Při pátku 13. se prý dějí samé příšernosti (jak kde a jak komu…). Jsou ale i dobré zprávy; 46 let dnes slaví singl Starman od Davida Bowieho a 31 let DM singl Strangelove.
Jj každý piatok 13. je s tým spájaný i keď...
za mna trochu „des“ kolik let už má singel Strangelove / ešte, že viem, že vek je len číslo
Starman som si na jeho počesť 46 výročie vypočula prvý raz a celkom OK, ale myslím, že stačilo raz (DM je DM)
Člověk nemůže být upjatý jen na “jednoho” interpreta, ale pochopit Bowieho vyžaduje hodně času. Mně se to nepovedlo do teď a to mám jeho celou diskografii. Tedy alba, live, soundtracky… V singlech mám prodlevy, bohužel. Faktem je, že byl a asi i stále je, respektovaný všemi umělci z branže napříč žánry a to něco znamená. Zkrátka Bowie forever!
súhlas, upnout se jen na jedného interpreta není dobrý / Bowie nikdy nebol moja šálka kávy, ale ten song z linku, ktorý si sem vložil This is not America je príjemný, narozdiel od Starman si viem predstaviť ho poslouchat i vícekrát / rešpekt za dielo, ktoré vytvoril mu zostane forever stejně ako DM a dalším skvelým umelcom…
Bowie byl chlápek mnoha tváří, chameleón v říši zvířat, podle mě byl alien z jiné planety - nevím no… Nebudu dál unavovat, přece jen je to tu o DM. Přidám ale ještě jeden tip. Doporučuju do sluchátek a nevnímat vizuál, jeho videa byla jiná, tak jako on sám…
díky za tip / smutný, ale pekný song / je fakt, že David mal taký zvláštny prejav a možno bol z inej planéty… kto vie ? /
„náš“ Dave ho měl taky rád, ak si dobre spomínam, myslím, že sa stretávali keď ich dcery chodili na tú istú školu
dnes 3 výročia v 1 deň / podľa skvelého zoznamu na Duben 2018 VŠE NEJLEPŠÍ vydarenému albumu ULTRA + melodickej AQOL + RECOIL BLOODLINE od Alana
Dave a “cigaretka na 2 ťahy” ako spieva R.Müller /
bejvávalo, dnes už len belgická čokoláda
Boys vyzerali tvorivo zamyslene / stálo to za to album ULTRA sa im podaril
Jj, R.Müller je fajn a ešte je DM pozitiv
myslím, že Dave nekouří keď tvrdí, že jeho jedinou závislosťou je čokoláda,
odkedy to neviem / možno sa mýlim ?
Fletch vypadá vždy NAJtvorivejšie