hm ťažké rozhodovanie…na 1 deň by som otvorila dvere 3 ale potom by som ich zavrela pretože všechno je jak má být…dal si málo dverí chýbajú stoprvé v ktorých by bol mix dverí 1,2…
Dave sa pri bazéne taky nenudí
Dobrý videjko Z loňského 28. srpna. Prý. Kdyžtak k vidění na Instagramu paní Gahanové Dal bych link, ale nesleduju jí a hledat se mi to nechce…
Málo dveří? To snad nééé... Mě by stačil stroj času, zajel bych zpět v čase a přilepil se na Kesslera. Ve vhodném okamžiku bych jej nějak zpacifikoval a stal se tak Depeche menedžrem. Peníze bych neřešil, stačilo by vsadit Eurojackpot s týden starým osudím a po parádě...
Nejspíš půjde o shodu jmen. A vypadá to spíš na šampaň... Demižónek Veltlínu a zcepeněl by…
“The graph on the wall tells the story…” že v Londýně hráli nejčastějc, nikoli však opakovaně v roce. Dává to smysl neb v začátcích jejich jízdy byl Londýn jistě nejdůležitějším místem pro prezentaci kapely?
Mno jo, @DM_STRIPPED své statistiky pere na sociální sítě simultánně. Asi. Nevím - FB nemám, nechci, nikdy mít nebudu. Miluju Twitter! Každopádně, tady zrevidoval Martinovo kulíšky
asi ide o zhodu mien a dobrý postreh je to šampaň
Londýn si užili často, mohol by „napisať“ dlhý príbeh o koncertoch DM a zmene z neznámej kapely na the BEST BAND
ja to mám inak nikdy som nemilovala žiadnu sociálnu siet a verím, že nikdy nebudem DM / 29.10.1980