Já mám taky problém a to při odesílání příspěvku s přílohou..Včera dopoledne mi to šlo normálně,ale večer a dnes už ani ťuk ..píše mi to
Chybová zpráva:Momentálně není možné přihlásit se k odběru upozornění ..(přitom pod příspěvkem nemám zaškrtnutou kolonku : Upozorni mne emailem…...)
Taky když kliknu na Emotikony,mi to vyhazuje chybu : Tato stránka je přístupná pouze přihlášeným uživatelům s příslušnými přístupovými právy..(přitom jsem samo přihlášená)
A ještě se mi tu nepodařilo odeslat ani jednu PMku ..vyplním odesílatele,napíšu zprávu,kliknu dole na odeslat příspěvek (ani na to nejde kliknout)
,stránka se vůbec nenačítá a nic se neděje ..zkoušela jsem to (vše) jak v Mozille tak v IE ..Nevím co s tím.. Nemám někde něco špatně v nastavení.. prosím ?
Posílám i ofocenou přílohu,ale počítám s tím,že se to neodešle,tak Ti to Gabo zašlu do emailu ju ?
Ja sa vsetkym ospravedlnujem. Po presune webu z d-m.cz na domenu dm.cz zacalo forum akosi strajkovat. Musim najst globalnu chybu, ktora vypadok tychto funkcionalit sposobuje a nasledne to otestovat. Na domene d-m.cz vsetko bezalo, vsetko bolo riadne otestovane. Tu to nejako blbne… a musim to opravit.
Mám dotaz. Nešlo by to nastavit tak, že když otevřu nový příspěvek, naskočí to na aktuální, nepřečtený?? A nastavit řazení příspěvků??
- Nastavil som, aby to preskocilo na neprecitany prispevok - teda na spodok stranky.
- Zmena radenia prispevkov - taketo individualne nastavenie forum nedokaze. Softver tohoto fora sa neustale vyvija a zdokonaluje, takze je mozne, ze sa tato funkcionalita objavi.
Prevadzku DM radia nezabezpecuje dm.cz, ale je to externa sluzba serveru abradio.cz na ktoreho prevadzku nemame dosah.
tak přesněji…nefunguje odkaz na něj
Niekedy ide, niekedy nie. Ako som pisal, prevadzku nijako neovplyvnime. V case napisania tvojho prispevku radio neslo ani mne. Teraz napr. ide. “Signal” bereme odtialto http://www.abradio.cz/radio/26/radio-depeche-mode