Čo tak Suffer well, Insight, Rush. Oberkorn ako outro je tiež veľmi dobrý nápad
...no pokud tak možná Suffer Well…ale u těch ostatních se mi to nezdá moc pravděpodobný...Insight není zas tak moc… Rush tak nevím… Rush ani myslím nebyl singl…
Sice se mi to asi nesplní ale já bych strašně chtěl STRANGELOVE. Vím že se jim tato píseń do koncepce Tour prý moc nehodí ale já bych si ji strašně přál. Ale chtěl bych ji slyšet v podání Martina třeba až na konci koncertu a pěkně v doprovodu kytary….
Sice se mi to asi nesplní ale já bych strašně chtěl STRANGELOVE. Vím že se jim tato píseń do koncepce Tour prý moc nehodí ale já bych si ji strašně přál. Ale chtěl bych ji slyšet v podání Martina třeba až na konci koncertu a pěkně v doprovodu kytary….
Takto v Martinově podání se mi na posledním turné moc líbila Shake the Disease….
Strange Love je zvláštní song, a je skvěle vidět ve 101 nebo na záznamech z WVTour jak si její předvedení Dave užívá, přitom někde prý řekl, že Strange Love nemá rád…což mi přijde jako nesmysl…
Strange Love je zvláštní song, a je skvěle vidět ve 101 nebo na záznamech z WVTour jak si její předvedení Dave užívá, přitom někde prý řekl, že Strange Love nemá rád…což mi přijde jako nesmysl…
Taky mi to přijde jako nesmysl. Já bych byl spokojený kdyby ji na novém tour zpíval Martin….
Dangerous: Myslím že nás zase čeká horečka v podobě nákupů lístků na koncerty. Na minulém tour jsem navštívil 7 koncertů a ted bych chtěl jich dát tak 10.
Tak to by bylo super být na deseti koncertech, ale ale. Já budu spokojen i ze čtyřma . No a co by mělo být v traclistu. Určitě WIMS a super by byl Strangelove.
Dangerous: Myslím že nás zase čeká horečka v podobě nákupů lístků na koncerty. Na minulém tour jsem navštívil 7 koncertů a ted bych chtěl jich dát tak 10.
To máš pravdu, bude to opět boj o lístky a asi v celé Evropě, napětí mezi fanoušky je obrovské..
citace z youtube,která se mi líbila a souhlasím s ní: “i think it would have sounded better if Dave did not feel obligated to scream “oh yeah” all the time.
after 30 years his weird dances are still the same xD well, at least he’s not afraid to be his weird little self :P ”
Tak jak to tady čtu tak já už jsem děda DM porvé jsem si užíval people are people ...To by měli zahrát.Jo a somebody na to cekám každý koncert a nic…..