takže We Are Here?
Pokud do zítra nikdo nedá nějaký rozumný protinávrh, začneme od zítra propagovat:
1) Lightsticks během Hole to Feed - všichni návštěvníci show…to je cca 34.000 tyčinek nad hlavou během We Are Here (každý dvě)..což bude rozhodně cool
2) Královské koruny, ala Enjoy The Silence během Enjoy The Silence… - především fans pod podiem, ale během Enjoy jdou světla po celé aréně, takže pokud budou i na místech pro sezení, tím lépe.
1) Pořád nevim jestli Wrong na to použití tyček není takový údernější ze začátku, HtF je na začátku takový vlažnější - nevim no. Každopádně nemusíme čekat na we are here - prostě na začátku písničky rožneme - jelikož we are here je hned to první co se zpíva…
2) Královskou korunu bych nasadila už na začátku koncertu. Už jen ta představa jak se do arény ženou ti všichni králové Myslím že tady není nutné čekat až na ETS.
takže We Are Here?
Pokud do zítra nikdo nedá nějaký rozumný protinávrh, začneme od zítra propagovat:
1) Lightsticks během Hole to Feed - všichni návštěvníci show…to je cca 34.000 tyčinek nad hlavou během We Are Here (každý dvě)..což bude rozhodně cool
2) Královské koruny, ala Enjoy The Silence během Enjoy The Silence… - především fans pod podiem, ale během Enjoy jdou světla po celé aréně, takže pokud budou i na místech pro sezení, tím lépe.
1) Pořád nevim jestli Wrong na to použití tyček není takový údernější ze začátku, HtF je na začátku takový vlažnější - nevim no. Každopádně nemusíme čekat na we are here - prostě na začátku písničky rožneme - jelikož we are here je hned to první co se zpíva…
2) Královskou korunu bych nasadila už na začátku koncertu. Už jen ta představa jak se do arény ženou ti všichni králové Myslím že tady není nutné čekat až na ETS.
OK, tak v tuhle chvíli máme také “Kordi alternativu”
Wrong je úderné, ale zase pomalé. Ten rytmus Hole to Feed je až hypnotický a zdá se mi nejlepší na hrození tyčkou
Koruny bych neřešila a spíš se soustředila na dokonalou organizaci tyček.
Já jako v zásadě budu spokojená ať to bude u kterékoliv, ale tak jsem si pouštěla koncert v Blavě a tak nějak jsem si uplně představila jak do těch počátečních Wrong vždycky udeříme rukou s tyčkou do vzduchu. Ale tak to je moje představa Já su vůbec ráda, že mě ty tyčky napadly a měly úspěch. To a koncert mi stačí ke štěstí....
Já jako v zásadě budu spokojená ať to bude u kterékoliv, ale tak jsem si pouštěla koncert v Blavě a tak nějak jsem si uplně představila jak do těch počátečních Wrong vždycky udeříme rukou s tyčkou do vzduchu. Ale tak to je moje představa
Zase jestli máš pocit, že Wrong k tomu vyloženě vybízí, tak je otázka, kolik lidí se neudrží
To už by pak bylo lepší, kdyby je vytáhli všichni.
jsem pro “kodi variantu”
tzn. tyčinky a začátek třeba při HTF
jen upozorňuji pak už to bude svítit pořád takže efekt bude stejně v podstatě celý koncert