Tak to jsem já S DCEROU ... je mi 36, DM poslouchám už xx let….dřív jako náctiletá jsem DM slýchavala, ale nerozumněla, pak nastal zlom.. opět jsem je slyšela a po žití v zahraničí jsem rozumněla a zamilovala se.. texty, hlas….na koncertě jsem byla v Římě a xxx krát v Praze, jednou dokonce jsem přiletěla na blind z Říma bez lístku do Prahy, tuším v 2005 zima venku asi -20 - stepovala jsem bez lístku:) získala jsem ho náhodně a zase ožila:) byla před podiem i červen 2009, 23.7.2013…..SUPEEEERRRRRRR A 10.2.2014 VE DRUHÝ AŽ TŘETÍ ŘADĚ PŘED PODIEM JAKO VŽDY:) MOJE JEDINÁ LÁSKA JE ELLEN - DCERA - TO JE REALITA A DRUHÁ DEPECHE MODE, KAM Z REALITY UNIKÁM:)
Ahojda, také jsem z Pardubic! V červnu v Praze jsem byla na pravé straně u catwalku, hned v prní řadě, když šel Dave na catwalk, měla jsem ho na 2 metry daleko, bylo to neuvěřitelný!
ahoj, 23.7.2013 koncert super, byla jsem v PRVNÍ ŘADĚ U CATWALKU!!!!!!!!! MÁM DEBILNÍ FOŤÁK A NESTÍHALA FOTIT, ALE FOTKY BUDU MÍT OD KÁMOŠE Z NĚMECKA, PAK UVEŘEJNÍM.. JEŠTĚ TED NEMŮŽU MLUVIT A MÁM HLAVU MIMO…..A TO JE MI 35:) JAKO MALÁ HOLKA…:)
Jasně, že super, ikdyž jsem nebyl uplně pod podiem, ale kousek vzadu, přesto jsem sito užil jako nikdy a mimochodem jsem taky Pardubák a navíc i rodilej
Zdravím Pardubice a okolí....byl jsem tak ve 3. řadě u catwalku a bomba. Jediný můj problém je, že je mi 25 a propadl jsem tomu pochopitelně déle než vy. Snažím se vše dohnat, DM mi totiž dělají den lepším. Například: V kavárně(restaurace/bar) kde pracuji, hrají více méně pořád DM. Dnes ke mě přišla milá zákaznice s větou jak pěkně hrají. Nakonec milý rozhovor na baru s jednou z nás, o posledním koncertě a tak. Můj kamarád co je běžný smrtelník, co DM neposlouchá, jen obdivně žasl nad tou kulturou kolem kapely.