jak tak na to koukám, tak spousta lidí tady začala DM poslouchat, když jim bylo -náct. To je dobré vědět, že tahle hudba oslovuje v jakékoli době mladé...
Tak to je pro mě težké seřadit, protože některé mám rád stejně a neuvedl jsem je sem, tak se sám sobě předem omlouvám, když to budu za 5 minut cítit jinak
1. Enjoy the Silence
2. Never Let Me Down Again
3. People Are People
1. Violator
2. Black Celebration
3. Music For The Masses
Posluchač od roku 2004 (bylo mi 14náct let)
Přívedla mě k ním písen: Enjoy The Silence (prvně Shinodův remix ETS 04, následně originál)
To nejde.3 písně?3 alba?Tak alba 1.Violator 2.101 3.Black Celebration ale 3 nej písně to nejde.Poslouchám DM od people are people.Tak 6 třída už nevím.Je jich tolik….........................................................................................................................! Ps. 101-jsem snad rok poslouchal pořád a pořád dokola to je dodnes prostě nej nej live!!!
já se zblázním, vždycky 3 písně, to je taková smrt tohleto!!! no dobře, první dvě jsou moje srdcový stálice, ta třetí je těžkej adept na další srdcovku!
1) dressed in black
2) the sun and the rainfall
3) comeback
alba:
1) a broken frame
2) black celebration
3) songs of the universe
fanynkou DM jsem se stala v roce 1991, v televizi běžel hudební pořad Triangel, který uváděl Miro Žbirka… o DM mluvil hrozně hezky a pak pustil klip WORLD IN MY EYES… od té chvíle prožívám nejsilnější a nejkrásnější lásku mého života… možná proto, že byla na první pohled/poslech….
Především říkám, že je v podstatě nemožné vybrat první 3 nejlepší kousky, každá skladba má své kouzlo!
1. It´s No Good/Useless (nelze oddělit :-D)
2. Get right with me
3. Wrong
1. Ultra
2. SOFAD
3. Exciter
DM poslouchám od roku 2005, kdy jsem zaslechla remix ETS od Linkin Park… našla jsem si originál a následně další věci od DM, a už jsem u nich zůstala, bylo mi 20 let.
Neumím říct nejlepší alba ani nejlepší skladby. Je mi 16 let a k DM mě “dotlačil” táta. Pamatuju si, že cestou na chatu pustil v autě The Singles 86-98 a když jsme dojížděli pustil Everything Counts se slovy, že si to vždycky pouští, když dojíždí aby byla šťastná i cesta zpět. Bylo mi tehdy asi 8 let a na tohle mě úplně dostal…
Skladby:
Black Celebration
Clean
Shake The Disease
prvně jsem DM zaregistrovala, když hráli v hitparádě It’s No Good, ale to mě nějak neokouzlilo bylo mi myslím 6-7 a pletla jsem si je s Robbiem Williamsem :O a pak jsem je za pár let viděla znovu s písničkou A Pain That I’m Used To a moje největší prání bylo, aby mi mamka koupila to cd s touhle písničkou a tak to začalo.. a bylo mi asi 13…
Some Great Reward
Songs Of Faith And Devotion
Ultra
3 nejoblíbenější písničky ( dost těžké je vybrat ):
Blasphemous Rumours (100%)
A Question Of Lust (100%)
Halo/ Suffer Well/ I Feel You/ Barrel Of A Gun/ Wrong…. no prostě nemůžou být jen 3
1.seznámení s DM…... hodně dávno 1985/86 - na kazetě nahrané Some Great Reward
písnička : People are People, It Doesn’t Matter, If You Want, Blasphemous Rumours
Rok mého narození 1967.DM jsem poprvé slyšel v roce 1981 na dovolené v Jugoslávii.Zakoupená audio kazeta mě pak provázela hodně dlouho.Za komančů se všechno hůř shánělo,ale existovalz naštěstí burzy.Nosil jsem černé kalhoty,boty,tričko,měl propíchnuté ucho a kožený kabát po dědovi.Bylo to moje mládí a studentské léta na dopravní škole v Břeclavi.Na vojně jsem yl v Hevlíně což je na rakouských hranicích tak se to dalo vydržet.Při mém nástupu do práce mě starý stranický soudruh přivítal se slovy,že vypadám jako ty strašidla na západě.V té době to bylo pro mě obrovské vyznamenání.Na svatebním oznámení mám citát z jejich písničky,syn se jmenuje Martin.Mám už nějaké kilo navíc,začínající pleš,pískání na plicích,ploché nohy,ale jejich desky mám všechny,hromadu remixů na PC nalděné rádoi DM.
Nejraději mám People are People,ale líbí se mě všechny
Mimo Depeche mám rád jejich souputníky Duran Duran.