliv…(: Ale uz se venuju jen svym vecem. My Joy? Co Kaleid? Happies Girl? B strany? Aaano. Harmonium je blizsi te, jak puvodne Enjoy mela finalne vypadat. Policy Of Truth jsem zblajznul cely:) Stejne tak vetsinu remix z Violatoru. No a Everything - sakris jak se jmenuje… Tak ten byl pouzit jako zvukova zkouska 18.06.1993 v 15:00 na Letne:) Treba I Feel You je velmi ponure, depresivni.. - od ni mam myslim jen 2 ceda.  Your Room jsem taky hltal, tam se mi moc libila Policy Of Truth:)


Uživatel: fdm86

fdm86      47   28. červen 2009 o 18:44

Ghooooooooooooooooooossssssssssssssstttttttt!!! No celej den ji oposlouchavam a nakonec ji ani nenapisu, sem ale mongol teda


Uživatel: fdm86

fdm86      48   28. červen 2009 o 19:09

Ted jsem dotahnul DVD in Israel. Je to na Torrent - Mininove (961MB), ale kvalita 3-4/10


Uživatel: DmBoy

DmBoy      49   28. červen 2009 o 19:33

Ghost a Light jsou výborný...Ghost má perfektní temnej rozjezd…někde sem se dočetl že jedna z bonusových songů z deluxe box setu byla napsaná v období violatoru a nahraná až ted!?říkám si:asi je to ghost-kdyby byla napsaná ted tak je 100% na albu ae nehodí se tam…jinak na to forum:PRIDAVEJTE FOTKY!!!:)


Uživatel: DmBoy

DmBoy      50   28. červen 2009 o 19:37

na foru sekce seznamka DM Fans je tam oddíl DM Fans-naše fotky tak přidávejte…nejlepší jsou takový ty fotky okolo 50-100kb…ja jsem si svoji fotku zkopiroval z myho profilu na facebooku původně měla asi 600kb a ted 50…


Uživatel: Gary

Gary      51   28. červen 2009 o 20:01

to DmBoy:O.K.rád bych,ale přiznám se,že nevím jak na to,jak se ti to podařilo?? obrázek mám upravený na 60kb


Uživatel: bitter apple

bitter apple      52   28. červen 2009 o 20:07

a co třeba Free??? A Newborn ? Jinak Kaleid fantastickej!!! a mám ráda i Painkiller, to mě vždycky úplně nabije energií!!! jdu tedy zkusit taky tu fotku…


Uživatel: Zdeněk

Zdeněk      53   28. červen 2009 o 20:12

koncert byl super a after party se povedla hodně lidí skvělá nálada už ted se těším na leden “oD


Uživatel: Gary

Gary      54   28. červen 2009 o 20:12

to Ringo:ale jak ho dostanu na to forum,nejsem uplný antiblb smile,ale nedaří se mi to!!!


Uživatel: bitter apple

bitter apple      55   28. červen 2009 o 20:23

mně už se to povedlo grin
to Ringo: ok, souhlasim, ale In your memory je zase jasná B strana pro mě.. nahradila bych tou Free grin a nebo Flexible!! ale to věc vkusu a názoru….
a co třeba clipy, jaký máte nejradši??? Já žeru Halo ( mimo jiné... )


Uživatel: bitter apple

bitter apple      56   28. červen 2009 o 20:33

to jo, to mám taky moc ráda, z tohohle období BC a MFTM, ale třeba mě hodně bere i Barrel of a gun a It´s no good


Uživatel: Gary

Gary      57   28. červen 2009 o 20:39

už sem na to přišel,šel jsem na to uplně špatně,díky moc smile


Uživatel: fdm86

fdm86      58   28. červen 2009 o 21:36

Free mela byt na desce:-(:-(:-(


Uživatel: bitter apple

bitter apple      59   28. červen 2009 o 21:49

Ringo: jojo, Useless je boží, Dave je tam k sežrání grin
ještě bych zmínila Condemnation, pamatuju si, když jsem poprvé viděla Davea v I feel you, jak byl hubenej… pěkně jsem to obulela…, ale v Condemnation je krásnej a celej ten klip je takový pohlazení po duši…
fdm86: joooooooooo, přesně tak!!!!! škoda, že tyhle věci nehrajou live.. to by bylo super!!!!


Uživatel: fdm86

fdm86      60   28. červen 2009 o 21:54

bitter apple: ty jsi na ty fotce strasne zdalky a ja ti vubec nevidim do cumacku coece:-( Ale pani Gahanovy podobna trochu si coece:-) Ja sem se s ni malem vyfotil ve stredu, malem… Zdravim vsechny, uz sem Vas prolistoval:-) a fotku pridal


Uživatel: PeeWee

PeeWee      61   28. červen 2009 o 22:02

Ja kdyz slysela Ghost ... myslela jsem ze umru jak genialni track to je a asi 14 dni jsem ho poslouchala fakt skoro nonstop ... i text je absolutne perfektni wink a b strany uplne zeru, hlavne zminovany My Joy, Happiest Girl, Sea of Sin, Route 66, Dangerous ..
Co rikate na instrumentalky, ktery mate oblibeny ? U me jednoznacne vede Pimpf, klip je vybornej a myslim ze Pimpf bylo i nejlepsi koncertni intro


Uživatel: fdm86

fdm86      62   28. červen 2009 o 22:09

U Useless mi poprvy vyrazil dech ten konec, jak to celou dobu zpiva ji…:) Jeste jsem opomenul jednu vec - Saw Something, Dave ji chtel na CD DM. Ta pisen je taaaaaaaak podmaniva!!!!!!!!! Pro me asi nejlepsi Daveovo dilo. Hned pak Kingdom..(?)


Uživatel: bitter apple

bitter apple      63   28. červen 2009 o 22:19

fdm86: hihi, to je hezký být podobná paní Gahanové... škoda, že nejsem přímo paní Gahanová grin tak já zkusím najít ještě jinou fotku, víc zblízka…
Jinak Saw Something je hrozně podmanivá, to je fakt, když ji poslouchám, tak se mi svírá úplně srdce, jak to Dave zpívá procítěně...
Instrumentálka jednoznačně Kaleid a Painkiller, ale taky Nothing to fear mám moc ráda


Uživatel: fdm86

fdm86      64   28. červen 2009 o 22:29

bitter apple: “svírá úplně srdce” - u me to same. Tohle “gahanovky” umi, alespon se mnou to delaj. Stejne jako Bitter Apple gringrin:-) Jako Gahanova vypadas, videl jsem ji ve stredu, jak vychazela z hotelu s 5!!! detma, ale nezmatlo me to, myho kamose a 2 slovenky, ktere tam cekaly s nami, jo. Kdyz se asi po 90 minutach vracela s 5!!!:-) (kde to David vzal:-) ), tak uz ji poznali i ostatni. Taky proto, ze si nas trochu sjela pohledem a divala se zprima. Moc krasna zenska /ne hezci nez David:-), videl jsem ho z metru a pul! - nastupoval do toho jejich medoura - neskutecne nadhernej - proste bohem!!!!!!!!!!!!!!!


Uživatel: fdm86

fdm86      65   28. červen 2009 o 22:35

Nothing to Fear!!!!  - pridavam se


Uživatel: bitter apple

bitter apple      66   28. červen 2009 o 22:50

fdm86: tak to Ti upřímně závidím, že jsi je viděl takhle zblízka, ale 5 dětí?? to si musela nějaký vypůjčit.. haha
Jinak moc souhlasím s Ringem, protože já A Broken Frame miluju, vůbec ho nepovažuju za slabý album po tom co odešel Vince… naopak!!! Například Speak and spell moc neposlouchám, ale Dreaming of me je pecka, z toho mám vždycky husí kůži!


Uživatel: fdm86

fdm86      67   28. červen 2009 o 22:59

5. Zmatlo to. Meli tam spoustu asistentu okolo, mozna pratele, ale co jsme videli, tak ona jedina zenska. Mart a Andy, zdalo se, bez rodin. No byli jsme tam:)

http://www.blesk.cz/clanek/titulni-strana/117722/vsichni-z-cesty-depeche-mode-si-prohlizeji-prahu.html

PK: Na pohrbu si predstavuju Somebody:)


Uživatel: PeeWee

PeeWee      68   28. červen 2009 o 23:10

PK: Na pohrbu chci taky aby mi hral Pimpf, nejlip i s projekci toho uzasnyho klipu wink


Uživatel: fdm86

fdm86      69   28. červen 2009 o 23:15

bitter apple: ano, je ti tam videt do obliceje gahanova:-):-):-) Thanks and goodnight


Uživatel: bitter apple

bitter apple      70   29. červen 2009 o 8:25

to PK: na déšť je skvělý! Popřípadě BC nebo Counterfeit 1
to fdm86: moc Ti to přeju i když samozřejmě i závidím… hele, ale ten Tvůj obličej já znám, asi ze srazů a nebo nechodil jsi dřív na Muzeum??? Kde jsme se scházeli s ostatníma DM fans každý den v 16:00 ??? By mě zajímalo, kdo z Vás tyhle časy Můzeácký pamatuje, bylo to super období!!!
NA POHŘBU PRO MĚ PROSÍM DRESSED IN BLACK!


Uživatel: indy

indy      71   29. červen 2009 o 9:08

Také bych rád lehce opožděně přišel s trochou do mlýna a zhodnotil koncert na Edenu. Skvělý zážitek, emoce, únava, vypětí a ztracený hlas-slova vystihující to co jsem prožil. Dobrý zvuk , excelentní projekce a ještě lepší setlist. Kdybych se přece jen měl u něčeho zastavit tak mě velice potěšily Peace a Come back , které zrovna nepatří mezi mé oblíbené ale na koncertě byly opravdu dost dobré; a taky jsem byl rád za klasiky typu Fly on the windscreen a MAster a Servant.  Snad jen obligátní Precious mohl být nahrazený jiný songem z PTA . Atmosféra byla skvělá až na pár ignorantů (ted si vzpomínám na jeden páreček vedle mě který s pokrovou tváří, zcela bez emocí prožil celé vystoupení  a málem se na mne skákajícího a zpívajícího dívali přinejměnším odtažitě...ale abych jim nekřivdil tak při Enjoy… uznale pokývali hlavou grin


Uživatel: indy

indy      72   29. červen 2009 o 9:28

na ploše tak 10 m za stáním u podia nalevo


Uživatel: indy

indy      73   29. červen 2009 o 9:58

Jsem trochu vyšší takže to šlo ale kamarád měl někdy problém , ale jinak bylo vidět relativně obstojně....jasně na výraz v obličeji Gahana jsem neviděl grin a přes les rukou byl problém ale podstatné bylo že jsem dobže slyšel a prožil si to ...to pro mě bylo důležitější..


Uživatel: fdm86

fdm86      74   29. červen 2009 o 19:03

to bitter apple: (to DRESSED IN BLACK) driv jsem jezdil Pisek, Tabor - jsem jihocech a jsem tu trochu opusten:-((((((((( ale bavi a velmi naplnuje..grin))))))))))))). Mas pravdu, 80´ a 90´ jsou zlata:-) Jednou budou i tyto:-)


Uživatel: ivanaty

ivanaty      75   29. červen 2009 o 19:47

Já jsem taky nadšená z Edenu (docela výstižný název, ne???). Těším se na 14.1. a pak zase dlouhé čekání na další těšení se….... Však to znáte.


Uživatel: PeeWee

PeeWee      76   29. červen 2009 o 19:59

bitter apple : Cožeeee ty jsi zažila srazy na Muzeu ?? Ty joo, kolik ti je ?? Vypadáš hodně mladě  a ty srazy na Muzeu .... to už je přeci jen nějaká doba ne ? smile)


Uživatel: PeeWee

PeeWee      77   29. červen 2009 o 21:20

2 bitter apple : tak uz vim kolik ti je ... o par prispevku zpatky jsi psala ze dM poslouchas od 13ti a dohromady je poslouchas 19 let .... no myslela jsem ze je ti tak o 5-7 let mene wink To musela bejt vyborna doba tech srazu na Muzeu, i diky inernetu uz se nic takovyho opakovat nemuze ...


Uživatel: majky

majky      78   29. červen 2009 o 22:11

je tu nekomu vic jak me ??? (42)  smile děs, běs, dm fanantikem jsem od roku 85, ale nikdy jsem nebyl po podiem, i kdyz jsem byl na vsech koncertech u nas a par venku, totiz drive zadny pod podiem nebylo a do celistveho davu na plochu sem nechtel, tak jsem si rikal ze alespon v tom lednu a urval jsem jen sektor 110 smile tak kdyby nekdo mel pod to podium….smile este takova zajimava prihoda, v roce 88 sem je nafotil u hotelu, bohuzel z dalky, pze me dal VB nepustila, pak poslal do Londyna fotku (ofiko adresa DM, 100 Boston Place atd…)  kde sedi Martin v aute a prisla mi na oplatku podepsna cernobila fotka smile  jinak jsem hlavne jejich sberatel…co treba viden atd? nepojede se neco hromadne?


Uživatel: bitter apple

bitter apple      79   29. červen 2009 o 22:33

Hezký večer všem, to je počasíčko co?? :-(
to PeeWee: grin díky za kompliment, bohužel čas letí... ale srazy na Muzeu byly super, docela by mě zajímalo co s těma lidičkama je, na posledních srazech co jsem byla ( Hvězda, Retro ) byl jen Honza Brkal, Dělník snad ještě Vokáč... jestli znáte..??? Hrozně mě bavilo jezdit takhle hromadně na srazy, ve vlaku jsme vyvěsili anglický vlajky, kluci vyfešákovaný ala Dave, kazeťák na plný pecky.. aaah.. to byla nádhera!!! grin
to fdm86: no a právě do Písku jsme jezdili taky!!! Jaktože jsi tam sám, to nemáš žádné černé spřízněné duše kolem sebe????
to majky: já jsem právě přemýšlela, že bych jela do Torina nebodo Bologni, tam jsou ještě lístky na plochu ( v Itálii to nemají rozděleno na stání pod podiem… ), jenže letenky stojej majland a to pracuju v cestovce a mám dobrý ceny, ale na otočku 17 tisíc??? a auto nemám :-( pojďte něco vymyslet!!! PLEASE!!! do ledna je taaak daleko.. a za co jinýho momentálně utrácet prašule, no????? hihi


Uživatel: Jezebel

Jezebel      80   29. červen 2009 o 22:51

ahoj všichni, už nějakou dobu vás čtu ....  koncert v edenu mně totálně rozsekal, stále sleduji nové fotky a vaše příspěvky, DM miluju od 16-ti, byla jsem na všech jejich pražských koncertech, v 88 mi bylo 17 a lupeny jsem dostala od mámy k narozeninám .... naprosto nezapomenutelný dárek !! a ještě teď mám husí kůži když si vzpomenu, jak byla přes podium ta bílá plachta , já viděla jejich stíny ,ale do poslední chvíle jsem nevěřila, že je opravdu uvidím na živo !!!! moc se těším na leden mám sektor 111 !! jdu si na dobrou noc pustit “dejvíka”  jak se vlní  a ukazuje bříško při policy of truh


Uživatel: Jezebel

Jezebel      81   29. červen 2009 o 23:05

no tak to fakt naštve grin já si pamatuji že jsem ty lupeny dostala k narozkám , které mám 14.3 , ten koncert byl tuším jestli se nepletu 17.3.  ...  máma je měla doma měsíc a vydržela a nic mi neřekla grin byl to nejkrásnější dárek co mi mohla v té době dát grin


Uživatel: Gabuš

Gabuš      82   29. červen 2009 o 23:09

Teda článek je moooooc hezký. Když tady ale čtu některé ty příspěvky… fuj teda to už asi taky pamatuju Šemíka jako hříbě a Mrtvý moře ještě marod, když si pamatuju srazíky na Muzeu pod ocasem? Ten čas ale letí...
Především klobouk dolů před Davem, že je v takové formě a upřímně se o něj i trochu bojím. Tyhle věci (zdravotní) nejsou žádná sranda a ten záhul na šňůře… No snad on i doktoři vědí. Měl by se ale šetřit. Každopádně ale díky za úžasný zážitek z koncertu a nevím, jestli je to tím “stářím”, ale na závěr u Waiting For The Nigth jsem řvala jak malá holka. Prostě mě to nějak dojalo či co grin


Uživatel: Jezebel

Jezebel      83   29. červen 2009 o 23:17

ale březen jsem trefila grin  to víš taky už něco pamatuju grin Gabuš , nejsi sama, taky jsem slzu uronila , držela jsem se do doby , než se kluci chytli okolo ramen, pak už to nešlo ....


