Hele,no ja jsem taky stale mlada.Nedavno jsem oslavila 31,uplna mladice
Dari se dobre,mam hodne prace,takze neni cas na picovinky.Vypadam jak tehotna,ale nejsem:-)Ale jsem stastna.Poridila jsem si rezavyho kocoura.Je to muj milacek,za nic bych ho nevymenila.
A vo vo vo… vo tom to je
Ja mam taky prace hodne, primo hromadu, ale cas na picovinky, jak ty rikas, to zase jako mam
Posli fotku kocourka… taky se tu radi zaradujeme s tebou
Teda…Oskarko,třeba ani nevíš,že jsi těhotná
Kocoura Ti schvaluju,hlavně ho nech vykastrovat,ať nesmrdí[/quote
]
Nene,nejsem,to si ostrazite hlidame.No s tou kastraci asi jeste pockam.Az bude mit aspon rok.Ted je to spravnej podes.Zitra vam sem supnu fotecky.Bude se vam moc libit,je to krasavec
kocouři žijící v bytě musejí být kastrovaní,janak smrdí,ostříkávají všechno včetně lidí a když mňoukaj,tak je to jako neúnavný uřvaný mimino….na cvokárnu…btw..některým pánům by to taky prospělo :D
Jee koukam koukam tady nikdo nikde.. Zkousim jestli sem umim jeste pridat prispevek..
Á “staří” fanoušci se vracejí, Vítej
...ó děkuji za ty “uvozovky”, čím víc se mě to týká, tím jsem na to “stáří” citlivější... Tak copak je tu noveho??
Niiiicccc…??
Noo trochu se bojím kamkoliv něco napsat, minulé forum jsme opravdu zaplkavali statečně, každopadně se na všechny známe moooc těším do Hvězdy a neméně se těším na DEEP DECLINE… skvělá volba!!!