Na popud uživatele s nickem PK zakládám toto auditko,
napište jaké máte rádi skladby DM (první 3), jaká alba (3) a především v kterém roce jste začali DM poslouchat a také jaká skladba vás k DM přivedla.
Úkolem je zjistit, jak rozdílní vkus mají fanoušci, kteří se k DM přidali v 80.letech, 90. letech a po roce 2000
Fakt to skouším….nejde to,je to marné a hrozně těžké!!!!!
Fanoušek od r.cca 87-88,(8 let) skladbu si asi nevzpomenu,ale alba Some Great Reward a Speak and Speal. Od té doby jsem je poslouchal opravdu zodpovědně!
skladby:
1. insight
2. nothing is possible
3. somebody
a desítky dalších..
alba:
1. sofad
2. pta
3. some great rewards
dm poslouchám od mých 14., tj. 1984, první song master and servant, první koncert 1988, od tý doby jsou dm moje celoživotní vášeň..
Alba:
1)Black Celebration
2)Sounds of The Universe
3)Music For The Masses
Je mi teprve 13 let k DM mě dostala Everything Counts ze 101,když si jí pouštěli rodiče…poctivý fanoušek jsem teprve tak rok a půl,to jsem si postupně sehnal celou diskografii-samozřejmě včetně všech B-Sides-a poslouchám vše denně dodnes:)
Fakt to skouším….nejde to,je to marné a hrozně těžké!!!!!
Fanoušek od r.cca 87-88,(8 let) skladbu si asi nevzpomenu,ale alba Some Great Reward a Speak and Speal. Od té doby jsem je poslouchal opravdu zodpovědně!
Tak jsem celý den v práci přemýšlel a vymáčkl jsem aspoň tohle!
Alba:
1.Songs of Faith And Devotion
2.Black Celebration
3.Violator
Skladby:
1.Try Walking in My Shoes
2.Fly On The Windscreen
3.In Your Room (album verze)
DM jsem objevil mezi nahrávkama na kazetě, kterou donesla moje sestra od kámoše. Byl na ní čerstvej výběr tehdejší Hitpanorama rakouskýho rádia FM4. Bylo to v létě 1984 a skladba “Master & Servant”. Byla to pro mě tenkrát tak vyjímečná pecka, že jsem se začal pídit po tom, kdože to vlastně hraje takovou muziku.
alba: 1.Songs Of Faith & Devotion
2.Music For The Masses
3.Some Great Reward
skladby: 1.Walking In My Shoes
2.Nothing
3.New Dress
Nej písně:
Never Let Me down Again
Wrong
John The Revelator
nej alba:
Music For The Masses
Songs Of Faith And Devotion
Violator
Pravým fanouškem jsem se stala až od vydání posledního alba (2009), ale poprvé jsem slyšela Personal Jesus ve hře Gta San Andreas asi tak před pěti lety. Takže asi tahle skladba mě k nim přivedla.
Alyx:promin musím tě opravit Personal Jesus bylo v GTA:San Andreas:))) taky sem hrál:) ve vice city to být nemohlo to jsou 80´ léta a personal jesus je 1990:)