Uživatel: 88.black.m

88.black.m      84   30. červen 2009 o 5:55

Tak tady čtu,že má spousta lidí na leden 11O.My taky(manžel,8-letý syn a moje maličkost).Tak co kdyby jsme takový “malý” kotlík udělali i na tribuně?Synovi jsem slíbila,že při dalším turné už půjdeme do kotle.Pevně věřím a modlím se za to aby příště bylo.Pořád se z toho koncertu nemůžu vzpamatovat.Včera jsem v práci brečela nad fotkama jak malá holka.


Uživatel: majky

majky      85   30. červen 2009 o 6:47

koho synek mel na koncerte ksiltovku se stribrnym monogramem DM smile ? tahle rodinka mi prisla strasne pohodova… My mame este maly deticky 3 mesice a 2,5 roku..ale nic jinyho doma neslysej (krome naseho hadani smile) Neudelame naky session DM rodinek s detma ? Treba naky grilovani??? Samozrejme ze na nasem grilu je vse cerne a to co si ugrilujeme muze byt taky cerne smile Nevite esli se prodaval z koncertu tour book ? Ja je sbiram a nikde jsem nevidel..Jo na ulozto.cz jsou ke stazeni dve kolekce fotek DM ted z koncertu ve slusny kvalite, je to v raru a nezaheslovane, staci tam vyhledat depeche mode ....


Uživatel: warťas

warťas      86   30. červen 2009 o 9:07

:-( a ja tam nebyla. U toho clanku se mi ale vybavili vsechny predchozi koncerty, ktere jsem si ujit nemohla. No, holt 8. mesic tehotenstvi je uz hodne i na tohle. Tak snad v lednu. Jinak - co me dostalo, naprosto úúúúúúúúžasné video WAITING FOR THE NIGHT. Bulela jsem jako kdyz jsem (nekdy behem roku 1990) poprve slysela Questin Of Lust a tim momentem jsem se stala skalnim fandou. Kdo to tocil, ma muj velky dik.


Uživatel: dm2009

dm2009      87   30. červen 2009 o 11:46

AHOJ VŠICHNI! NA PRAHU A BRATISLAVU FAT DOBRE VZPOMINKY:-) JINAK MAM PROSBU.SHANIM LISTEK NA 14.1.2010 “STANI U PODIA” MATE NĚKDO NAVÍC NEBO TAK ZATIM A DĚKUJI MOC ZA NABIDKY. .(Pro zobrazení této e-mailové adresy musíš mít zapnut JavaScript)


Uživatel: PeeWee

PeeWee      88   30. červen 2009 o 12:40

2 Majky : Já jsem v Edenu tourbook viděla, než začal koncert ... pak když jsem si ho chtěla koupit, tak už nebyl ....
Jinak já bych ještě před lednovou Prahou chtěla jet do Vidně .... kdo se přidá ?? smile


Uživatel: dm2009

dm2009      89   30. červen 2009 o 12:44

PEEWEE grin tak wien hm hm mysliš ,že seženes listek? prosim te neviš o někom kdo má listek na leden nejepe stani u podia nebo stani ?! .(Pro zobrazení této e-mailové adresy musíš mít zapnut JavaScript)


Uživatel: dm2009

dm2009      90   30. červen 2009 o 12:48

peewee knihu k turne foto jsou na na dm.cz neeeeeeeeee


Uživatel: majky

majky      91   30. červen 2009 o 12:53

PeWee: a sakra, tak snad bude v tom lednu, jinak po koncerte sem nevyhral ani boj o trika, ktery rychle dosly, ono taky za petikilo je hodne malo oproti minulym rokum….a hlavne sou docela kvalitni, proti tem smnejdum fruit of the loom, nebo ta brasnicka z min koncertu ktara se cela loupe smile
do Vidne se radi pridame i s pritelkyni, jen chce asi vychytat uz listky ne?


Uživatel: bitter apple

bitter apple      92   30. červen 2009 o 12:58

já chci taky do Vídně!! vemte mě s sebou please!!!!!!


Uživatel: helenaDM

helenaDM      93   30. červen 2009 o 13:24

Tak dáme dohromady bus na Vídeň.... Co Vy na to??? Já myslím, že bychom ho dali dohromady… a pak ta atmoška při zpáteční cestě.... to by byla paráda!!! Tak co s tím uděláme? Chce to návrhy! Já se hlásím taky;-)


Uživatel: PeeWee

PeeWee      94   30. červen 2009 o 13:32

majky : Určo bude zase v lednu merchadasing ... a potvrzuju že trika jsou fakt kvalitka, pořídila jsem si tílko a je fakt parádní ...

Lístky do Vídně nemám, ale můžem zahájit nějaký patrání a třeba to vyjde, za pokus to určo stojí ....

A lístek na stání pod podiem ... nevím zatím o nikom kdo by měl navíc, ale budou prý tady na dmshopu cca za 14 dní a jak před bratislavským, tak i pražským koncertem se jich hodně objevilo třeba na aukru a i za původní cenu ... jen teď je ještě brzo na to aby je někdo dávaol na aukru ...


Uživatel: PeeWee

PeeWee      95   30. červen 2009 o 13:59

2 helenaDM : Aspoň mini bus by se tu mohl dát dohromady, to by bylo super ... hlavní je - sehnat lupeny : a atmoška by podle mě byla i při cestě tam velice fajnová smile


Uživatel: raven101

raven101      96   30. červen 2009 o 14:33

Ahojky, taky bych jela do Vídně, ale nejsou nějak penízky. Ale nedalo mi to se kouknout po lístcích a máte poslední možnost na koupi, jsou už jen na sezení a to buď za 73 euro nebo za 59,9 euro. tady je odkaz, kde je sehnat. http://www.oeticket.com


Uživatel: raven101

raven101      97   30. červen 2009 o 14:35

Na stání jsou ještš do Grazu smile


Uživatel: bitter apple

bitter apple      98   30. červen 2009 o 14:40

tak jedeme do Grazu, myslím to vážně, kdo by opravdu jel??? Taky nejsem zrovna v balíku, ale do DM investuju i poslední peníz, to radši nebudu jíst grin
Vídeň je na prd, když už jsou lístky jen na sezení, nikdy jsem nebyla na koncertě na tribuně, vždycky pod podiem… a na leden mám taky pod podium, tedy nechci provokovat… ale kdybych někde splašila nějaké na prodej, tak dám hned vědět!!!


Uživatel: PeeWee

PeeWee      99   30. červen 2009 o 14:49

Tak na tom jsem stejně, že teda teď na rozhazovaní nemám, ale do dalšího koncertu na dM investuju i poslední peníz a budu o vodě a chlebu smile) Rozhodně to ale chce lupeny na stání ... na tribunu se mi fakt nechce ... takže Graz tedy jooo ???


Uživatel: bitter apple

bitter apple      100   30. červen 2009 o 15:06

PeeWee totální souhlas, o vodě a o chlebu a jedině lupeny na stání!!! Koukala jsem i na jiný města, už jsem to tu psala, třeba Torino nebo Bologna, tam jsou taky ještě lístky na stání, ale nevim, jestli to třeba není už pro někoho daleko… Tak Graz na 100%????


Uživatel: fdm86

fdm86      101   30. červen 2009 o 16:07

bitter apple: ja bych jel!!!! Ale potrebuju tri listky a vedet to dnes vecer, protoze budu kdyztak objednavat Viden. Mas moznost je sehnat? Nebo objedname? Pis rychle pls


Uživatel: PeeWee

PeeWee      102   30. červen 2009 o 16:15

fdm86: A ty mas kde objednat Viden, stání ?? ?? Ja osobně bych jela radši asi tam ...


Uživatel: fdm86

fdm86      103   30. červen 2009 o 16:17

To ze jsem napsal?:)


Uživatel: PeeWee

PeeWee      104   30. červen 2009 o 16:18

Umíte někdo něměcky ?? Já totiž absolutně nevím jak ty lupeny případně objednat ...


Uživatel: fdm86

fdm86      105   30. červen 2009 o 16:20

Kde je bitter apple:-(((((((((((
to PeeWee: nejak to zvladnem:)


Uživatel: PeeWee

PeeWee      106   30. červen 2009 o 16:20

Hehe .... se v tom rozrušení nějak ztrácím mezi těma všema písmenkama smile) No ale Vídeň na stání už není ne ??


Uživatel: fdm86

fdm86      107   30. červen 2009 o 16:24

Ne, jsou do druhe pulky na tribunu anebo na stani. Pokud to bude jako minule, tak halu maji opravdu nevelkou, coz by zase tolik nevadilo. Domluvime se na jedno mesto? Jako parta?


Uživatel: Acheron

Acheron      108   30. červen 2009 o 16:32

já bych do grazu šel když někdo bude mít auto smile


Uživatel: fdm86

fdm86      109   30. červen 2009 o 16:39

..a listky:) Chtelo by to se domluvit s bitter apple, jestli ji nekdo nevidel treba…


Uživatel: PeeWee

PeeWee      110   30. červen 2009 o 16:49

hlavně ty lístky nejdřív pořešit ... smile) A chce to opravdu domluvit jedno město a jet v grupě smile)


Uživatel: fdm86

fdm86      111   30. červen 2009 o 16:53

PeeWee ale chce to nejlepe dnes! Vcera jsem shanel Viden, nepovedlo se objednat, dnes ma byt druhy pokus, proto trosku tlacim vis:) Do Vidne jede kamoska, klidne bych jel tam, byt jsem na DM jeste nesedel, ale pro Graz jsem, kdyz se domluvime…...


Uživatel: bitter apple

bitter apple      112   30. červen 2009 o 17:27

halooo, tady jsem, omlouvám se, přesouvala jsem se z práce domů... lístky taky nemám, jedině objednat přes internet, upřímně, raději bych pod podium, já tu tribunu neumím grin ale když se domluvíme parta, tak to zvládnu!!! tak jak to vymyslíme??? přizpůsobím se většině, ale jedu na 100%!!!!


Uživatel: fdm86

fdm86      113   30. červen 2009 o 17:30

Ja uz ted malem objednal Viden uf!!!!!!!!!!!!!!


Uživatel: bitter apple

bitter apple      114   30. červen 2009 o 17:33

auto ale nemám, možná přemluvím bráchu, aby jel taky a potom bychom měli nějaká volná místa… i když, raději bych jela se všema pohromadě = lepší atmosféra!!!!
to fdm86, PeeWee, Acheron: kolik je vás všech dohromady????


Uživatel: fdm86

fdm86      115   30. červen 2009 o 17:34

Tak jak? Jak to objedname? Potrebujem se kontaktovat.. Co odvoz? Do Vidne pojede zrejme mikrobus. Ale Graz, jak tedy? Navrhy?


Uživatel: bitter apple

bitter apple      116   30. červen 2009 o 17:34

fdm86: POČKEJ NA NÁÁÁÁS!!!!!!!!!!!!! grin


Uživatel: fdm86

fdm86      117   30. červen 2009 o 17:35

Ja beru minimalne dva, mozna tri


Uživatel: bitter apple

bitter apple      118   30. červen 2009 o 17:36

důležitý je vědět kolik nás pojede celkem!!!


Uživatel: fdm86

fdm86      119   30. červen 2009 o 17:39

...tak kdo dalsi? Bitter Apple psal jsem Ti na emaila, nevim, jestli dosel, potrebuju Te kontaktovat..


Uživatel: bitter apple

bitter apple      120   30. červen 2009 o 17:40

já vím taky prd přesně, asi bych brala taky tak dva lidi.. ale musím to obvolat.. musíme jednat rychle.. nebo budou lístky fuč...


Uživatel: fdm86

fdm86      121   30. červen 2009 o 17:42

proto potrebuju kontakt:) Jestli Ti email dosel, tak pls pisni, nechci ho davat sem


Uživatel: bitter apple

bitter apple      122   30. červen 2009 o 17:44

fdm86: už jsem odepsala


Uživatel: PeeWee

PeeWee      123   30. červen 2009 o 18:06

Lidi tak jak teda ? Graz ci Viden ?? Pokud pojedem do Grazu, tak jak ta doprava ?? Ja bohuzel nikoho asi dalsiho nesezenu kdo by jel, ale pokud se tady opravdu najde nekdo kdo do toho pujde, tak jedu urcite, ale sama tam jet ... to by se mi asi nechtelo. Hlavne bych potrebovala nejak navigovat jak ten lupen objednat ...


Uživatel: fdm86

fdm86      124   30. červen 2009 o 18:17

peewee : resime to


Uživatel: fdm86

fdm86      125   30. červen 2009 o 18:26

PeeWee: mas emaila, zitra sem dame vedet, nebo primo na email, kdyz napises svuj, resime zatim Graz, Bolognu a Torino, ale Italie asi padne, tak zatim


Uživatel: bitter apple

bitter apple      126   30. červen 2009 o 18:33

PeeWee: neboj, samotnou Tě nenecháme, určitě jedeme, zítra obvolám jednotlivý města, bojíme se něco objednat naslepo.. chci s těma lidma nejdřív mluvit, zjistit, kam jsou lístky a jak je můžeme objednat, jakmile budu mít nějaký info, už konkrétní, tak se definitivně rozhodneme… Tak zítra buď na příjmu!!! HURÁÁÁÁÁÁÁÁÁ DEPECHEEEE
fdm86: díky za spolupráci!!!! grin


Uživatel: Jezebel

Jezebel      127   30. červen 2009 o 18:37

Nuremberg, Arena Nürnberger Versicherung (Germany)
tohle taky není daleko ne ?? a nedalo by se jet vlakem ?? nesměle špitám že se mi ta myšlenka moc líbí jen zatím nevím co mi na ní řeknou doma grin


Uživatel: PeeWee

PeeWee      128   30. červen 2009 o 18:49

Jezabel : čím víc nás bude tím líp !!!!
Taky se teď bojím objednat hned dnes něco narychlo, takže zítra jsem tady na příjmu po celý den ... co ještě třeba ebay, koukala jsem zatím jen narychlo na ebay.de a tam nějaký lístky jsou ... ale máte s tím někdo pozitivní zkušnost, s nákupem lístků přes ebay ??


Uživatel: PeeWee

PeeWee      129   30. červen 2009 o 19:10

Ringo tak se přidej taky ne ?? A ještě není co závidět, ještě lupeny nejsou doma, ale osobně bych si moc přála aby to dopadlo ...
Ještě by nemusel být špatný Erfurt 28.11. ale tam už je stání taky vyprodané ...
Teda doma mě asi taky moc nepochválej, ale jdu do toho !!!


