Krieger / 26.8.2009 o 16:17
Ano kdysi to tam bývávalo super!!! Já jsem tam chodíval osobně moc rád. S mými nejvěrnějšími druhy jsme tam tehdy založili tradici pravidelných čtvrtečních setkání.
Scházeli jsme se tam týden co týden od otevření Blacku 1.4.2006 až někdy do Září 2007….To jsem ještě bydlel v Podolí. Pamatuju se jak jsem tam vždycky letěl rovnou po práci a byl jsem tam mezi prvními. Odchody byly občas krušný třeba i ve 2:00 hod. ráno. Někdy se nás sešlo 6, někdy 30. Pak se tam ještě dělaly takzvané depešácké sobotní večírky “aneb čaj bez čaje”. Tehdy to nemělo chybu!!!
Ted už bydlím dost z ruky a v mém osobním životě se toho dost změnilo takže bych tam sice někdy rád zavítal ale už bych se tam nebavil tak jako kdysi. Každopádně pokud tam z vás ještě někdo nebyl tak jen mohu doporučit a třeba se to tam bude scházet jako kdysi….
Jo, jo to byly časy…. Když jsem se posledně bavil s Honzou Brkalem tak taky na to v dobrém vzpomínal.
Honza by určitě obzvlášť v této krizové době uvítal nějaké takové depešácké či elektronické akce.
Že by příležitost pro dorůstající depešáckou omladinu?