DoMu: jo, nádherný profil! Kde ty fotky kouzlíš???
Marek: ano, budu ráda, hoď mi je prosím do mailu .
loive: se strništěm démoničtější, to jo, máš pravdu. Ale takových zarostlých démonů chodí po ulici fůra. Pěkně oholeného delfína aby člověk hledal hoooodně dlouho .
Ještě je mi záhadou, proč Dave rád a docela často si vyhrnuje nohavici. Víte, co mám na mysli, že? Takové to typické jeho sáhnutí na stehno a posunutí látky, viz mé foto z letní Slavie 2013. Tam to bylo extrémně časté. Je to jeho zvyk, docela milý, vždy čekám, kdy to udělá a kolikrát .
little 33: No to máš pravdu že těch démonů je fůra, ale Dave je naštěstí jen jeden. Dneska jsem si to v práci zlepšovala koncerty… hned to líp uteklo. A hlavně mi nevadí že to poslouchám stále dokola, věříš tomu? Já ti pošlu ještě nějakou hlaďoučkou, pokud ji někde objevím S tou nohavicí jsem si toho všimla, asi to tak má zažitý bych řekla. Máš nějakou vyloženě oblíbenou písničku?
@loive: Ti nevím, dvoudenní strniště mi přijde akorát
@little 33: Že by archiv?
@Dave’s Lady: Tak výživný pekáč buchet jsme tu ještě neměli…
@DeeBeeDM: Hubička od Tebe?
Ju, tady se nám to rozjíždí... No abych pravdu řekla:...
DoMunug: No prostě, ať je to dvoudenní, hladký, nebo zarostlý, je to prostě Dave a já mu to odpouštím , tím chci říct, že ho miluju ve všech podobách
little 33: Ty jsi se z toho musela vyspat a já jsem zase nemohla usnout . Obzvlášť to video bylo výživné
DeeBeeDM: Krásná pusinka na krásném muži… díky