CAMOUFLAGE |
|
|
|
Clean
Celkem příspěvků: 77
|
Marku, tak my s Luckou máme taky lupeny VIP
Jinak podle těch pár skladeb to bude opravdu slušné album, ale chce to naposlouchat.
Ono to vlastně platí pro všechnu muziku.
|
|
|
|
|
|
Home
Celkem příspěvků: 116
|
Já teda zatím odolávám, ani dnes mi album nepřišlo a dopředu jej z downloadu nebo Youtube poslouchat nechci. Ale mám single Shine i s dvěmi remixy a ty mám teda naposlouchané už festovně a má to neskutečně hutné a nádherné elektronické aranže. Já tennhle typ elektroniky v hudbě zbožňuji a jestli je zbytek alba takhle hutný, budu se těšit na nekonečné poslechy a odkrývání nových melodických linek. Camouflage jsou v tomhle mistři.
|
|
|
|
|
|
Lie To Me
Celkem příspěvků: 38
|
Tak jsem slyšel celé album.po prvním poslechu se neodvažuju hodnotit.Určitě jsem se z toho neposadil na zadek,ale ani nejsem zklamanej.Jsou to prostě starý dobrý Camouflage,určite hodně zajímavá deska.
|
|
|
|
|
|
Walking In My Shoes
Celkem příspěvků: 82
|
Tak cedlo už leží na poště, zítra to sjedu a hodně moc se na to těším
|
|
|
|
|
|
Walking In My Shoes
|
Honza: a jak jedete do Prahy?
|
|
|
|
|
|
Clean
|
Marku zatím nevím jak pojedeme. Vím, že jede ještě jeden kamarád a asi i autem, tak se možná svezeme s ním. Taky má VIPky.
Jinak se taky chystám na poslech alba, tak jsem zvědav jestli si sednu na zadek?
|
|
|
|
|
|
Walking In My Shoes
|
Přímo na prdel
Já jsem docela hodně zvědavý co tady napíše Dangerous:-)
|
|
|
|
|
|
Clean
|
S Dangerousem uvidíme, není to žádný velký fanda Camouflage.
Každopádně si myslím, že i on tam najde skladbu, která se mu bude líbit, uvidíme
|
|
|
|
|
|
Walking In My Shoes
|
No právě proto, že není:-)
|
|
|
|
|
|
Clean
|
A co očekáváš, že změní názor na Camouflage? Já dokud si tu desku neposlechnu, tak to ani neodhadnu, protože pokud je to klasická Camouflage, pak nemají u Dangerouse moc šancí
|
|
|
|
|
|
Clean
|
A nebo nás tahá všechny na vařený nudli a sjíždí doma jejich diskografii komplet, ale do sluchátek, aby to nikdo neslyšel. No teď jsem trochu zaškodil, ale co už :-D
|
|
|
|
|
|
Walking In My Shoes
|
No to si určitě nemyslím, že by změnil názor na Camouflage, ale zajímá mě co na tu novou desku řekne (napíše):-)
|
|
|
|
|
|
Clean
|
Dáme tomu čas, já si dám s hodnocením taky na čas
|
|
|
|
|
|
Clean
|
Teď jsem si všiml, že už mám A Broken Frame, tak už nejsem Vincek
Taky jsem si všiml, že máte desku objednanou asi z Německa co?
|
|
|
|
|
|
Walking In My Shoes
|
Já zatím slyšel Shine, In The Cloud, Count On Me, Misery,Leave Your Room Behind a End Of Words a všechny se mi líbí hodně. Ale je to takové útržkovité, chce to sednout do křesla, nasadit sluchadla, volume doprava a poslechnout celou placku. TO UDĚLÁM ZÍTRA:-)
|
|
|
|