Zdravím, nechci zakládat nový topic, takže to píšu sem…
Jsou nějaké zprávy o playlistu, který zazní? Já byl v Blavě i na Edenu a nejel bych, jestliže bude koncert zcela stejný...
No ta korunka taky neni spatna ja osobne bych to skombinoval komu se chce vzit korunku muze k tycka proc nekdyz zacnou svitit v cely hale tycky ja si mislim ze i korunky budou videt :D ale to jen tak ze bych to udelal ja jinak sto pro pro tycky a pro spestreni korunku :D
asi je to jasný, kotel i s korunama, jinak tyčky :o)
Osobně si myslím, že toto by bylo nejlepší řešení...teď se musí ještě rozhodnout kdy tyčky poprvé “použít” - při které skladbě..takže sem házejte pár návrhů a potom uděláme auditko, kde se o nich bude hlasovat…
Co ty návrhy kdy tyčinky spustit? Koruny by si měl připravit, každý kdo jde pod podium, i kdyby je nakonec mělo jen 30% bude to z podia vypadat skvěle.
Jinak, vážně se mi líbí jak se všichni snažíte, aby to pro kapelu bylo zajímavé překvapení...takovou věc jsem v našich zeměpisých šířkách už dlouho neviděl!
Někdo by si měl vzít na starost Face Book—-
Dimo, který pracuje jako novinář, dokonce má možnost dostat finální nápad do médií...
takže We Are Here?
Pokud do zítra nikdo nedá nějaký rozumný protinávrh, začneme od zítra propagovat:
1) Lightsticks během Hole to Feed - všichni návštěvníci show…to je cca 34.000 tyčinek nad hlavou během We Are Here (každý dvě)..což bude rozhodně cool
2) Královské koruny, ala Enjoy The Silence během Enjoy The Silence… - především fans pod podiem, ale během Enjoy jdou světla po celé aréně, takže pokud budou i na místech pro sezení, tím lépe.
Nakonec můžem napsat do obou. Vezmeš si to kordi na starosti nebo tam mám napsat já?
Napsat můžeme do obou - určitě. Večer jim teda napíšu co se chystá a prostě ať jsou buď dobře zásobeni na objednávky nebo jestli by neuvažovali o tom prodeji u haly. Uvidíme co odpoví.