Uživatel: Martina.MO

Martina.MO      130   30. červen 2009 o 19:34

Taky mě moc mrzí, že nemůžu jet - hned bych se přidala…


Uživatel: Sushi

Sushi      131   30. červen 2009 o 19:43

I já bych frčela hned, ale takhle rychle to prostě zorganizovat nezvládám. :-( To je tak, když má člověk dvě malinké děti a všechny babičky a dědečky po smrti. Ale kdybychom se nakonec přeci jen rozhoupali, tak se s vámi srazíme alespoň přímo na místě. Na 100% vím, že do ledna to bez DM nevydržíme grin


Uživatel: bitter apple

bitter apple      132   30. červen 2009 o 21:18

PeeWee: ok, zítra dám vědět, obvolám to z práce grin uvidíme, co nám řeknou, bojím se právě něco takhle objednat a ani nevědět, kdy to pošlou… zejtra budeme chytřejší. Byla bych šťastná za lístky pod podium, ale moc na to nespoléhám… Každopádně, hlavní je mít lístky, dopravu už pak nějak vymyslíme, stejně je na to dost času…
Jezebel: nešpitej a pojeeeď!!! grin
Sushi: no právě, až do ledna se to vydržet nedá a já se bojím, aby třeba tohle nebylo poslední turné a co pak??? Najednou mě úplně  zachvátila hysterie, že musím vidět co nejvíc koncertů, že to taky v lednu může být naposledy ( fuj, to zní hnusně!! ) :-((


Uživatel: Sushi

Sushi      133   30. červen 2009 o 21:22

To bitter apple: Ať to zní jakkoliv hnusně, musíme být realisti. Stát se může cokoliv. Takže u nás rodinná rada taky zasedne a někam ještě vyrazíme. Škoda jen, že to prostě nemůže být takhle s větší partou. Určitě by to bylo super. wink


Uživatel: bitter apple

bitter apple      134   30. červen 2009 o 21:41

Sushi: no právě, asi je to i tou operací co má Dave za sebou.. zkrátka mám nějak strach a proto i pocit, že z toho teď musím vymáčkout co nejvíc, takže moje rodinná rada už rozhodla grin) ale chápu, že s dětma to není tak jednoduchý, ale držím palce a doufám, že pak si tady společně zase rozebereme pocity z koncertu, tentokrát zahraničního wink


Uživatel: Jezebel

Jezebel      135   30. červen 2009 o 21:44

hele “JABLÍČKOVÁ” grin do Vídně je to nejdostupnější, to že nebudu pod podiem by mi nevadilo chci s nimi prostě dýchat stejný vzduch grin pokud se rozhodnete pro “rajch” tak jedu, Graz je už dost z ruky :-( a ta Itálie taky ....


Uživatel: fdm86

fdm86      136   30. červen 2009 o 21:47

Vypada to na mikrobus:-):-):-)


Uživatel: bitter apple

bitter apple      137   30. červen 2009 o 21:56

hihi JABLÍČKOVÁ to je taky hezký!! chichi.. no neboj Jezebelková, taky jsem v euforii už jenom z toho, že budu dejchat stejnej vzduch, myslím na to pokaždý grin ale taky uvidíme, jaký místa na tribuně jim zbyly.. abysme je neviděli milimetrový :-(
a kdyby byl ten mikrobus???????? grin))) tak by nevadilo jet i kousek dál neee???


Uživatel: Jezebel

Jezebel      138   30. červen 2009 o 21:56

já bych i ten Graz dala, cestu mám natrénovanou z cest do chorvatska i auto bych mohla vzít, ale důvod proč se mi tam nechce je , že to bude v zimě a to nikdy nevíš jaké bude počasí .. proto je mi ta Vídeň milejší, tam by se dalo jet i vlakem


Uživatel: Jezebel

Jezebel      139   30. červen 2009 o 21:59

vypadá to že rodiná rada povolila, zvolila jsem taktiku přetrpím na otočku závod formule 1 , výměnou za koncert ještěnevímkde grin a ještěnevímským grin ale jsou stejně švihlí jako já grin


Uživatel: helenaDM

helenaDM      140   30. červen 2009 o 22:05

Tak jak to domluvíme… jestli je ta Vídeň fakt jen na tribuny, tak bych tedy taky volila spíš než Graz ten Norimberk 1.12. ... ten přece taky není daleko… a je tam i to vlakové spojení v případě, že neseženeme mikrobus:-D


Uživatel: bitter apple

bitter apple      141   30. červen 2009 o 22:05

haha.. to mě pobavilo!!! Švihlí - to sedí!! a to je základ, pak už jde všechno samo grin no, já taky razím heslo: ČÍM BLÍŽ, TÍM LÍP, ale zase, když už za to ty prašule dáme a taky tu energii do toho vložíme, tak ať to stojí za to!!!  Každopádně formule 1 je taky dobrej zážitek :-D


Uživatel: fdm86

fdm86      142   30. červen 2009 o 22:07

Kdyz me dostala ta Italie:-((((((((((((((((((((((((((((((


Uživatel: helenaDM

helenaDM      143   30. červen 2009 o 22:09

Jinak bych jela i do toho Erfurtu… ten je navíc v sobotu 28.11., takže pohoda víkend….
A nestrašte, že je to jejich poslední turné... To snad neeee…. Vždyť je všichni milujeme a Dave 47 let není taky tak strašných, neeee???
Je fakt, že do ledna je to moc dlouho… takže to chce nějakou radost extra:-) Já taky nemám prášule, ale je jistý, radši padnout hlady, ale hlavně VIDĚT ty naše hochy zase brzoooo…


Uživatel: fdm86

fdm86      144   30. červen 2009 o 22:10

Tyjo zensky s Vama svanda:)


Uživatel: bitter apple

bitter apple      145   30. červen 2009 o 22:14

já bych taky chtěla tu Itálii, už proto, jaký jsou Italové fanoušci, uměj to prožít a upřímně mám k nim opravdu hodně blízko, vůbec ne jako k Němcům.. to jsou studený čumáci…
to helena DM: myslím, že lístky v Erfurtu už jsou vyprodaný, na Norimberk jsem teď koukala, ale musí se tam zaregistrovat, abych viděla kam ještě jsou volný lístky.. Jenže se to otvírá tak pomalu, že u toho usínám.. nechám to na ráno, slibuju, že zjistím co se dá, když budete moct i vy něco zjistit, tím líp, pak padne rozhodnutí grin


Uživatel: fdm86

fdm86      146   30. červen 2009 o 22:15

Je to o mistech, kdyz nebude na teda pod podium, pak je to klidne o Vidni..


Uživatel: helenaDM

helenaDM      147   30. červen 2009 o 22:18

to bitter apple: Tak fajn, koukni na Norimberk… já se na to taky podívám (ale mám pitomě pomalý internet, tak uvidím, zda u toho neusnu) ... a zítra to tedy doladíme… Ale fakt by to chtělo dát dohromady.
PS: Jinak mluvím německy, kdyby bylo něco potřeba přeložit nebo napsat….
HLASUJU PRO NORIMBERK;-)


Uživatel: Jezebel

Jezebel      148   30. červen 2009 o 22:19

já ti věřím Jablíčková grin kdybys potřebovala s něčím pomoct tak stačí říct


Uživatel: fdm86

fdm86      149   30. červen 2009 o 22:23

Mne uz to vychazi na 9 lidi (predbezne):)


Uživatel: Jezebel

Jezebel      150   30. červen 2009 o 22:26

to už je na množstevní slevu grin objednejte lupeny pro zájezd grin


Uživatel: bitter apple

bitter apple      151   30. červen 2009 o 22:27

to Jezebel: díky za důvěru Jezebelková grin, kdyby něco volám SOS!!!
to helenaDM: ok, super, já právě zase mluvím italsky haha.. proto hlasuju pro Itálii, ale když budou lístky v Norimberku, beru i Norimberk… zítra se to rozlouskne!!
to fdm86: naše heslo: PODIUM grin a heslo číslo 2: KDYŽ NEBUDE PODIUM TAK SUPER MÍSTA NA TRIBUNĚ!!!!
zmákneme to!! hezky se na zejtřek vyspěte a ať se vám zdá o koncertě, výhled z prví řady nejlépe!! brou brou


Uživatel: bitter apple

bitter apple      152   30. červen 2009 o 22:29

hele, vy mě pořád nutíte reagovat!! Jezebelková mě rozesmívá, množstevní sleva!! zeptám se grin))))


Uživatel: helenaDM

helenaDM      153   30. červen 2009 o 22:29

to bitter apple a ostatním:
Koukala jsem na ten Norimberk…. stání u pódia ani blízko pódia tribuny není k dispozici, volné jsou ještě lístky klasické stání za 66,20 EUR, a pak nějaké horší sezení za 71,20 EUR ... no, koukněte sami… http://www.eventim.de/cgi-bin/depeche-mode-tickets-nuernberg.html?id=EVE_NO_SESSION&fun=evdetail&doc=evdetailb&key=325732$666832&jumpIn=yTix&from=erdetaila


Uživatel: fdm86

fdm86      154   30. červen 2009 o 22:32

to jablickova: nemyslis NA podium, ze ne:-))))
to jezebelova / helenova: ja pro italii (je to podzim, ne zima:-) )
to everybody: “goodnight lovers”


Uživatel: helenaDM

helenaDM      155   30. červen 2009 o 22:34

s tou množstevní slevou teda nevím:-D ... jsem ji tam teď hledala a nějak nenašla:-) Ale na objednavatele lze objednat max. 4 lupeny, víc to nedovolí:-(
Anebo můžeme zaletět do Barcelony:-D Tam to znám skvěle, žila jsem tam a španělsky i katalánsky mluvím skoro jak česky… to by byla pááárty:-) A v Barceloně jsou koncerty dva dny za sebou, tak když bysme tam už byli :-D
Tak dost legrácek… taky jdu spát, zítra to snad dořešíme;-)
Dobrou noc ve spolek!!!


Uživatel: helenaDM

helenaDM      156   30. červen 2009 o 22:37

to fdm86: jéééé, ten lístek NA podium by byl pecka!!! Ten já chci taky!!! Seženeš??? :-D
Jo jo, goodnight lovers!
PS: Odkud tak všichni jste? Že bychom si dali někde společné “rande”, třeba v Praze, ta je spravedlivě veprostřed, poznali bychom se, lístky zařídili….
Já jsem Jablonec nad Nisou…
Tak dobrou…


Uživatel: Jezebel

Jezebel      157   30. červen 2009 o 22:38

fdm86 - kdyby prodávali lístky NA podium tak bych z koncertu měla velký kulový grin protože jen by se Dejvík objevil vedle mně, omdlela bych jak pytel grin abych se přiznala, v kotli jsem nikdy nebyla, no všechno je jednou poprvé , jen se bojím abych si nemusela koupit dvojitý lupen, zabírám totiž prostorově trošku více místa grin a jestli mně ušlapou, tak poslední věc co uslyším budou DM grin takže mi to vůbec nevadí grin


Uživatel: helenaDM

helenaDM      158   30. červen 2009 o 22:39

to fdm86: Jééé, Ty jsi moje ročníková skupina… 1974:-)


Uživatel: dani garcia

dani garcia      159   30. červen 2009 o 22:41

to helenaDM:...taky jsem žil dlouho v barceloně,španělsky a katalánsky taky valím jak česky…..ale myslím,že rozumnější bude zajet vídeň,ten graz nebo maximálně tu itálii….


Uživatel: helenaDM

helenaDM      160   30. červen 2009 o 22:42

to Jezebel: Neušlapou:-) Já byla teď v Praze taky v kotli a pohoda… trochu jsem se bála, ale bylo to naprosto OK…


Uživatel: bitter apple

bitter apple      161   30. červen 2009 o 22:42

haha.. to jsme teda banda!!! už nemůžu reagovat nijak vtipně, usínááám.. ale Barcelona taky nění špatný nápad.. ty jo, vážení, myslím, že zítra v práci toho moc neudělám.. grin)) jinak já jsem z Prahy a jsem pro každou akci!!! goodnight everybody!!!


Uživatel: helenaDM

helenaDM      162   30. červen 2009 o 22:44

to dani garcia:
Jasný, to bylo jen takové plácnutí.... jak tady začaly padat návrhy na čím dál tím víc měst…. to nebylo z mé strany žádné machrování či tak něco, chraň Bůh!


Uživatel: dani garcia

dani garcia      163   30. červen 2009 o 22:45

já z ostravy…a ten autobus do vídně nebo grazu není vůbec špatný nápad….


Uživatel: helenaDM

helenaDM      164   30. červen 2009 o 22:46

to bitter apple:
tak to se nějak musíme domluvit…. ale fakt! Bylo by to skvělý se nějak sejít v Praze, popovídat, rozebrat vše osobně...
Taky už mažu spát, dobrou!!!
PS: Máte třeba skype?


Uživatel: dani garcia

dani garcia      165   30. červen 2009 o 22:49

to helenaDM:...však já tě chápu..neboj..i když,abych ti řekl pravdu,tak bych tam klidně jel….tam vím,že stoprocentně nezmoknu jako v Blavě...mám rýmu ještě dneska…jel jsem domů jenom v trenkách…kompletně promočený...


Uživatel: helenaDM

helenaDM      166   1. červenec 2009 o 7:36

to Ringo: Jasně, naprosto s Tebou souhlasím!!!!


Uživatel: Martina.MO

Martina.MO      167   1. červenec 2009 o 8:12

ano, myslím, že vypadali všichni v pohodě a určitě tohle nebylo poslední album, vidí, že je o ně veliký zájem a třeba toto turné, které si myslím je dost úspěšné bude mít pozitivní vliv na jejich další práci… snad si neřeknou v nejlepším přestat hmmm


Uživatel: helenaDM

helenaDM      168   1. červenec 2009 o 8:38

Neee, to si nesmí říct “v nejlepším přestat”!!! To bychom jim my, fanoušci, NEDOVOLILI!!!
to Ringo: pravdu díš;-)


Uživatel: kotletek

kotletek      169   1. červenec 2009 o 8:56

Nesmí přestat, jinak umřu!!!!!! A radši o takových věcech a ni nepřemýšlejte!!!!!


Uživatel: bitter apple

bitter apple      170   1. červenec 2009 o 9:15

tak vážení, mám čerstvé info ohledně lístků: Bologna absolutně vyprodaná, Torino půjde každým dnem do prodeje, je potřeba volat tam každý den ( není problém ), Rakousko nebere telefon, napsala jsem urgentní mail, tak uvidíme co napíšou… uf uf, to jsou nervy!!!!
to helenaDM: jsem pro se sejít, něco vymyslíme, nějakou akci nebo kdy je nejbližší DM sraz??? nemám nějak přehled…


Uživatel: helenaDM

helenaDM      171   1. červenec 2009 o 9:55

to bitter apple: DM sraz dle “našeho” webu je na konci srpna… ve Vsetíně... což je za dlouho a daleko…. jsem pro udělat nějaký sraz začátkem srpna v Praze… i kdybychom se měli sejít jen nás pár…. Ty jsi z Prahy, navrhni nějaké to místo a dáme to dohromady;-)
Přátelé, loučím se od netu, musím mazat do města, tak zatím!!!!


Uživatel: Acheron

Acheron      172   1. červenec 2009 o 10:54

sorry za zdržení, se mnou počítejte pokud nevymyslíte něco na srpen, to jsem pryč smile nechodím sem tak často úplně, kdyžtak pište na email kdyby něco důležitého a neozýval jsem se (.(Pro zobrazení této e-mailové adresy musíš mít zapnut JavaScript)). auto bych možná mít mohl tak na 50%. lístek bych chtěl jeden na 100%, možná že se z toho vyvrbí tři celkem, kdyby byla možnost, ale to bych věděl až tak zítra smile


Uživatel: PeeWee

PeeWee      173   1. červenec 2009 o 10:57

Lidi tak co ?? Už se nějak rýsuje konkrétní plán ?? smile)


Uživatel: Acheron

Acheron      174   1. červenec 2009 o 11:14

ještě mě jen napadlo, to davové vyhoukávání melodií (viz třeba Stripped) - to se dělá na tomto turné i na jiných koncertech nebo to byla nějaká specialita Prahy? Mě to přišlo strašně fajn, příště budou moct vypnout už i zvuk a fanoušci si vystačí :D


Uživatel: bitter apple

bitter apple      175   1. červenec 2009 o 11:28

PeeWee kde jsi se toulala?? Psala jsem už info.. teď mi přišlo potvrzení z Grazu, že si přečetli můj mail.. snad brzy odpoví... Torino půjde do prodeje každým dnem.. Ostatní města mají lístky jen na tribunu.. s tím já nemám zkušenost.. nevím odkud je dobrý výhled.. jakmile odpoví z Grazu napíšu!!!
to Acheron: to vyhoukávání myslím bylo tak nějak vždycky, ale je fakt, že tentokrát to bylo mnohem silnější!!! Taky mi to přišlo boží grin
to helenaDM: oukej, domluvíme se, zatím je čas, ale něco vymyslím!


