Varianta kordi je skvela ono stem korunkama behem ETS byl trochu chaos vsichni budou rozjety kdo bude mit cas se starat o korunku je lepsi kdyz se tam nahrnou s korunkama na hlave bude tam banda kralu coz bude hezke nehlede na to kdyby neko napdlo si vzit rovnou kostým krále s toho klipu :D tycinky na wrong sedi je to durazna pisen takze by to bylo dobre HTF je sice dobra. Ale ja si myslim ze ty tycky budou svitit dýl než jen par minut otatázkou zustavá co s tim prodejem chtelo by skusit jak rika beladona zeptat se na organizatory koncertu nebo o2 arenu jestli by stanek nepovolili ale neda se na to spolihat takze by to chtelo nake alternativni řešeni. NEvim co ale bylo by dobre mit zalozni takzvany plan b protoze pokud by o2 arene ani poradatele nehli prstem tak by cele nase prekvako bylo v Pr… A mel bych jednu prosbu mohla by náka dobra duse udelat solidni nahravku s o2 areny ja nebudu mit love na koncik tak aspon abych videl jak vse dopadlo popr. naky kvalitni fotky pokud mozno ze vsech skladeb byl bych velice vdečný strašně mě totiz mrzi ze tam nepojedu :(
Ked som sa tak zacital do vasej diskusie o tycinkach, neda mi nezareagovat Je to dobry napad, ked si tak predstavim mavajuce ruky pocas NLMDA s tycinkami Hole To Feed sa mi zda ale (aj v spojeni s projekciou) farebnejsia skladba nez Wrong.
Cela hala rozsvietena do roznych farieb (to je nieco ine ako mobily) musi byt velmi pekne.. tak vam to teda prajem, nech sa podari. Zaujimavy napad
1) Lightsticks během Hole to Feed
2) Královské koruny během Enjoy The Silence…
Děkuji Kordi za skvělý nápad se světelnými tyčkami, teď je už na nás všech to šířit všude možně...via FaceBook a další sociální sítě. ..Přes média apod. Takže do toho. Dám to jako článek na hlavní stranu, odtamtud můžete přebírat informaci…
Před Vánoci jsem obeslala také několik rádií. Dnes přišla z jednoho odpověď:
Dobrý den,
ve středu 6. ledna věnujeme Depeche Mode ranní hudební rubriku Třikrát z Proglasu (zazní tam tři skladby ze Sounds Of The Universe). Do průvodního textu mohu zapracovat text vašeho mailu.
S pozdravem
Milan Tesař
Radio Proglas (hudební redakce)
2hudba.proglas.cz3
Ahoj všici, mám drobnej dotaz k té megaakci co se chystá na DM ve čtvrtek.Nebude někdo z vás nebo nevíte o někom,kdo bude prodávat před halou ty lightsticky?Nechci trhat partu a nevím,kde bych je v Brně sehnala (někdo víte?),tak jsem si říkala,že třeba před koncertem je seženu.Dík za info. Už se strašně těšim,už za 4 dny:-)
Ahoj všici, mám drobnej dotaz k té megaakci co se chystá na DM ve čtvrtek.Nebude někdo z vás nebo nevíte o někom,kdo bude prodávat před halou ty lightsticky?Nechci trhat partu a nevím,kde bych je v Brně sehnala (někdo víte?),tak jsem si říkala,že třeba před koncertem je seženu.Dík za info. Už se strašně těšim,už za 4 dny:-)