Jasně, Suffer Well miluju. Jak klip, tak song. Já jen že to krvavé foto jsem nikdy nikde neviděla a ani o něm neslyšela. Díky .
Ještě když tu tak vykecáváme, ráda bych se vyjádřila k Tvému vánočnímu dárku pro nás, ženy z FC DF, ehm, ehm. Snaha byla, DoMunugu, to je obrovské plus. Obávám se ale, že jsi se asi netrefil přímo do “holčičího” vkusu. Obávám se, že netušíš, že něžné pohlaví (v drtivé většině) netíhne k okázalým či lascivním gestům směřujícím do rozkroku muže. O moc větší váhu mají fotky, ze kterých lze vyčíst tajemno a erotično jen z náznaků. Taky v případě nahoty to tak nefunguje. Osobně (dámy, prosím, doplňte mne - opravte mne) než “Dave nahoře bez” preferuji vestičku na holém těle, povolené knoflíčky u košile, a třeba i výše přítomné foto - tepláky a tílko na zpoceném těle v posilovně - je skvělé a vyzařující náboj samce…
A to ani nezmiňuju tu novou parádní reklamu na “Der Golf - Das Auto” . Pár vteřinových střihů, lišácký úsměv a… nedovedu si představit ženskou, která by se nenechala svézt