Uživatel: PeeWee

PeeWee      176   1. červenec 2009 o 12:11

Apple : Moooc práce mám, takže nestíhám číst všechny ty Vaše komentáře .... tzn. pokud nebudou lupeny na Stání do Grazu, tak dáme Torino jo ??


Uživatel: bitter apple

bitter apple      177   1. červenec 2009 o 12:52

PeeWee, ok, super, souhlas!!! Radši do tý Itálie taky ještě pošlu mail a zavolám i předtím, než odejdu z práce, ať to neprošvihneme!! Graz zatím nic, jdu urgovat… Sejdeme se tu večer a probereme to, taky musím pracovat… Kdyby bylo něco urgent, tak se ohlásím!!


Uživatel: Jezebel

Jezebel      178   1. červenec 2009 o 14:25

čus Jablíčková a spol grin co to německo ?? tam nemají lupeny ?? Ten Turín je skoro 1000 km !! cesta 11,5 hodiny, a vlak a autobus je tam spojení na několik přestupů, počítáte s tím že to bude i pálka za dopravu ??


Uživatel: PeeWee

PeeWee      179   1. červenec 2009 o 15:16

Taky si říkám že Turín už je faaaakt moc z ruky, doufám že vyjde nějaký to Německo ...


Uživatel: bitter apple

bitter apple      180   1. červenec 2009 o 15:28

nazdárek Jezebelková grin holky, blbý zprávy, právě mi napsali z Grazu, lístky už jen k sezení... Tak to vidím tak, že se budeme muset rozhoudnout, jaký město vybereme s tribunou… pokud tribuna, tak je mi to fuk, přizpůsobím se… Ale dmf86 by byl taky spíš pro Itálii… tak se musíme domluvit a shodnout a pak konečně objednat lístky!!!! Teď nebudu na netu, ale večer už zase jo, tak zatím zapněte mozečky grin) papa


Uživatel: PeeWee

PeeWee      181   1. červenec 2009 o 15:43

Kua to je fakt blbý .... já si tím Torinem nejsem úplně jistá, je to fakt velká dálka a zase překousávat tribunu, no fakt nevím .... co zkusit koupit lístky na stání na nějaký z těch německých koncertů na ebay ??


Uživatel: fdm86

fdm86      182   1. červenec 2009 o 17:35

Turin:)
to Acheron: Jedine proflaknute “vyhoukavani” z tech, co v Pha zaznely, je konec Waiting For…, ostatni, myslim, improvizace… Taky mozna proto tak fenomenalni letosni Praha:) Rozhodne patrila mezi dve nejlepsi v historii:-))))


Uživatel: fdm86

fdm86      183   1. červenec 2009 o 17:42

to Ringo: ja si tohohle cenim, takze diky mockrat:) Podelime se:)


Uživatel: helenaDM

helenaDM      184   1. červenec 2009 o 17:46

Ahoj všem!
Tak jsem se navrátila domů.... ale dnes bohužel nemůžu moc vysedávat u notebooku…. prosím, když tak se se mnou spojte přes skype - helena-cz-1 ... skype mi pípne zpravodajství, tak nic neprošvihnu;-)
Díky moc
PS: Jinak já bych asi to Německo, ta Itálie je už fakt dost z ruky…


Uživatel: fdm86

fdm86      185   1. červenec 2009 o 18:01

to helenaDM : To Nemecko neni o moc bliz (malonko:-) ) a navic - ty nemci…:-(


Uživatel: helenaDM

helenaDM      186   1. červenec 2009 o 18:19

to fdm86:
Ale do Německa máš rozhodně lepší spojení než do Itálie… a navíc, můžeš se spolehnout na event. časy vlaků/busů.... Němci jsou “akurátní” :-D


Uživatel: Jezebel

Jezebel      187   1. červenec 2009 o 18:44

TORINO 26/11/2009   - autem Celková délka: 970.1 km jedna cesta -
Celkový čas: 11 hod. 13 min, náklady na dopravu za předpokladu že pojedeme 5 lidí autem cca 4000 + rakouská dálniční známka asi 280,- , vzhledem k tomu, že řidič pojede 12 hodin jednu cestu pak bude křepčit na koncertě a pak by měl jet to samé zpět, je to blbost, takže já autem ano klidně ale jen s noclehem ..... na otočku ne-é-  v reálu to znamená vzít si dva dny dovolenou, co se týče spojení hromadné dopravy vlak sice jede ale se 4 mi přestupy a koncert bychom ačkoliv by jsme vyrazili v 5 ráno nestihli

26.11. Praha hl.n.    5:06   R 350 Karel Čapek    
  Schwandorf 9:03 9:08   Os 37977  
  München Hbf 11:15 11:30   87 TIEPOLO  
  Verona Porta Nuova 16:57 17:32   CIS 42 Cisalpino  
  Milano Centrale 19:00 19:15   Os 2026  
  Torino Porta Susa 21:00 21:02  
  Celkový čas 15 hod 54 min, vzdálenost 1168 km


Uživatel: fdm86

fdm86      188   1. červenec 2009 o 19:00

grin 4000,- deleno 5 je 800,- + listek 50e pod podium, Graz 72e sezeni + cesta. (ridici se mohou vystridat) Jezebel a pripadny nocleh si zjistovala?


Uživatel: Jezebel

Jezebel      189   1. červenec 2009 o 19:10

1/12/2009 - Nuremberg, Arena Nürnberger Versicherung (Germany)
hromadná doprava tam :
10:06 Datum Odkud/Přestup/Kam Příj. Odj. Pozn.  Spoje
1.12. Praha hl.n.    10:06   R 756    
  Cheb 13:57 14:22   Os 12979 1.2. 
  Marktredwitz 14:48 14:59   RE 3460 FRANKEN-SACHSEN-EXPR
  Nürnberg Hbf 16:18  

takže opět to zamená vzít si dovolenou

zpáteční vlak jede až v 6 ráno
2.12. Nürnberg Hbf   5:40   R 351 Jan Hus  
  Praha hl.n.  10:55  

autem je to Celková délka: 310.2 km
Celkový čas: 3 hod. 44 min odhadem náklady na cestu určitě do 1000 autem pro 5 lidí


Uživatel: Jezebel

Jezebel      190   1. červenec 2009 o 19:12

jezabel je úžasná geniální nicméně italsky umí pouze nadávat grin nocleh musí zjistit Jablíčková, ta machrovala že umí grin


Uživatel: Jezebel

Jezebel      191   1. červenec 2009 o 19:19

3/12 - Vienna, Stadthalle (Austria)

autem v pohodě za 3,5 hodiny , náklady na dopravu cca stejné jako norimberg

3.12. Praha-Holešovice   12:30   75 Zdeněk Fibich  
  Wien Südbahnhof Bstg. 1-9 17:02    
  Celkový čas 4 hod 32 min, vzdálenost 404 km

zpět :
4.12. Wien Südbahnhof Bstg. 1-9   5:58   378 Carl Maria von Weber  
  Praha-Holešovice   10:29 10:40

takže auto nejlepší řešení


Uživatel: fdm86

fdm86      192   1. červenec 2009 o 19:20

Jablickova muze zjistit noc v Italii, ale kolik stoji lupen tam, kam chces jet Jezebelko? Maj POD podium?:-):-):-)


Uživatel: fdm86

fdm86      193   1. červenec 2009 o 19:23

Ted tu blesk praaaaasknul pred balkonem, se divim, ze jeste funguju (kdybych vypadl, sorry..)


Uživatel: Jezebel

Jezebel      194   1. červenec 2009 o 19:23

a poslední GRAZ
Graz, Stadthalle (Austria)  4/12

hromadná doprava na houby

zase to znamená jet autem a určitě dva dny dovolené

Celková délka: 463.6 km
Celkový čas: 5 hod. 52 min TOHLE SE UŽ NA OTOČKU DÁ

odhadem benzín cca 1800 + dálniční známka rakousko asi 280


Uživatel: fdm86

fdm86      195   1. červenec 2009 o 19:26

...+ lupen o 22e drazsi:-) ...a jeste na stani vzadu grin TURIIIIIIN!!!!!! Tam byla olympiada, treba..grin A formule jsou uz kousilinecek:-):-):-)


Uživatel: Jezebel

Jezebel      196   1. červenec 2009 o 19:31

Turín klidně ale s noclehem na otočku nejedu a dost pochybuju že někomu cizímu někdo půjčí svoje auto grin takže buďme soudní grin


Uživatel: helenaDM

helenaDM      197   1. červenec 2009 o 19:34

No, já stále hlasuju pro ten Norimberk:-)


Uživatel: Jezebel

Jezebel      198   1. červenec 2009 o 19:42

nevíte někdo, jestli to polsko budou nahrazovat ??  Varšava byla zrušená úplně ... a do těch nových koncertů se nikam nevešla ..... to mají poláci úplnou smůlu?? tam je fandů doícela dost, to jich zase bude půlka v Praze ....


Uživatel: fdm86

fdm86      199   1. červenec 2009 o 19:47

Vis Helenova, oni ty taliani, oni sou taaaaaak pekni chlapi:-):-)


Uživatel: fdm86

fdm86      200   1. červenec 2009 o 20:02

to Jezebel: ja to videl nekde na http://www.depechemode.com/
ale mozna je to i nekde tu tady..


Uživatel: helenaDM

helenaDM      201   1. červenec 2009 o 20:02

Víš, fdm86, já myslela, že jsi chlap:-P .... Nicméně, na koncertu mám oči jen pro Dave:-D


Uživatel: Acheron

Acheron      202   1. červenec 2009 o 20:42

do Turina nejedu, je to fakt mega z ruky… do Nemecka jdu, jestli nekdo sezene Viden, tak tam problem s autem zrejme nemam.


Uživatel: fdm86

fdm86      203   1. červenec 2009 o 20:47

to helenaDM: at to vezmu z jakykoliv strany, tak musim uznat, ze jsem si pekne nabehl:-):-):-) Ale na co dal Te utahnout coece:-) Povis? Nicmene jeste jsem na http://www.depechemode.cz/forum/viewthread/542/ nenasel Tvou fotku:-)


Uživatel: bitter apple

bitter apple      204   1. červenec 2009 o 20:50

ahoooj Jezebelkovci, Helenkovci, PeeWeekovci, fdm86ovci a Ringovci grin) hezky se to čte ta debata, baví mě to, jak jsme se nadchli, moooc chválím Jezebelkovou!! Co se týká ubytování kdekoli, můžu zajistit přes naší cestovku lepší ceny, to je na tuty, takže případné ubytování si beru na starost já. Jinak v Itálii jsem jako doma, takže pokud se nakonec shodneme na Turínu, všechno zařídím!! Cokoli bude potřeba!!! Myslím, že pokud nás pojede 5, tak ty náklady na cestu nebudou tak děsivý.. i lístky stojí méně... tak co myslíte??


Uživatel: bitter apple

bitter apple      205   1. červenec 2009 o 20:52

Acherone nezlob!!!!


Uživatel: fdm86

fdm86      206   1. červenec 2009 o 20:55

to Acheron: Turin je zrejme jediny pod podium.
        Ale rozhodnete se lidi, pac ja 3 lupeny do Vidne malem pred dvema dny koupil a nechci litovat, kdyz pak nebudou..
to bitter apple: vse plati


Uživatel: bitter apple

bitter apple      207   1. červenec 2009 o 21:09

to fdm86: sakra, sakra, znovu jsem vlezla na ty italský stránky, lístky do Torína už jsou v prodeji, ale na stání se nedají koupit online!!!! Sakra… hned ráno tam zavolám, ale bojim bojim :-(
je to úplně čerstvý, lezu na ty stránky celej den…..


Uživatel: Jezebel

Jezebel      208   1. červenec 2009 o 21:17

to fdm86: nic si z toho nedělej:-) grin já mám 4% ráda, poslední dobou mám pocit , že k nám do práce snad už ani nikdo jiný nechodí grin a je s nima sranda grin checht, hochu to už ti asi nikdo neodpáře grin
to bitter apple: jsem poctěna Jablíčkovic pochvalou:-)
to helenaDM: na sraz ráda dorazím, jsem pražská.....


Uživatel: bitter apple

bitter apple      209   1. červenec 2009 o 21:25

právě jsem napsala na všechny adresy co jsem na těch stránkách našla.. přišla mi automatická odpověď, že mi odepíšou zítra… hmmm…
jinak co se týká Italů, jsou fakt dobrý... ale na Davea nemá nikdo!!! a líbí se mi, jak ho žerete i vy chlapi.. to je vážně hezký...
Jezebelková??? Odkud jsi z Prahy????


Uživatel: Jezebel

Jezebel      210   1. červenec 2009 o 21:30

z desítky


Uživatel: helenaDM

helenaDM      211   1. červenec 2009 o 21:32

to fdm86: Jéé :-D To jsem Ti to, co sis uvařil, dobře zavařila:-D Dobrá psina, co? No, je fakt, že moje fotka na dm nikde nefiguruje… nějak jsem se ji tam pokoušela kdysi vložit, ale nedařilo se… takže tam…. není;-) Tak koukni na http://www.lide.cz a vyhledej si můj profil helca.E ... tak to jsem jáááá:-)
to Jezebel: to pražské setkání URČITĚ DOMLUVÍME.. bude super, když nás bude víc:-)
Tak zatím Pááááá všem….


Uživatel: bitter apple

bitter apple      212   1. červenec 2009 o 21:34

Já z pětky grin no to jsi to měla na stadion kousek!!!


Uživatel: Jezebel

Jezebel      213   1. červenec 2009 o 21:44

no úplně kousek taky ne ..... 
takže když to shrneme,  na koncert pojedem my holky, pak jeden 4%, pak jeden 4 % kterej dělá že není grin))))  a manželský pár ??


Uživatel: fdm86

fdm86      214   1. červenec 2009 o 22:00

Ty voe sem chvili pryc a je ze me buzna:-), ste teda Dravci:-):):-), ty voe Ringo dik:-) Ale ony si to devcata uz stejne nejak uvarej-)
                          Ne ale vazne, me to nebavi, dohady co je lepsi a kdy a cim a jak dlouho nez… Chci se vazne domluvit, kam se budeme snazit sehnat lupeny. Pokud je to Nemecko - ja koncim. Byl jsem tam parkrat a vice nechci! Pokud Italie / Rakousko - jsem schopny se domluvit. Nejpozdeji zitra, nezlobte se, ale smat se muzem potom. Ja si to nelajznu.
To bitter apple: zitra se musime domluvit


Uživatel: Jezebel

Jezebel      215   1. červenec 2009 o 22:06

tak já bych se prosím přimlouvala za tu vídeň , myslím že jako parta si to tam užijeme, i když nebudem úplně pod podiem, itálie je daleko a trošku se bojím že budu mít problém s dovolenou ke konci roku, dělám reklamce a před koncem roku je tam vždycky šílenej blázinec ...


Uživatel: bitter apple

bitter apple      216   1. červenec 2009 o 22:19

jsem taky pro, rozlousknout to zítra! každopádně vídeň k sezení - nepozná se, jaká část tribuny to je… můžete tam někdo napsat ještě teď v němčině maila???? já německy neumím :-(
složení je vtipný, já proti buznám nic nemám!!! hahaha…
to Ringo: Dave je nejkrásnější, kolikrát si říkám, jak je možný, že se narodila taková dokonalost??? Nemám na to slov…. asi jen citoslovce - ááááááácccchhhhh


Uživatel: Jezebel

Jezebel      217   1. červenec 2009 o 22:25


Uživatel: bitter apple

bitter apple      218   1. červenec 2009 o 22:28

díky Jezebelková!volný lístky jsou tedy do sektoru 3 a 5 ..... trojka nepřipadá v úvahu!!!!!!!!!!!!!!!!


