Už mně to přijde dlouho, tak jsem si o nich něco našla..dluží teď lidem tisíce liber za lístky, které neposlaly..další lidi dostali falešné lístky a nepustili je na stadion.. Takže jsem asi v prdeli..
Ahoj všem, mám na prodej 2x lístek stání u podia na pražský koncert 24.5. bohužel tam nemúžu být a snad se dostanu na jiný. Prodám za rozumnou cenu, kdo má zájem pište na: .(Pro zobrazení této e-mailové adresy musíš mít zapnut JavaScript)
Dobrý den všem,
je mi to moc líto, ale z rodinných důvodů nemohu jet na letošní koncert do Prahy. Nabízím k prodeji dvě vstupenky Sektor 114, řada 11, místo 7 a 8. Luxusní pozice. Původní cena 2x 2.190,-. Nabídněte.
Email: .(Pro zobrazení této e-mailové adresy musíš mít zapnut JavaScript)
Prodám 2ks lístky na koncert DM 24.5.2017 v Praze. Cena 2 x 2.190,-Kč +poštovné. Luxusní místa - sektor 114, řada 21, sedadlo 27 a 28. Kontakt na email .(Pro zobrazení této e-mailové adresy musíš mít zapnut JavaScript) . Děkuji
Dobry den
Prodavame listky na koncert Depeche Mode (24.05)
2x - listky, EDEN ARENA, Sektor: Klobova sedadla Gold Rada:10 Misto:5 6
Cena za 1 listek - 4200Kc .(Pro zobrazení této e-mailové adresy musíš mít zapnut JavaScript)
Mám na predaj navyše vstupenky na státie pod pódium do BA 20.5.2017 a ešte aj dva kusy na kvalitné sedenie s dobrým výhľadom - Sektor B1, Rad: 9, Sedadlo: 23,24.
Ďalej mám na predaj aj vstupenky na státie pod pódium do Prahy 24.5.2017.
Vstupenky sú samozrejme originál tlačené, žiadne PDF alebo e-ticket.
Kto má záujem - ozvite sa mi na .(Pro zobrazení této e-mailové adresy musíš mít zapnut JavaScript).
Prodám 2 lístky na stání na pražský koncert orig. s potvrzením o zaplacení. jsem služebně pryč. Cena za 1ks - 1700Kč. jsem z Prahy piště na .(Pro zobrazení této e-mailové adresy musíš mít zapnut JavaScript)
Prodám lístky do Prahy 24.5.17 na stání.
prodám za původní cenu 2x 1390Kč.
tel. 739672797
mail .(Pro zobrazení této e-mailové adresy musíš mít zapnut JavaScript)
nebo osobně Olomouc
Důvod, koupil jsem lepší lístky na stání pod pódium.
1x E-ticket na prodej. San Diego, Chula Vista, California. SEZENI pod podiem. Rada M. Puvodni cena. Pro vice info .(Pro zobrazení této e-mailové adresy musíš mít zapnut JavaScript)