Zdravím Vás tu všechny co HO taky milujete! Když jsem si to všechno přečetla a svým bystrým očkem shlédla, nemůžu jen s vaším vkusem souhlasit
Taky přispěji svou troškou do mlýna. Doufám že se vám bude líbit, mě ANO ...
Jak jste psali, Dave zraje jako víno a soudě dle vašich reakcí, tak jsme všichni skvělí someliéři
Díky já určitě dneska ještě něco vyberu, hlavně pro děvčata se budu snažit o nějakou tu krásně vyholenou i když z novějších je to docela problém jak jsem si všimla. Jak jste si tu psali, Dave mi taky připadá hubenější, no to bude asi tím tvrdým zápřahem a vším okolo turné... Ostatně jak všichni víme, má toho za život dost za sebou a já děkuju bohu, že to všechno překonal se ctí!!!
Když jsem se objevila kouzlo DM, tak jsem z toho byla strašně smutná, dokonce ukápla i slzička (což určitě chápete). Ale musíme být rádi že je vše za ním, jak drogy tak zdravotní problémy a on je stále tu a dělá svět neskutečně lepším. Teda aspoň pro mě. Když mám náladu pod psa, stačí dva tři songy a už je to o 100 % lepší
Tak se tu zatím mějte a já sem odpolko hodím něco pro holky
Zdravím vás všechny!
DoMunug: Děkuji . Božský čas před týdnem…pořád vzpomínám, bylo to jak sen. Právě teď jsem nastupovala do vlaku směr Pražečka ....
loive: vítám Tě, nová krev do těchto stojatých vod - paráda! A vypadá to, že budeš pěkně aktivní . Těším se na Tvé příspěvky. Díky předem, ano, oholená tvář je moje oblíbená, ale musím říct, že většina holek je nadšená ze strniště...no brrr :-D.
Moje troška do mlýna. Viděl jsem ho poprvé z takové blízky, tak jsem si ho blejsknul
Žádná extra kvalitní fotka to není, ale je to ta první:-) 10.2.2014
little 33: Ahojky Děkuji moc za krásné uvítání tady mezi vámi. No to si piš že jako nová krev tady ty vaše stojatý vody maličko rozčeřím ... Né, nebojte se. Všeho s mírou, nebo raději s Davem. Mám pro tebe jednu obzvlášť oholenou… budeš mít určitě radost. Sice není nejnovější, ale je to tak jak to máš ráda
loive: maličké pošimrání - myslíš od Davea? Nooo, to bych napřed musela vyzkoušet… .
A děkuji za “delfíní tvář”, hmmm, ta tedy je! I když hrudník by si Dave klidně mohl nechat zarůst . Dokonce už jednou - je to víc než rok, tuším, jsme zde ve srandě založili Fan Club Dolphin Face .
Díky holky:-)
Little33: samozřejmě jsem toho nafotil víc, ale nemá to cenu sem dávat, jsou vesměs rozmazané:-( Ale jestli o ně hodně stojíš, tak Ti je můžu poslat:-)
little 33: No jistě že od Dava, to já bych se nechala šimrat nekonečně... no nebudu se tady rozplývat, ať ze mě nemáte co? ... srandu, že? Mě se taky líbí hladce oholen, ale s tím strništěm je takovej démoničtější
Jdu do práce, vůbec se mi nechce, ale jsem vybavena mp3 a tabletem, takže…
Přeji Vám všem hezký den.