Uživatel: bitter apple

bitter apple      219   1. červenec 2009 o 22:30

i když já nevim.. hrají nějakou roli ty barvy?? já fakt ty tribuny neumim :-(


Uživatel: Jezebel

Jezebel      220   1. červenec 2009 o 22:37

já zas neumím moc německy ale když odkliknu stání tak mě to pouští dál ...  tak nevím jak poznám že jsou vyprodaný když mně se to jeví jako když nejsou


Uživatel: bitter apple

bitter apple      221   1. červenec 2009 o 22:46

mně právě na to stání nejde vůbec kliknout, mám zvýrazněno, že k dispozici je ještě sektor 3 a 5.. asi bude lepší, když tam zítra brnkne moje kolegyně, která německy mluví.. bojím se kupovat zajíce v pytli… lepší je, když nám to někdo objasní... už jsem kaput.. tak zítra papa a dobrou noc!!!


Uživatel: fdm86

fdm86      222   1. červenec 2009 o 23:17

Jej, uz to vyresme..
to bitter apple: jaky barvy? dej odkaz pls (nebo srovnej s O2)


Uživatel: fdm86

fdm86      223   1. červenec 2009 o 23:45

Zkusme jeste Ctvrtek, pak se loucim, pac me to furt dokola neba:-), hoj


Uživatel: Acheron

Acheron      224   2. červenec 2009 o 0:10

CTVRTEK!

ok, jestli pod podium ten Torin a měl bych jet s nějakejma kocenama, tak do toho jdu, prekecali jste mě smile jinak tam jezdí i Tourbus přímej z Brna a Prahy, kdyby necvaklo auto, ale je to pěkněj opruz hmmm


Uživatel: helenaDM

helenaDM      225   2. červenec 2009 o 7:46

to Jezebel:
Ahoj, koukla jsem na ten Tvůj odkaz na vídeňský koncert…. mně se stáhne stránka, ale nenabízí se vůbec možnost odkliknout nějaký sektor či stání... prostě ten pařátek k odkliknutí se vůbec neobjeví... jdu to zkusit ještě přes http://www.depechemode.com ... když něco objevím, tak sem dám vědět…. Nebo napiš, co byste potřebovali přeložit….
Jinak všem přeju hezký den!!!


Uživatel: helenaDM

helenaDM      226   2. červenec 2009 o 7:58

ještě to Jezebel:
tak jsem se proklikala skrz http://www.depechemode.com do Vídně....  a jsou fakt volné jen tribuny k sezení (ty horší kategorie), stání je vyprodané... navíc, ani není rozlišeno stání a stání pod pódiem…
Tribuny k sezení, kategorie 3 je za 73 EUR, kategorie 5 za 59,50 EUR….
Takže asi tak…


Uživatel: Jezebel

Jezebel      227   2. červenec 2009 o 7:59


Uživatel: bitter apple

bitter apple      228   2. červenec 2009 o 8:33

ahoj všichni,
tak jsem volala znovu do Torina, na pobočku… řekli mi, že prodej lístků je momentálně pozastaven, kdy bude obnoven mi nebyla schopná říct.
Vypadá to, že zažiju tedy svůj 1. koncert na tribuně, ale když Helča říká, že už to jsou jen ty horší sektory v té Vídni.. co tedy navrhujete? Také bych to už dneska chtěla vyřešit… jsem z toho vystresovaná už třetí den grin)


Uživatel: helenaDM

helenaDM      229   2. červenec 2009 o 8:54

to Jezebel: já vím, stadthalle.com, tam jsem koukala, ale to je to, jak mě to z Tvého odkazu nenechala odklikat.. proto jsem si najela na vídeňský koncert přes depechemode.com… je to to stejné... a tam mi to ukázalo volné jen sezení na vzdálených tribunách….
PS: jak se vlastně jmenuješ křestním jménem? Simča?


Uživatel: helenaDM

helenaDM      230   2. červenec 2009 o 9:03

to Jezebel: Ty jooo, já to zkusila znovu odkliknout dle Tvého nového odkazu… načetlo mi to trošku jinak tu stránku, ale když kliknu na prodej lístků on-line, tak mi to ukáže, že stránku nelze zobrazit:-( No, budu to zkoušet…. i když, problém je, že za chvíli musím padat pryč od počítače:-(
Ale mají to vychytaný, Rakušáci, lístek na koncert slouží i jako jízdenka na MHD, aby se člověk dostal zadarmo na koncert… to jsou pecky, to by Čechy nenapadlo!


Uživatel: helenaDM

helenaDM      231   2. červenec 2009 o 9:06

to Jezebel:
Ty jooo, tak teď se mi to otevřelo…. a skoro to vypadá, že by i místa na stání byla…. Hele, já tam pošlu e-mailíka…. schválně, co mi napíšou….
Zatím pá všem, ozvu se, jakmile budu na netu!


Uživatel: helenaDM

helenaDM      232   2. červenec 2009 o 9:12

to all:
E-mail do Rakouska odeslán…. teď vyčkáváme;-)


Uživatel: bitter apple

bitter apple      233   2. červenec 2009 o 9:15

super!!! díky!!!!


Uživatel: PeeWee

PeeWee      234   2. červenec 2009 o 9:17

Ahooooj všichni, tak snad dnes něco už vyřešíme .. ? smile) Chtěla bych Vám tímto moc poděkovat, že se o to tak staráte a řešíte všechny možné možnosti, já bohužel nemůžu vysedávat u netu moc často, jelikož práce je fakt nad hlavu ... smile Každopádně pokud je teď jediná možnost jen ta Vídeň na tribunu, tak jsem i tak pro ....


Uživatel: helenaDM

helenaDM      235   2. červenec 2009 o 9:33

Hele, přátelé, e-mail dorazil do Rakouska, už psali, že ho obdrželi a že mi co nejdřív zašlou odpověď.... Ale klikala jsem ještě po webu Wiener Hall .... a už mi to zahlásilo, že to stání není k dispozici…. takže mi asi na e-mail odepíšou, že stání ne-e:-( Tak uvidíme, jak to pořešíme…. budou fakt asi jen ty tribuny…
Tak už fakt musím mazat, čau později!


Uživatel: bitter apple

bitter apple      236   2. červenec 2009 o 9:38

Halooo, tak se mi zdá, že jedeme do Vídně, asi nemá cenu čekat na Torino, můžu tam pořád volat, ale jistota, že budeme mít lístky pod podium tu bohužel není... Dneska je potřeba se rozhodnut. Kdo tedy jede na 100%??


Uživatel: PeeWee

PeeWee      237   2. červenec 2009 o 10:06

Já jedu určo !!!


Uživatel: PeeWee

PeeWee      238   2. červenec 2009 o 10:25

Už jsem se na to ptala tady, ale nějak jsem nezaregistrovala odpověď, pokud nějaká byla .... Máte někdo zkušenost s koupí lístků přes ebay ??


Uživatel: Jezebel

Jezebel      239   2. červenec 2009 o 10:27

Vídeň jedu na 100 % grin s ebay zkušennosti nemám


Uživatel: bitter apple

bitter apple      240   2. červenec 2009 o 11:49

já jedu na 100% taky, když nepřijdete s nějakým zázrakem pod podium wink, s ebay nemám vůbec žádnou zkušenost….


Uživatel: PeeWee

PeeWee      241   2. červenec 2009 o 14:00

Paypal mám a přes ebay už jsem něco párkrát kupovala a bylo to v poho, ale lístky objednávat takto jsem zatím měla vždy obavy aby to nebyl nějakej fake ...  na ebay.de je jsou lístky do Erfurtu, Norimberku a něco málo do Vídně na stání ..


Uživatel: helenaDM

helenaDM      242   2. červenec 2009 o 16:32

Tak přátelé, ozvala se mi Vídeň.... lístky na stání na normálním portálu nemají..... rovnou mi předběžně rezervovali 10 míst na tribunu a´73 EUR do 11. řady… ale jsou to prostě ty tribuny - jižní strana…. platit se dá kartou za příplatek 5 EUR ....
Tak co provedeme??? Fakt už to musíme dát do kupy, kdo kam chce jet… nakonec, můžeme udělat i party… Jezebel by jela Vídeň i s tribunama, já asi taky… koncert je ve čtvrtek, na pátek bychom si vzali volno a mohli si udělat procházku předvánoční Vídní....


Uživatel: PeeWee

PeeWee      243   2. červenec 2009 o 16:46

Já bych do toho klidně šla, si uděláme dobrou atmošku i na tribuně ne ?? a Prahu dájme hezky pod podiem .... a určitě jsem pro vzít si volno v pátek a prohlédnout si Vídeň .... do kdy tam bude ta rezervace ??


Uživatel: fdm86

fdm86      244   2. červenec 2009 o 16:52

Viden je dobra, moc moznosti uz neni. Jede tam vic ceskych fans, asi by nebyl problem se domluvit na bus, pokud bude zajem:)
to helenaDM: skvela prace:-)


Uživatel: Jezebel

Jezebel      245   2. červenec 2009 o 17:38

co se mne týče souhlas !! teď jak to uděláme s placením ??? evidentně by se to mělo zaplatit hromadně ne ??


Uživatel: helenaDM

helenaDM      246   2. červenec 2009 o 18:11

to all: no, tak fajn, pokrok, jsme rozhodnuti pro Vídeň... rezervaci jsem ještě neodpískala…. mám tam 10 míst… takže, jak dál? A jak s tím placením? Já teda tolik na účtě fakt nemám, že bych to koupila všem…. Kdyby se to dalo koupit dmshopem a my bychom si pak od nich lístky koupili….


Uživatel: fdm86

fdm86      247   2. červenec 2009 o 18:34

to helenaDM: taky zalezi, kolik si na to prirazej… Ale neni to spatny napad:)


Uživatel: PeeWee

PeeWee      248   2. červenec 2009 o 18:38

Napád s dmshopem není špatnej, ale nevím jestli nám vyjdou vstříc ... a co prostě poslat peníze Tobě a že by jsi to zaplatila pak hromadně ?


Uživatel: bitter apple

bitter apple      249   2. červenec 2009 o 18:48

ahoj všichni, teda koukám, že helča je akční!! super grin já jedu taky na 100%!!! co se týká platby, oba nápady jsou dobrý, jak přes dm shop tak poslání peněz Helče… Záleží na tom, jestli by jsi na to přistoupila.. potom bych složila peníze hned zítra na účet…. Jsem šťastná, že už je nějaký výsledek!!!! grin


Uživatel: fdm86

fdm86      250   2. červenec 2009 o 18:53

Heleno jsi pro dmshop nebo spis ucet?:)


Uživatel: helenaDM

helenaDM      251   2. červenec 2009 o 19:10

Ahoj všem…. no, díky za důvěru… to jste teda frajeři, jak mi věříte:-D Ale já bych byla raději, pokud by to mohli objednat přes dmshop, myslím, že by si zase nějak moc nenapálili…. však jsou to taky dm kámoši:-D Já bych jim mohla přeposlat ten e-mail z Vídně s rezervací.... tak jak to provedeme?


Uživatel: helenaDM

helenaDM      252   2. červenec 2009 o 19:10

Jo, a hlavně nevíme teda počet lístků k potvrzení.... kolik nás bude? Kdo to spočítá:-D?


Uživatel: fdm86

fdm86      253   2. červenec 2009 o 19:17

Kazdy za sebe bude asi nejsnazsi: Ja chci tri depesmoudacky lupeny do Vidne:-)


Uživatel: bitter apple

bitter apple      254   2. červenec 2009 o 19:17

ok, já taky myslím, že si snad nenapaří!!! musíme se dobrat k počtu, já bych potřebovala 2 lístky, pro mě a pro kamarádku…


Uživatel: fdm86

fdm86      255   2. červenec 2009 o 19:24

5+...


Uživatel: helenaDM

helenaDM      256   2. červenec 2009 o 19:28

To bitter apple: Raduš, přeposlala jsem Ti e-mail z Vídně s rezervací 10 míst…. já už dnes bohužel nemůžu být nějak na netu, přišla mi návštěva, tak se jí musím věnovat…. tak kdybyste se rozhodli pro ten dmshop (já tedy pro něj hlasuju všema deseti:-) ), tak jim to přepošli, díky
Já se hlásím sama… v mém okolí jsou depešáci, ale nikdo tak bláznivý:-) Museli byste se o mně postarat;-) a odvézt mě do Vídně....
Zatím pááá..... třeba ještě později kouknu na forum, ale nechci nic slibovat….


Uživatel: fdm86

fdm86      257   2. červenec 2009 o 19:30

To bitter apple: Jezebel a PeeWee nejsou zatim prihlasene


Uživatel: helenaDM

helenaDM      258   2. červenec 2009 o 19:31

jo, mimochodem, ta rezervace platí do 16.07. !!! Což je pecka, do té doby mě mají v evidenci, v rezervaci…. takže celkem dobrý časový prostor, přátelé;-) Tak se nemusíme bát nic;-)


Uživatel: fdm86

fdm86      259   2. červenec 2009 o 19:34

to helenaDM: rikal jsem Ti - skvela prace:-) Dekujeme:-)


Uživatel: bitter apple

bitter apple      260   2. červenec 2009 o 19:40

Helčo, vážně moc díky!! Počkáme ještě na ostatní, díky za mailik, pokud se dneska všichni nahlásí, hned jim to přepošlu, každopádně je super, že je ta rezervace tak dlouho, to teda klobouk dolůů!!! grin
to fdm86: tak co, konečně  jsme spokojený, viď??? HURÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
neboj, na holky počkáme a taky Acheron….
O Helenku se postaráme, to je jasný jak facka wink


Uživatel: helenaDM

helenaDM      261   2. červenec 2009 o 19:42

to fdm86: oooo, děkuji, začnu se červenat:-) A nemáte zač. Těší mě to.
jo, Jezebel pojede určitě... s ní jsem o tom mluvila odpoledne, PeeWee nevím, ale určitě se taky přihlásí....
Tak fakt pááááá!


Uživatel: fdm86

fdm86      262   2. červenec 2009 o 19:48

to bitter apple: jo jo, spokojenost:-) a uzijem si to:-)
to PeeWee: kolipa chces lupenu?


Uživatel: fdm86

fdm86      263   2. červenec 2009 o 19:49

PeeWee uz je tu, vid?:)


Uživatel: bitter apple

bitter apple      264   2. červenec 2009 o 19:51

to fdm86: to je jasný, už teď vidím ty naše rozzářený ksichtíky hihi
No tak PeeWee, nenapínej!!! grin


Uživatel: PeeWee

PeeWee      265   2. červenec 2009 o 19:52

Helčo taky se musím připojit s pochvalou, jak jsi to hezky pořešila smile Já nakonec bych ráda 2 lupeny smile Tak snad se vejdem do těch deseti, nebo snad by ještě šla navýšit rezervace ?? .... no každopadně se začínám neuvěřitelně těšit !!! Teda před týdnem po tom fantastickým koncertu jsem začínala přemejšlet o tom vyjet za klukama ještě někam do zahraničí, ale netušila jsem že to fakt vyjde !


Uživatel: fdm86

fdm86      266   2. červenec 2009 o 19:56

7 + (Helena jich ma kolik?)


Uživatel: bitter apple

bitter apple      267   2. červenec 2009 o 20:08

Helča má jeden jen pro sebe….


