jeje,Irsko,to je prima.Ja byla jen v Londyne,a bylo to tam super.Tvuj prvni let?tak to si kup bonbony-nejlepsi jsou ovocny Mentos,dobre se kousou a uklidnuji
Jedes na vylet,nebo za praci?
Ne ne…byla jsem v Corku…je to docela pěkné univerzitní městečko…Lidi jsou v Irsku hrozně milí a trpěliví...Já tam jezdím za prací a fakt jsem spokojená...Apřiprav si peníze na nákupoy oblečení...mají to tam hrozně levné a super věci u nás neokoukané...
Hlavne doufam, ze budou trpelivy co se tyka moji spatny britsko/americky anglictiny…
A co vlastne znamena, ze tam jezdis za praci? Pracujes tady a z prace te vysilaji do Irska? Nebo jak? Jsem zmaten S penezma doufam taky nebude problem, chtel bych si najit neco v miste pobytu, neco vydelat a zbytek procestovat…
Já tam jezdím pracovat… v hotelu…Studuji v ČR,ale pracuji tam…dost se nacestuju..má angličtina také není perfektní,ale oni jsou opravdu trpěliví...upozorňuji,že Irská angličtina je zprasená víc, než americká
Jak dlouho tam chceš být?? Práce tam není problém…a Určitě cestuj…stojí to za to…