Jasně, Suffer Well miluju. Jak klip, tak song. Já jen že to krvavé foto jsem nikdy nikde neviděla a ani o něm neslyšela. Díky .
Ještě když tu tak vykecáváme, ráda bych se vyjádřila k Tvému vánočnímu dárku pro nás, ženy z FC DF, ehm, ehm. Snaha byla, DoMunugu, to je obrovské plus. Obávám se ale, že jsi se asi netrefil přímo do “holčičího” vkusu. Obávám se, že netušíš, že něžné pohlaví (v drtivé většině) netíhne k okázalým či lascivním gestům směřujícím do rozkroku muže. O moc větší váhu mají fotky, ze kterých lze vyčíst tajemno a erotično jen z náznaků. Taky v případě nahoty to tak nefunguje. Osobně (dámy, prosím, doplňte mne - opravte mne) než “Dave nahoře bez” preferuji vestičku na holém těle, povolené knoflíčky u košile, a třeba i výše přítomné foto - tepláky a tílko na zpoceném těle v posilovně - je skvělé a vyzařující náboj samce…
A to ani nezmiňuju tu novou parádní reklamu na “Der Golf - Das Auto” . Pár vteřinových střihů, lišácký úsměv a… nedovedu si představit ženskou, která by se nenechala svézt
DoMunugu, díky za fotky. Když nastanou smutnější chvíle, chodím tady nakouknout, co jsi zase vyvěsil nového na nástěnku .
Dave u phonu je zlatý. A poker face - úúúžasné!!! Těším se na příští překvapení.
Extra mě potěšil “šálový” Dave. Ležérní elegán zavánějící francouzským šarmem…..hmmm…..to můžu. Ale stejně nejkrásnější je ten úsměv! I když (jako členka FC DF) si neodpustím, že ty fousy škrábou snad i z toho obrázku .
Teď jsem si uvědomila, že my ženské si pohledy na mužské členy (nejen) DM královsky užíváme. Není to vám, chlapům, někdy líto? Potěšilo mě, že v Praze bude předskakovat Chvrches. Mladá Lauren tedy alespoň trošku tuto “nespravedlivou” nerovnost vyváží.