Uživatel: helenaDM

helenaDM      268   2. červenec 2009 o 20:10

kuk…. teda mně to nedá sem občas nakouknout…. chudák moje návštěva, to jsem hostitelka…
Já bych jela sólo (jak jsem psala, nikdo z mých známých není takovej blázen)... slibte mi, že se o mě postaráte;-)
to PeeWee: teda díky taky za pochvalu… ale fakt to dělám ráda, depešáčky miluju, je to radost to takhle obstarávat, stejně na nic jinýho nemyslím:-D
Tak to spočítejte a hlavně, dohodněte se s dmshopem…. já bych neměla problém přiobjednat ve Vídni další lupeny. Je jich tam do 16.7. rezervovaných 10 do 11. řady na tribuně na jižní straně...
tak pááá zatím, přátelé!


Uživatel: fdm86

fdm86      269   2. červenec 2009 o 20:11

Ja myslim, ze o dva zajem bude:-)


Uživatel: fdm86

fdm86      270   2. červenec 2009 o 20:12

Slibujeme:-)


Uživatel: helenaDM

helenaDM      271   2. červenec 2009 o 20:18

Tak to je fajn, že slibujete;-)
to fdm86: jak to myslíš, že o dva zájem bude:-)?


Uživatel: bitter apple

bitter apple      272   2. červenec 2009 o 20:24

tak já taky nakonec jedu sama, kamarádka mi teď volala, že si neuvědomila, že se ten stejný den vrací z dovolený, takže by to časově nezvládla… takže jsme na sedmi.. zbývají tři, tuším Jezebel, Acheron… a ???? kdo ještě????
Helčo neboj, dm shop si vezmu na starosti já, jen počkáme na finální počet…
takže pokud se postarají všichni o Tebe, musí i o mě, taky budu chudínek samotnínek grin)


Uživatel: helenaDM

helenaDM      273   2. červenec 2009 o 20:24


Uživatel: helenaDM

helenaDM      274   2. červenec 2009 o 20:38

to bitter apple:
Díky, že pomůžeš s dmshopem;-) To se pak budeme mít, když se o nás všichni postaraj:-D Jako princezny!
to ostatním:
jako odměnu žádáme s bitter apple rande s Davem Gahanem:-D
tak pááá, to je fakt děsný, nemůžu se od Vás odtrhnout….


Uživatel: bitter apple

bitter apple      275   2. červenec 2009 o 20:46

Yes Helčo, teď jsi na to kápla, jojo vážení, hezky randíčko s Davem, je vám to jasný???
a v buse nebo čím to pojedeme - hezky ty nejpohodlnější sedadla grin
prosíme nyní také oslovovat ” vaše veličenstvo” !!!! haha…
já pořád lozím na netu a koukám na koncertní místa, líbí se mi Bergen v Norsku, koncert je v hale, kam se vejde jen 5 tisíc lidí.. bože to musí být super!!!


Uživatel: fdm86

fdm86      276   2. červenec 2009 o 20:46

No Heleno ja myslim, ze ty dva - tri se udaj, uvidime neboj:-) Ale s tim Davankem to nebude snadne:-( Ja ulovil Martina v Pha, coz je neco, jako pro Vas Dave:-) Ale Dave…? No neco treba vymyslime:-) A o “dressed in black” se taky postarame:-))


Uživatel: fdm86

fdm86      277   2. červenec 2009 o 20:50

to bitter apple: Tyjo a nemaj tam rovnou 10 nejakejch “Tour of the Universe pernamentek”??? chichichi gringrin:-)


Uživatel: helenaDM

helenaDM      278   2. červenec 2009 o 20:51

to bitter apple:
kdyby něco, ozvi se mi na mobil, páááá


Uživatel: katie

katie      279   2. červenec 2009 o 20:53

ahoj lidicky…neda mi to a musim se ozvat. toe super jak jste to tady domluvili…porad si rikam, mam napsat nemam napsat..takze pisu…pripada mi to nebo se vsichni znate?...ale proc pisu…mohla bych se k vam vtirnout a jet s vami? byla jsem 2006 v blave a letos v praze a cekat az do ledna mi pripada strasne dlouhy :-( katie smile


Uživatel: Jezebel

Jezebel      280   2. červenec 2009 o 20:54

čus všichni grin nejsem doma budu až tak za hodinu, jen jsem nakoukla, aby mi něco neuteklo grin jeden lupen je můůůůůůůj, a kdyby jeden zbyl, jel by kámoš ale není nutné ... takže já jedu taky sólo , budem se opečovávat navzájem grin s Helčou jsem byla odpoledne v kontaktu přes skype takže my o sobě víme, stačí říct kam poslat prašule


Uživatel: Jezebel

Jezebel      281   2. červenec 2009 o 20:56

jestli mi ten lupen někdo z kluků vyfoukne, udělám z vás dvou 4%  dva 2%  grin čus za hodinu


Uživatel: bitter apple

bitter apple      282   2. červenec 2009 o 20:57

ok Helčo, kdyby něco žhavím drát!!! grin
to fdm86: díky, tisíceré díky, že mě nenecháte napospas cizákům rakušáckejm grin) no hele, já jsem úplnej blázen, normálně jsem schopná si objednat lístek do toho Norska, vychází to na cca 80 euro i s posáním lístku… 5000 lidí, to už se snad i podaří na Davea šáhnout grin)) já Ti tak přeju toho Martina.. kdyby se to povedlo mě, tak asi omdlim, fakt.. jak s Martinem tak s Davem.. to by byl trapásek grin)))


Uživatel: bitter apple

bitter apple      283   2. červenec 2009 o 20:59

to Katie: no jasně, pojeeeď!! to se nám to hezky rýsuje grin
to Jezebel: mazej domů, ať můžeme probírat a vtipkovat a těšit se na prosinec společně!!!!!


Uživatel: katie

katie      284   2. červenec 2009 o 21:06

tak jestli je jeste jeden black lupen volnej tak se hlasim :D


Uživatel: helenaDM

helenaDM      285   2. červenec 2009 o 21:06

to bitter apple:
fakt super…. jsme Vaše veličenstva…. během cesty do Vídně prosím masáž za zvuku písní DM:-)
to fdm86:
díky za rande s Davem předem;-) A, dressed in black to je snad jasný.... běda tomu, kdo bude mít třeba jen spodní prádlo jiné barvy… budou kontroly;-)
Páááá


Uživatel: PeeWee

PeeWee      286   2. červenec 2009 o 21:07

Cože hala jen pro 5 tisic lidí ??? To chci !! To jedu !!! smile


Uživatel: fdm86

fdm86      287   2. červenec 2009 o 21:08

to bitter apple Kdyz ja mäm takovou “Martuchylku”:-) (nikdo jinej si to pls nectete:-) ) Leta jsem mel na strope jeho plakat, primo nad ocima, kdyz jsem se vzbouzel i usinal, coz uz samozrejme take z neceho vychazelo - texty, hudba… To ovlivneni je nevratitelne a duse jiz “nenapravitelna”:-):-) Ale na zensky jsem, to jo:-)


Uživatel: katie

katie      288   2. červenec 2009 o 21:08

to helenaDM : v srpnu absolvuju masersky kurz, takze pokud pojedu s vami masaze zaruceny grin


Uživatel: fdm86

fdm86      289   2. červenec 2009 o 21:10

...coze? ...i s masazema? gringrin  a jejda grin


Uživatel: katie

katie      290   2. červenec 2009 o 21:11

takze me berete? ...prosiiiiiiiiiiiiim


Uživatel: fdm86

fdm86      291   2. červenec 2009 o 21:12

Jo jo, masaze budou good grin


Uživatel: bitter apple

bitter apple      292   2. červenec 2009 o 21:14

to fdm86: hele to je hrozně hezký, já jsem vždycky byla hrdá, že poslouchám kapelu, kterou takhle žerou naprosto stejně i kluci.., že to není jen o ženským šílení.. Já nevim, vám tady to snad můžu říct, že jsem celou pubertu mluvila s plakátama a věřila tomu, že mě slyšej, dokonce jsem si vytvořila takovou depešáckou modlitbu a každej večer před spaním jí odříkala… grin někdy jí říkám ještě teď.. se tedy přiznávám…
to katie: hlásím se na masáž hned po Helče!!!
to PeeWee: hledám letenky, když to nebude drahý normálka jedu… je to 28. ledna….
to Ringo: neboj, však dovezeme videomateriááálek, to je jako bys tam byl s náma wink


Uživatel: fdm86

fdm86      293   2. červenec 2009 o 21:25

to bitter apple: ...a uslysime tu modlitbu treba cestou do Vidne? smile
to katie: ja po bitter apple grin


Uživatel: katie

katie      294   2. červenec 2009 o 21:26

to jablíčková (tohle mě dostalo grin :
píšu si seznam smile


Uživatel: bitter apple

bitter apple      295   2. červenec 2009 o 21:27

to fdm86: néééééééé, to je moc osobní, to bych se asi styděla… nebo byste mě museli opít… grin


Uživatel: raven101

raven101      296   2. červenec 2009 o 21:27

Ahojky všichni! Jste úžasní blázínci smile a je super, že jste se domluvili. Tak ať vám to tam pěkně vyjde. Hned bych jela taky, ale bohužel :(, prostě to nejde. Ale mám nápad, budeme šetřit a příští turné jedeme celé:). Co vy na to?


Uživatel: bitter apple

bitter apple      297   2. červenec 2009 o 21:29

to katie: jsi připravená na to, že pojedeš do Vídně s korunovaným bláznem???? hahahaha…


Uživatel: katie

katie      298   2. červenec 2009 o 21:29

to bitter apple: se jí do tý doby naučíme všichni grin


Uživatel: fdm86

fdm86      299   2. červenec 2009 o 21:30

to bitter apple: Co pijes???


Uživatel: fdm86

fdm86      300   2. červenec 2009 o 21:32

to raven101: jo jo, uz jsme tu malem resili permice grin


Uživatel: katie

katie      301   2. červenec 2009 o 21:36

to bitter apple: jsem připravena na vše grin já jsem teda spíš tichej trpitel, ale myslím že s vámi se to rychle změní grin ani nevíte jakou radost jste mi udělali smile


Uživatel: katie

katie      302   2. červenec 2009 o 21:39

to Ringo: neboj nejsi v tom sám grin


Uživatel: raven101

raven101      303   2. červenec 2009 o 21:39

to fmd86: jj, to jsem četla a ten nápad se mi líbí. Korunku ke korunce a příští turné jedeme celé smile. představa je fakt pěkná. Hele, odkud jsi, koukala jsem, že jižní Čechy. Já jsem z ČB.


Uživatel: bitter apple

bitter apple      304   2. červenec 2009 o 21:43

to katie: haha, vtipálku, naučíte všichni… není to tak těžký, vzhledem k tomu, že jsem to vymyslela ve třinácti grin)))) jsem ráda, že jsme Ti udělali radost. Podle mě si ještě nikdo z nás tady neuvědomuje, že jedeme, až nám to dojde, to bude teprve prdel, už se mooooc těším!!!!
to fdm86: piju pivo, ale z toho se moc neopiju…. tvrdý mi nechutná... tak to budu muset vypít asi tak sud toho piva grin
to ringo: hele, to je fakt boží, já tohle žeru, jak jsme všichni tak zabouchnutý do těch dm, co by tomuhle asi říkali, kdyby to četli??? Já tohle naprosto chápu, vždycky jsem se bála tyhle věci někomu říkat, protože jsem si myslela, že mě budou mít za opravdovýho psychouše… ale tady myslím, že mě chápete grin nejhorší je, že mě to nepustilo ani po těch letech!!!


Uživatel: fdm86

fdm86      305   2. červenec 2009 o 21:46

to bittre apple and Ringo: kdyz mi bylo necelych 15, tak jsem Martovi poslal dopis (ani uz nevim, na jakou to bylo adresu:-) ) A ted uz se asi cervenam… grin
to raven101: poslal jsem Ti email smile


Uživatel: raven101

raven101      306   2. červenec 2009 o 21:51

to fdm86: máš odpověď na emailu smile


Uživatel: bitter apple

bitter apple      307   2. červenec 2009 o 21:59

to fdm86: to je sladký!!! tak Ty si to fotku s ním doopravďácky zasloužíš!!!! hele, já jsem zase v patnácti, po koncerte na Spartě, četla recenzi od Jany Kománkové v Rock a Popu, ona je hrozně vysazená proti DM, řekla bych, že je nesnáší, pokaždý je zkritizuje takovým způsobem, že bych jí dala ránu.. no a tenkrát napsala, že martin gore zpíval, jako když mu v krku bublá soda, tak jsem jí napsala, že soda bublala v krku pravděpodobně jí, vzhledem k předraženému občerstvení na Spartě a že Martin Gore je lepší zpěvák než luciano pavarotti… no a když na konci roku v Rock a popu dělali anketu: NEJVĚTŠÍ PRŮSER ROKU, napsala Kománková: INTELIGENCE NĚKTERÝCH FANOUŠKU DEPECHE MODE… obávám se, že tím myslela mě... grin)))


Uživatel: fdm86

fdm86      308   2. červenec 2009 o 22:04

to bitter apple: Tak to je hliiiiiiina gringrin:-) To je fakt dobrej pribeh grin Samozrejme za Tebou stoji zastupy oproti ni grin
to raven101: máš odpověď na emailu smile


Uživatel: fdm86

fdm86      309   2. červenec 2009 o 22:11


Uživatel: fdm86

fdm86      310   2. červenec 2009 o 22:14

zo bitter apple: Letna 93´ je pro me (nas?) legendarni zalezitost, ale bohuzel muj 1. koncert. Kdyz jsem mel lupen na 11.03.1988, tak ho bracha soupnul kamosovi s “vymluvou”, ze mi to rodice stejne nedovoli… :-((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((


Uživatel: katie

katie      311   2. červenec 2009 o 22:18

to fdm86: teeeeda to by byl brtar asi mrrrtef grin


Uživatel: bitter apple

bitter apple      312   2. červenec 2009 o 22:21

to fdm86 a Ringo: no právě, podle mě některý novináři nedokážou přijmout tu naši sílu a snaží se jí narušit takovejma blábolama!! Ta Kománková třeba jednou napsala, že album Exciter by se mělo prodávat v hračkářství pro děti a že Martin Gore si vyzpívává mindráky malého člověka… no a pak jsem jí viděla v televizi a šla jsem do mdlob, taková umaštěná, odporná, naprosto asexuální mužatka!!! Okamžitě jsem jí psala znovu, že už chápu proč tak reje do depeche a do Martina obzvláště, protože je sama zamindrákovaná z toho jak vypadá a proto jí nezbývá nic jinýho, než kritizovat atd atd.. a ať se raději upraví, když jde do televize.. no hele, samý pecky… grin)) třeba, že Martin nemá žádný mindráky, že nemá důvod, protože je hudební genius… chichi


Uživatel: raven101

raven101      313   2. červenec 2009 o 22:22

Letná 93 byla naprosto úžasná. Můj první koncert a nádhernej zážitek. A ta pani co psala kritiku asi měla špunty v uších, slepice!!!!!!!!! I když každý koncert DM byl nádherný, ale první je první smile. Předražený občerstvení si už nepamatuju, ale utkvěl mi zážitek z tlačenice u vchodu, kdy nepustili jednoho anglána s pivem v ruce, takže ho musel buď nechat nebo dopít. Samo, že ho dopíjel a ještě nabízel nám, zda nechceme. Byl to pohodář. Ne jako Poláci či Rusáci :(. Ať už je leden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Uživatel: bitter apple

bitter apple      314   2. červenec 2009 o 22:24

to fdm86:ty jo, to bych bratra ukamenovala, přísahááám!!!! jojo, Sparta je legendární.. byla jsem tak vyplašená a tak nervozní a všude tolik fanoušků a ta tlačenice a pak přišli dm a to byla pro mě opravdová extáze… naprosto nepopsatelný zážitek!!!


