no, taky mám jednoho takovýho kámoše.. dřív to býval depešák.. teď o něm dlouho nevím a doufám, že ještě žije… no, lepší nad tímhle nepřemejšlet, hlavní je, že Dave se z toho vyhrabal, šikulka!!!
Kdybych si je tak všechny pamatoval,mě se asi líbí nejvíc ta v Enjoy the Silence
Teď vážně......v Clean nebyla špatná,a ty dvojčata v OWILM taky nebyly k zahození!!!
Jo tak kdyby tam hrály holky z té naší partičky a´la Vídeň!!!
Co není může bejt ... zhostíš se režie ??
Pro mě nej buchta je ta z Condemnation ... a holky ve Strangelove jak se válej na posteli jsou taky sexy
Čau, to koukám….. celá ta naše partička tady drbe…. jste zdrhli z Vídně, cooooo ?
Jojo, souhlas, ta z Condemnation je hezká! Ale dávám za pravdu, že Martinka v Suffer Well nemá chybu, ta je jednoznačně....... jedinečná
A, Gary, našplhal sis…. to je fakt, kdybysme figurovaly v nějakém klipu my, holky a la Vídeň, tak stoprocentně VYHRÁVÁME!!!
a víte kde bych si chtěla zahrát ? chtěla bych hrát v klipu behind the whell,jezdit na motorce a aby Dave mi dýchal na záda a zpíval mi do ucha a držel mě kolem pasu:)uáááááááááááááááá to by byla paráda,alespoň 5 minut ) proboha,blbejch 5 minut )
a víte kde bych si chtěla zahrát ? chtěla bych hrát v klipu behind the whell,jezdit na motorce a aby Dave mi dýchal na záda a zpíval mi do ucha a držel mě kolem pasu:)uáááááááááááááááá to by byla paráda,alespoň 5 minut ) proboha,blbejch 5 minut )
Holky, ano ano, behind the wheel, to jsem si vždycky přála, ten moment, kdy Dave zazpívá NOW a obejme jí... aaachhh.. to bych tááák chtěla!!!!
Jinak Gary, Ty nemáš vůbec špatný nápady!!! ale kdo bude dělat Davea??? hihi
Dangerous: jo,tak tu si pamatuju moc dobře,kolikrát byla u mě v obýváku,když jsem si pouštěl Strange 1” .Sem si vzpoměl!!! Co ta malinká,v QOT? Ta byla milunká,a jak to sní Martovi slušelo