Tak se pokusim shrnout moje dojmy po dvou posleších,po druhém poslechu mnohem lepší dojem,konečně se dostavuje nadšení!
Shine-Skvěle vybraný singl,asi největší hitovka z alba.
Laughing-Super elektronika doplněná kytarou,zajímavě vystavěná písnička,trochu mi místama připomíná Its no good,určitě jedna z mojich oblíbených.
In the Cloud-Pomalejší písnička,klasičtí Camouflage,jako kdybych ji od nich už slyšel,zatim pro mě nic moc.
Count On Me-Duet s Petrem Heppnerem,skvělej refrén,poprvé mi běhá mráz po zádech,hlasy se zajímavě doplnují,asi vrchol první poloviny desky.
Greyscale-Orchestrálka který nedokážu přijít na chuť,zbytečně dlouhá,nudná,kdyby byla zkrácená o polovinu tak možná...
Still-Po nudné Greyscale ploužák,skoro usínám…Ale ne,na první poslech nic moc ale napodruhé se mi zalíbil,je to taková Goreovka,pěkná melodie,hodila by se do nějakýho filmu.
Misery-Konečně taky něco rychlýho,zase nakopává desku ke genialním věcem které teprve přijdou.Já jen pořád co mi to připomíná a už vim,Mesh,což ale nemyslim jako výtku!
Leave Your Room Behind-Tak teď už definitivně mráz po zádech,přesně takovýhle písničky Camouflage umí,definice synthpopu to není Precious ale tohle!Teď už jsem se posadil na zadek a čekám na věci příští!
Light Grey-Další orchestrálka,naštěstí krátká,zklidnění před tím co přijde.
If-Smekám a musim si dát panáka,hutná elektronika,skvěle vygradovaná písnička,jak pánové i po těch letech dokážou něco takovýho,klobouk dolu!Řikam si že už nemůže nic tak dobrýho přijít a ono ještě přijde!
End Of Words-A je to tady,opět mráz po zádech,skvělý refrén,skvělá elektronika,vrchol druhé poloviny desky,9 let čekání se vyplatilo!
Dark Grey-Další orchestrálka na zklidnění a dalšího panáka.
Iĺl Find-Pomalá věc na závěr,takový klasický uzavření desky,neurazí ani nenadchne.