Ahoj! Jsou tu kromě fandů DM taky milovníci hor jako já ? Mohla by se udělat nějaká túra po horách během prázdnin….
Asi budeš hodně překvapená,ale jsou Kdybych mohl,jel bych hned !!!!! Loni jsme byli na můj popud v Tatrách,nádhera,někdy bych určitě chtěl do Alp,to je můj sen,akorád problém jsou finance!
Moji drazí přátelé, Gary a PeeWee,
no, to je fakt supeeeeer Slibuju, že jako Vaše hodná paní učitelka něco naplánuju…. Už jsem se Vám vrátila z otočky do Španělska a jsem tu pro Vás…. jaké datum by se Vám líbilo na výlet? Kromě víkendu 1.-2.8., to nemohu, a kromě 7.8. .... protože to mám s Vámi rande v BLACK ANGELU Jupíííí, už se těším!!!
Takže povídejte, kam kdy vyrazíme???
Jj, hory jsou supr. Alpy jsou docela drahý. Ale na nějakou víkendovou tůru někam poblíž, třeba do Jizerek, bych jela taky.
Ahoj Beladono!!!
Já bydlím v Jizerkách, v Jablonci nad Nisou….. kde bydlíš Ty? Túru můžu dát prakticky po Jizerkách (či blízkých Krkonoších) kdykoli….. mám prázdniny…. Tak se mi ozvi, domluvíme to…. Když tak mi napiš na e-mail: .(Pro zobrazení této e-mailové adresy musíš mít zapnut JavaScript)
Ahoj
Jelikož jsem sportovní nadšenkyně, mám ráda hory jak v létě tak v zimě...lyže, turistika, cykloturistika…
Jsem velmi ráda, že se mi nebude křižit můj každoroční pochod Praha - Prčice, který letos vychází na 18.5. 2013 s koncerty DM na, které se chystám… https://www.youtube.com/watch?v=ritpNuiB_4I