Uživatel: katie

katie      315   2. červenec 2009 o 22:27

to bitter apple a raven101:
kurna, proc jsem se nenarodila o par let driv? smile ... ticha zavist


Uživatel: fdm86

fdm86      316   2. červenec 2009 o 22:27

to katie: Prezil a jako omluvu mi prinesl 2 listky na Duran Duran - byly zniceny, rozcupovany a se slovy “to nejsou depes!” vztekle zahozeny do vody :-(


Uživatel: fdm86

fdm86      317   2. červenec 2009 o 22:29

to bitter apple: ted mi prolit mraz po zadech, ziva vzpominka…


Uživatel: katie

katie      318   2. červenec 2009 o 22:32

to fdm86: tak to je masakr grin bohužel takovýhle zážitky nemám…ale nejni ještě konec světa, takže kdo vííí ha haaa


Uživatel: Jezebel

Jezebel      319   2. červenec 2009 o 22:34

můžete chvíli přestat psát grin kdo to má dočítat


Uživatel: Jezebel

Jezebel      320   2. červenec 2009 o 22:36

a já ten 88 zažila a bylo to tak strašně skvělý že na to do smrti nezapomenu grin já z vás budu asi nejstarší :-(  uděláme před tou Vídní nějaký sraz ??


Uživatel: katie

katie      321   2. červenec 2009 o 22:37

to Ringo: popisuješ přesně moje pocity a můj první koncert byl taky až v Blavě 06…jen škoda že jsem byla v takový euforii, že si z toho absolutně nic nepamatuju grin

a zase kdyby sme byli starší, tak by nám to pak nebylo tak líto…možná?..no dobře asi ne grin


Uživatel: fdm86

fdm86      322   2. červenec 2009 o 22:38

1988 Strangelove - jeste mam klip z koncertu -) A CT udajne vlastni STB zaznam skoro celeho


Uživatel: raven101

raven101      323   2. červenec 2009 o 22:41

to katie: buď ráda, že je ti tolik kolik je. Myslím, že DM ještě zdaleka nekončí. A že heště nějaká turné budou, doženeš to, neboj smile.
to Ringo: netraš se stárnutím, mojí mamce je 50 a byla jak v Edenu, tak pojede v lednu. Tak věřím, že kluci ještě něco vydrží. Musí, když chceme na další turné ty permice smile))))))))))))))
Jinak se zatím mějte, jdu spinkat, ráno musím do práce. Odpoledne pa pa pa. Přeji krásné depešácké sny všem!!!!!!!!!!!!!!!


Uživatel: bitter apple

bitter apple      324   2. červenec 2009 o 22:43

jsme se rozjeli grin já taky hrozně lituju, že jsem dm neviděla v 88´... a pak, že nezařadili prahu na world violation tour, to už jsem byla pravá černooděnkyně grin)
to fdm86: když si na to vzpomenu, tak se mi chce bulet… byla jsem někde asi tak v desátý řadě a stála skoro celej koncert na špičkách a zpívala jsem tak urputně, že jsem všechny kolem mě musela neuvěřitelně štvát.. někdo mi tam ukradl anglickou vlajku a koupila jsem si tričko s Davem, který nosím doteď na doma.. grin


Uživatel: Jezebel

Jezebel      325   2. červenec 2009 o 22:45

ringo můžu tě ubezpečit že mně do 40 chybí dva roky a umírněnější si teda nepřipadám grin))))
fdm86 - kde se to dá ukrást grin
jinak jsem zaregistrovala, že se na Vídeň ppřidala osobní masérka a že Jablíčková bude kontolovat černé spoďáry grin snad jsem nic důležitého nepřeskočila
mmch připadám si jako cvok, protože jsem si nahrála do MP3 písničky z koncertu ale nejsem schopná je v tom metru poslouchat, já prostě u toho nevydržím v klidu !! takže až budete číst novinky z metropole s titulkem postarší žena křepčila v metru, tak to jsem já s DM v uších grin


Uživatel: katie

katie      326   2. červenec 2009 o 22:45

to Ringo: pevne doufam a verim, ze dM jsou nesmrtelniiii grin


Uživatel: bitter apple

bitter apple      327   2. červenec 2009 o 22:46

to Jezebel: kolikpak Ti je??? sraz určitě uděláme, bude to stát za to!!!
kolik tedy vlastně je těch lístků nakonec? deset padlo nebo ne????


Uživatel: bitter apple

bitter apple      328   2. červenec 2009 o 22:48

aha, 38, to jsi mladice!!! klídek grin ale budu se teď v metru víc rozhlížet grin))))))))))))))))


Uživatel: katie

katie      329   2. červenec 2009 o 22:49

to Jezebel: no tak Tys taky řádně šouplá grin ... na mě už koukaj i doma jako na magora…že sem se jako na starý kolena zbláznila, ale to nic…oni tomu vůůbec ale vůůbec nerozumí


Uživatel: Jezebel

Jezebel      330   2. červenec 2009 o 22:51

grin))  no obávám se že v této diskuzi na nikoho úplně normálního nenarazíš grin


Uživatel: bitter apple

bitter apple      331   2. červenec 2009 o 22:55

haha.. to je fakt, jsme všichni praštěný, ale aspoň je sranda!! jdu taky do hajan.. tak dobrou všem a krásný sny!!!! pa zítra


Uživatel: katie

katie      332   2. červenec 2009 o 22:55

a to je jedině dobře smile


Uživatel: fdm86

fdm86      333   2. červenec 2009 o 22:56

to bitter apple: 10. rada? Ja byl nekde v pate - seste mirne do prava grin Prvni moment mi utkvel - jak pri Higher Love stal Dave za oponou, hazel stin, uz jsme si uvedomovali, ze tam skutecne je, ze uz je konecne tak blizko, opravdovej, zivej original grin V tom vystrcil hlavu a udelal svuj sympaticky sibalskej uuuuuuusmev grin Do pisne to vubec nezapadlo a spouste lidem to vykouzlilo usmev na tvari grin Nadhernej moment!!!
to Jezebel: nevim :-((((((((


Uživatel: Jezebel

Jezebel      334   2. červenec 2009 o 23:07

tak já jsem u prodeje lupenů na andělské turné nějak zaspala či co, a prostě nebyly, nakonec jsem dostala nabídku lupen za 3800 do VIP zóny, já je tak moc chtěla vidět že jsem šla grin musím říct že tam tedy kravaťáci křepčili jak o život, měla jsem strach že to tam bude mrtvé, ale nebylo a místa fakt super, měli jsme to před i po s obrovským rautem a tak jsme se tam s kamarádem upravili že se mi ten koncert líbil i v tom VIPKU grin


Uživatel: Jezebel

Jezebel      335   2. červenec 2009 o 23:09

A VEZMEM NĚJAKÝ DALEKOHLED , pustí nás s ním do haly ?? mám v plánu zkoumat jim každou plombu grin


Uživatel: fdm86

fdm86      336   2. červenec 2009 o 23:11

to Jezebel: ...ses zubarka bo co? gringrin


Uživatel: Jezebel

Jezebel      337   2. červenec 2009 o 23:12

no ve Vídni budu grin bolí tě zoubek ??


Uživatel: katie

katie      338   2. červenec 2009 o 23:13

zubarka nevim, ale jala jsem podezření, že si chce nechat udělat stejný plomby grin grin grin


Uživatel: fdm86

fdm86      339   2. červenec 2009 o 23:18

to Jezebel: no neboli, ale rozhodne si pohlidam, aby me nebolel ani na Viden, pac ty by ses mi na nej asi rada koukla vid.. grin
to katie: chichichichi grin


Uživatel: katie

katie      340   2. červenec 2009 o 23:25

to dmf86: no jen aby se Ti na nej koukla az nikdo nebude koukat grin


Uživatel: fdm86

fdm86      341   2. červenec 2009 o 23:29

to katie: bojim bojim, se budu muset nekam schovat asi:-(


Uživatel: katie

katie      342   2. červenec 2009 o 23:32

to dmf86: no copak ja vim, co se tam bude dit?...buhvi na co se tam kdo komu bude koukat grin ...no esli budou probihat masage, tak prede mnou se stejne budete muset svliknout sichni grin grin grin


Uživatel: fdm86

fdm86      343   2. červenec 2009 o 23:36

to katie: gringrin No jasne, ja jdu jako 3. prece grin Hee zrovna je na ABradiu Come Back coece smile Asi bude cas jit spat, brou


Uživatel: katie

katie      344   2. červenec 2009 o 23:38

neboj mam to zapsano grin asi jsem tu posledni, tak vsem dobrou


Uživatel: helenaDM

helenaDM      345   3. červenec 2009 o 7:23

Dobré jitro Vám všem!
Jééé, to jste si hezky večer popovídali:-) Dnes snad nikdo na návštěvu nepřijde, takže popovídám s Vámi;-)
to katie: Bezva s těma masážema!!! Už se těším… Že jsem první na řadě:-P?
intimní zpovědi: drahoušci, krásné, bravo! Prostě tohle prožíváme všichni… Já taky jedu pecky, pustím DVD s koncertem na plný pecky a zpívám a tančím… a teď se ke mně přidává i můj synek (6let). Tuhle si on hrál na Dave, dokonce si dle jeho vzoru svlíknul tričko, a já musela dělat publikum a křičet: Dave, I love you!!! To je taky nominace na úchylku, neeee:-)??? Klika, že bydlíme sami a máme na tohle klid:-D
to all: Taky jsem vložila svoje foto (jak psal fdm86 ... mimochodem, Tebe, fdm86, jsem tam neviděla v galerce)
MP3: noooo, a já jsem si udělala v MP3 přehrávači složku Tour of the Universe - Praha - a tam mám hezky za sebou písničky dle setlistu… jako na koncertě:-)
to bitter apple: Jak jsi na tom s kontaktováním dmshopu?
Přeji krásný DM den všem, je krásně, razím se synkem na výlet… večer čau!


Uživatel: katie

katie      346   3. červenec 2009 o 7:30

to helenaDM: ahoj…samozrejme ze jsi prvni na rade…uz si pisu seznam, aby se pak nekdo nechtel hadat grin
joo a s tema MP3, tak to mam takle v telefonu uplne stejne a kdykoliv je prilezitost tepe mi to do mozku grin


Uživatel: PeeWee

PeeWee      347   3. červenec 2009 o 7:44

Dobré ránko všem ... dočítám při kávičce vaše komentíky a je to prostě milý, zábavný ...  je to prostě fajn sdílet tohle nádherný šílenství smile

2 Jablíčková : Kománková je naprosto šílená, zamindrákovaná blbka ... fakt nevím o co jí jde ... ty její recenze ... no na pěst ... prohlásila, že dospělý, normálně uvažující člověk nemůže bejt fanouškem dM !!


Uživatel: helenaDM

helenaDM      348   3. červenec 2009 o 7:46

to katie:
oooo, bezvaaaa! Díky za první pozici na masáž.... ježiš, co víc si přát, masáž a k tomu koncert DM… prostě RÁJ!
no, a ty MP3 .... to je prostě taky bezva;-)
Zatím ahoj!


Uživatel: PeeWee

PeeWee      349   3. červenec 2009 o 7:58

Jo a jak s tím srazem teda ?? Mluvilo se nějak o srpnu že ?? Můžem to udělat stylově v depešácké hospůdce ...
http://blackangel.cz/


Uživatel: dani garcia

dani garcia      350   3. červenec 2009 o 8:08

vy se tady pořád domlouváte….a beze mně....a co já?....já bych jel taky….co mám pro to udělat?


Uživatel: Jezebel

Jezebel      351   3. červenec 2009 o 8:32

teda !!!! jak jsem mohla žít bez depešácký hospody grin jak to že o ní nevím ???? 
to dani garcia : lístky má bloklé helena DM, v profilu má na sebe skype i icq tak jí můžeš kontaktovat
jupíí dneska tu šéfka celý den není, mám na plné pecky AB radio .....


Uživatel: helenaDM

helenaDM      352   3. červenec 2009 o 8:34

to dani garcia:
no, když se tu neobjevuješ, tak nevíš:-P Ve zkratce, já mám rezervovaných 10 lístků na tribunu do Vídně.... ale nejspíš nás bude víc, tak se bude přiobjednávat… Bitter Apple slíbila, že se domluví s klukama na dmshopu, že by se z Vídně poslaly lístky tam a my bychom si je koupili…
to PeeWee:
bezva nápad, taky mě to napadlo;-) Tak musíme vymyslet nějaké datum a já tam klidně cinknu a zarezervuju místa….


Uživatel: katie

katie      353   3. červenec 2009 o 8:35

to PeeWee: s tim srazem jsem to nejak nezaregistrovala, ale v srpnu muzu jen do 14…pak mam ten maserskej kurz hmmm


Uživatel: Jezebel

Jezebel      354   3. červenec 2009 o 8:36

sraz prosím organizovat až na druhou polovinu srpna, tedy pokud vám to všem vyhovuje ? a asi na sobotu ?  navhuji první konkrétní datum 15. srpna


Uživatel: dani garcia

dani garcia      355   3. červenec 2009 o 8:38

to helenaDM:...třeba nejsem přihlášenej,ale jsem tady denně...a vychutnávám si to tady s váma….o.k….vídeň je super…kdybyste něco potřebovali,umím dobře německy…..zrovna čumím na SOFAD na dvd…..šílenství....ted na tom pěkně ujíždím….


Uživatel: Jezebel

Jezebel      356   3. červenec 2009 o 8:38

no grin tak ještě pátek 14 ??? to by taky šlo ale mimopražáci musí dát vědět jak stíhají


Uživatel: helenaDM

helenaDM      357   3. červenec 2009 o 8:38

to jezebel, to dani garcia:
Přátelé, icq moc nepoužívám…. musím to vymazat, takže spíš ten skype - helena-cz-1
to jezebel:
Teeeeda, nevědět o Black Angelu! Já teda o něm vím, ale taky jsem tam nebyla:-( Napravíme;-)


Uživatel: katie

katie      358   3. červenec 2009 o 8:44

to Jezebel: patek 14.8. je akuratni smile a jsem z kladna, takze pro me no problema


Uživatel: helenaDM

helenaDM      359   3. červenec 2009 o 8:54

to dani garcia:
no, dobře vědět;-) Ty jsi taky polyglob:-D
to jezebel, katie a ostatní:
Mně by se hodil ten víkend 7. - 9. 8. ... a klidně můžu i všední dny, mám prázdniny:-D coby učitelka:-P
Tak pá


Uživatel: helenaDM

helenaDM      360   3. červenec 2009 o 8:56

14.8. asi budu na cestě do Tater… :-(


Uživatel: katie

katie      361   3. červenec 2009 o 9:05

no ja v podstate coby nezamestnana, tak muzu 1. - 14.8. kdykolif


Uživatel: PeeWee

PeeWee      362   3. červenec 2009 o 9:08

dani garcia :SOFAD jsem si dala dnes ráno při cestě do práce do sluchátek na max volume a celou dobu mráz po zádech ... smile) Super super že se to tak rozjelo a ten zájezd do Vídně bude !! Mám z Vás depešáčků veliiikou radost smile

Jinak s tím srazem, mě je to vcelku jedno kdy to bude, takže prostě se domluvte jak se to hodí Vám a já se přizpůsobím smile a jsem ráda že jsem Vám rozšíčila trošku obzory s BlackAngelem smile

Helčo : záááááááávidím ti prázdniny ... smile co učíš? a jak starý děcka ?


Uživatel: PeeWee

PeeWee      363   3. červenec 2009 o 9:16

katie : Kladno je koukám plný depešáků :o) funguje tam ještě ta hospoda Titanic ?


Uživatel: Jezebel

Jezebel      364   3. červenec 2009 o 9:18

8/7 nemůžu já to budu ještě u móře :-( ale můžu ještě v červenci tento víkend a příští !! potom zase jedu na vodu


Uživatel: katie

katie      365   3. červenec 2009 o 9:19

to PeeWee: plny plny…ale asi se nekde vsichni schovavaj grin Titanic?...no vazne netusim, mam dojem, ze jsem tam ani nikdy nebyla, takze fakt nevim, ale jestli po tom touzis, tak muzu zjistit smile


Uživatel: Jezebel

Jezebel      366   3. červenec 2009 o 9:21

ne 8/7 ale 8/8 jsem chtěla napsat grin


Uživatel: Sushi

Sushi      367   3. červenec 2009 o 9:31

Tedy to vaše plánování a nadšení se tak krásně čte grin Do té Vídně vás nakonec bude pořádná banda. To je SUPER! My o víkendu budeme ukecávat hlídání pro prcky, tak nám držte palce. Jestli to klapne, tak pojedeme taky. I když asi sami autem. Každopádně tam se asi uvidíme a usličíme. Těch volných míst už tolik není, tak vás snadno najdeme. Myslím, že na té tribuně nebudete přehlédnutelní grin


Uživatel: PeeWee

PeeWee      368   3. červenec 2009 o 9:32

katie : Neee ani po tom tak netoužím, ale párkrát jsem tam byla, když můj přítel tam kdysi dávno studoval stavebku na Sítný smile


Uživatel: Acheron

Acheron      369   3. červenec 2009 o 12:35

Cau, tu vídeň bych dal pro sebe urco, ozve se mi zitra jeste kamarad jestli by nejel taky, potvrdim zitra.


Uživatel: bitter apple

bitter apple      370   3. červenec 2009 o 14:00

ahoj!!! to je teda den dneska, uf!! teprve teď jsem se zastavila…
Moc se omlouvám, ještě jsem vůbec neměla čas někoho kontaktovat, ale řekla jsem, že si to beru na starost a to taky platí. Nebudu zatím říkat žádný počet lístků, to ještě doladíme. Důležitý je vědět, zda vůbec pomohou ty lístky takhle koupit. Jakmile budu mít zprávy dám vědět!!! Teď mám fakt fofry!!! papa


Uživatel: Majka

Majka      371   3. červenec 2009 o 16:59

ahoooj vsem depesakum, tak koukam ze je tu kladenaku vic nez dost grin.
PeeWee: Ale jestli jeste funguje Titanic, ty jo tak to taky netusim. Ale skoro bych rekla,ze asi uz ne-e. Ale nerada bych kecala. Nikdy jsem tam moc nechodila a co mam decko(2.5), tak jsem nejak uplne mimo co kde jak funguje grin.


Uživatel: Majka

Majka      372   3. červenec 2009 o 17:06

lidicky, co se to tu domlouva za DM akci? Jsem nejak uplne mimo. clovek sem par dnu neprijde a uz se ztraci :-(.


Uživatel: fdm86

fdm86      373   3. červenec 2009 o 19:18

to helenaDM: moc hezka fotka smile Tak uz veris, ze se dva - tri lupeny udaj? grin


Uživatel: helenaDM

helenaDM      374   3. červenec 2009 o 19:21

Dobrý podvečer,
už jsem tu:-)
to PeeWee: no, učím na střední a vyšší odborné škole španělštinu:-) a dětičky zase tak neee:-D Mám to v rozmezí od 15 - 23 let…. ale myslím, že je to v pohodě, nehraju si na namachrovanou autoritu, takže mám se studenty spíš přátelský vztah:-)


Uživatel: helenaDM

helenaDM      375   3. červenec 2009 o 19:35

to fdm86:
jooo takhle, já to nějak blbě chápala s těma lupenama:-) Hlavně, totálně se ztrácím, kolik teda lístků... je jich rezervovaných jen 10, což je krutě málo… Chtělo by to dohodnout se už definitivně s dmshopem, já bych napsala do Vídně o další rezervačku…. dáme dohromady autobus, to by byla náhodou paráda, ale tak ať jsme nějak pohromadě na těch tribunách… sakra, jak to spočítat?
to fdm86 ještě: oooo, díky za uznání fotky;-) Jen tu Tvojí jsem tam nijak nenašla:-( Máš skype?


Uživatel: helenaDM

helenaDM      376   3. červenec 2009 o 19:38

DŮLEŽITÉ VŠEM - VÍDEŇ:
Poslyšte, musíme se nějak spočítat, aby bitter apple mohla v dmshopu domluvit konkrétně ten nákup lístků a my si je tam následně odkoupili….. Takže, navrhuji následující: Pošlete mi na můj e-mail: .(Pro zobrazení této e-mailové adresy musíš mít zapnut JavaScript) info, kdo by teda jel a kolik lístků... čas kvapí, musíme to rozseknout, jsme zase na mrtvém bodě. (Napiště mi v e-mailu Vašeho nicka, ať si Vám zařadím) Nebo jak to navrhujete pořešit dořešit???


Uživatel: katie

katie      377   3. červenec 2009 o 19:44

to helenaDM: ja uz posilam mailika grin to je podle me nejlepsi zpusob, aby v tom nebyl zbytecne zmatek


Uživatel: helenaDM

helenaDM      378   3. červenec 2009 o 19:54

to fdm86: no, jasný, tak to jsi Ty… Tebe mám vystřiženýho s Martinem z Blesku;-) nooo, tak to byla slušná závist…. ale co bych závistí nerozdejchala, kdyby to byl Dave:-D
to fdm86 a Katie: Díky za e-mailíka… jste zapsáni na mé “černé” :-D listině....


Uživatel: fdm86

fdm86      379   3. červenec 2009 o 20:13

to helenaDM: no diky grin Dneska me zastavili 3 lidi - dva v obraze, ale ten jeden, ze prej mam naprostyho dvojnika v DM!! A ze byl v Blesku, ze tam prej stal jeste s nejakym “tankystou”!!! Chtel sem ho zabit, ale neslo to, vypadal tak uprimne… grin
  Helen nezapomen, pls, na nase - bitter apple, Jezebel, atd grin


Uživatel: fdm86

fdm86      380   3. červenec 2009 o 20:49

a question…: ma nekdo ze zde ctoucich ” EasyTiger (Kling Klang Mix)”?


Uživatel: katie

katie      381   3. červenec 2009 o 20:49

ha haaa tankista grin to me malem zabilo grin grin


Uživatel: helenaDM

helenaDM      382   3. červenec 2009 o 20:50

to fdm86:
:-D tak tos mě rozesmál…. prej tankista ... nooo, to bych ho taky zabila… neznaboha:-)
Neboj nic, na holky jablíčkovou a jezebelovou nezapomenu… s nimi jsem v kontaktu… navíc, jablíčková má psát na dmshop za nás všechny;-)


Uživatel: raven101

raven101      383   3. červenec 2009 o 20:50

to fdm86: smile))))))))), tak to si mě rozesmál!!!!!!!!!!!! Asi bych nevěděla, jestli človíčka zabít nebo se začít smát. Hustýýýýýýýý, tankista smile))))))))))))).
Ale závist mám nefalšovanou!!!!!!!!!!!!!
Jinak hezký večer všem!!!!!!!!!!!
A ještě jedna poznámka, někdo tu řešil lístky na leden na stání u podia. Přes Sazku už zřejmě nebudou, já je koupila hned 10.ráno, co šli do pordeje a pak jsem koukala na net a v sobotu už nebyly. Ale třeba se ještě nějaký objeví. Já je naštěstí mám smile, ale ty sprinty do toho tabáku ráno, uffff, ale stálo to za to.


Uživatel: helenaDM

helenaDM      384   3. červenec 2009 o 20:53

to fdm86:
Bohužel nemám…. Jo, a vida, telepatie, mluvíme o jezebelkové a zrovna mi Jezebelka potvrdila e-mailem svůj lístek… ahoj, Karol;-)


Uživatel: Jezebel

Jezebel      385   3. červenec 2009 o 20:59

já jsem vám napsala takový dlouhý vtipný grin příspěvek a ono mi ho něco sežralo !! není tu vrrrrrrrrrrrrrrrrrrr


Uživatel: Jezebel

Jezebel      386   3. červenec 2009 o 21:00

to fdm86:
jak vznikla ta fotka ?? nechal se dobrovolně fotit nebo dělal fóry ??


Uživatel: tricky

tricky      387   3. červenec 2009 o 21:02

Hello, niekto chcel tusim vediet, ci moze zobrat do Stadthalle dalekohlad - myslim, ze nie je ziadny problem. Neviem o tom, ze by kontroly boli nejake extra prisne. Ja chcem vziat kameru, alebo aspon fotak, tiez mam bohuzial len listky na tribunu, tak hadam sa cosi podari zachytit. Tak, vidime sa v decembri smile


Uživatel: Jezebel

Jezebel      388   3. červenec 2009 o 21:04

jinak technická  ..... mám pocit že maximum příspěvků pod diskuzí je 500 a k tomu se docela rychle blížíme , neměli bychom se přesunout NA NĚJAKOU NOVOU DISKUZI , než nám utnou tipec a my se budeme blbě hledat ????


Uživatel: fdm86

fdm86      389   3. červenec 2009 o 21:15

http://www.depechemode.cz/forum/viewthread/563/ - je to narychlo, vsem odpovim jeste zde grin Jezebel me vyplasila grin


Uživatel: helenaDM

helenaDM      390   3. červenec 2009 o 21:15

nooo, o tom jsem taky přemýšlela… že nám to brzo típnou…. tak kam si vlezeme:-D?


Uživatel: raven101

raven101      391   3. červenec 2009 o 21:19

Odložené koncerty v Düsseldorfu se odehrají 26 & 27.02.2010, tak tady je hodně místa na pokec, tam můžem kecat a kecat…......... smile)))))))))))))))))))). Co vy na to?


Uživatel: helenaDM

helenaDM      392   3. červenec 2009 o 21:20

nebojte nic, já myslím, že i kdyby nám to típli, tak se nějak najdeme… ale je lepší vědět, kam se přesouváme;-) Bylo by dobré, kdyby se tu vytvořil přímo nějaký chat .... určitě by to šlo…. prostě webovka depechemode.cz a tam by byl vedle shopu, fora, aktualit atd. taky klasický chat, který by nebyl omezen žádnými 500 příspěvky apod. Komu bychom to mohli navrhnout? Kdo se stará o tuhle webovku?


Uživatel: Jezebel

Jezebel      393   3. červenec 2009 o 21:21

grin  no nerada bych o vás přišla grin


Uživatel: helenaDM

helenaDM      394   3. červenec 2009 o 21:22

to raven101 a to fdm86: Já bych volila to, co navrhuje raven101… tam nás snáz najdou i ti ostatní, kteří teď momentálně nejsou on-line….


Uživatel: raven101

raven101      395   3. červenec 2009 o 21:24

to helenaDM: a je tam spoooooooooooousta místa smile


Uživatel: Jezebel

Jezebel      396   3. červenec 2009 o 21:24

http://www.depechemode.cz/forum/viewthread/563/  je v pohodě  přesuňme se tam ???


Uživatel: Jezebel

Jezebel      397   3. červenec 2009 o 21:27

to jo ale zase je to místo omezené  a ti co si nás najít chtějí tu mají link , kam jsme se přesunuli ........


Uživatel: helenaDM

helenaDM      398   3. červenec 2009 o 21:32

tak dobrá.... domluveno…. pokračování konverzace dle odkazu fdm86 a odsouhlasení jezebelkovou:-)
Ale popovídám si tam s Vámi třeba zítra, dnes už to balím…. Ten internet a obzvlášť VY:-) jste jak droga, já pak nic neudělám…. musím trochu poklidit a tak…. takže se pro dnešek loučím, mějte se hezky, depešáčci!!!


Uživatel: raven101

raven101      399   3. červenec 2009 o 21:37

ok, tak se přesuneme tam, není problém se na to dostat. Ale taky budu pokračovat až zítra, jsem nějaká k.o. Jdu si hajnout. Tak zase zítra. Pěkné sny všem!!!!!!!!!!!!!!!


Uživatel: fdm86

fdm86      400   3. červenec 2009 o 21:42

Prosiiiiim, nezavidte mi :-(((( Cekal jsem 23 let na par slov s Martem. Vcera jsem tu psal Bitter Apple (i Ringovi - diky za fajn clanek) sve “Martuchylky” resp. muj vztah k cloveku, jako je on. Vyse je vse popsane. Fotka s nim byl pro me splnenej ZIVOTNI sen! No ne! Puvodne to byl opravdu jen sen!!!!!  Ale byt v novinach se samotnym Martem a jeste s takovym titulkem - tohle nejde predpokladat, nejde to planovat, snad ani chtit, ba o tom vubec smyslet. Jsem stastny za svou osobni fotku, za par jeho slov ke mne, za jeho usmev, ktery nakonec nedokazal zaprit smile Mam spoustu zazitku z toho dne, ale docela boli, kdyz vsude slysim skoro to same…  Preje mi to nekdo z Vas opravdu uprimne? grin Na druhou stranu, preji to vsem, kteri tolik touzi…
to Jezebel: prisel ochotne, dobrovolne a s usmevem smile Jenze me se rozklepaly kolena, zuzilo hrdlo, mraz na zadech, pak par vet, u prvni se mi tocila hlava, no a pak jsem musel lehnout k zemi, pac mam okno..


Uživatel: Jezebel

Jezebel      401   3. červenec 2009 o 21:49

to fdm : já se ti divÍm, že jsi vůbec tu fotku stihnul, já bych ležela na zemi jak pytel , jen co by se přiblížil na dva metry grin natož mluvit !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  SEŠ HRDINA !!!!!!!! grin


Uživatel: Jezebel

Jezebel      402   3. červenec 2009 o 21:52

mmch jsi jediný koho znám, který se dostal k DM tak blízko grin prosím můžu se s tebou vyfotit grin))))))  P.S. i když ti to přeju,  stejně ti závidím


Uživatel: fdm86

fdm86      403   3. červenec 2009 o 21:55

to Jezebel: ...ses zvire grin


Uživatel: fdm86

fdm86      404   4. červenec 2009 o 1:59

to DeeBeeDM: Krásnej článek smile A o těch dinosaurech mluvil i tramvaják jedoucí z Edenu na Strašnickou, když se mi ptal, kolik mě stál lístek… Řekl jsem “20,-”, řekl “ale né, koncert depešáků!” V té mezipřestávce začal mluvit o svém okolí, že se cítí jako dinosaurus, že ho okolí “už” těžko někdy pochopí... (Samozřejmě jsem mu odpověděl velmi pádné argumenty, ale nechám zde na každém,  ať zvolí své...)
Ja fandím a držím palce k více takovým článkům - DeeBeeDM grin
                            fdm86


Uživatel: netušil

netušil      405   14. červenec 2009 o 14:05

ahoj všichni, s odstupem 14 dní bych chtěl napsat svoje pocity z koncertu. Schválně jsem čekal zda se mi ot v hlavě nezmění ale bohužel. Viděl jsem všech 6 koncertů DM v Praze od roku 1988, ale tento byl jednoznačně nejhorší. elektronická hudba patří do haly, eden byl strašnej, zvuk strašnej, stánky s pivama, prostě jak na festivalu v táboře. Nesnáším festivaly a tohle mi to připomínalo. Navíc jak hráli za světla tak bylo poznat jak nám chlapci zestárli. Prostě jsem měl v jeden moment pocit , že jsem na koncertu rolling stones, kteří hrají v těch svých 70 letech stále naživo. Pro mě tento koncert byl poslední. Chci si uchovat jejich svěží sílu z minulosti v paměti a nadále budu poslouchat jen hudbu, která je stále na vysoké úrovni. Ale poslouchat posledních 10 let stále stejných posledních 8 písní - tzn. velehitů ? proč ? bojí se že většina fanoušku hcece slyšet na každém koncertě never let me… just can get…. jak na kolotoči. Pro mě s hlubokým zármutkem velký zklamání.


Uživatel: Dangerous

Dangerous      406   17. červenec 2009 o 10:16

Skvělý článek, perfektně vystihující i moje pocity z koncertu, moc pěkně napsáno smile


Uživatel: Devotional12

Devotional12      407   12. duben 2014 o 10:16

Ach jo, závidím těm, kteří byli na koncertě SOTU, já byla jen 2x na DMT. Jinak Depešáci jsou podle mě ta nej skupina světa!!!


Komentáře mohou přidávat jenom registrovaní a přihlášeni uživatelé.