- Nastavil som, aby to preskocilo na neprecitany prispevok - teda na spodok stranky.
- Zmena radenia prispevkov - taketo individualne nastavenie forum nedokaze. Softver tohoto fora sa neustale vyvija a zdokonaluje, takze je mozne, ze sa tato funkcionalita objavi.
Tak mě skok na nepřečtené nefunguje, skočím vždycky na první příspěvek v auditku
Hodilo by se mi vkladani odkazu na obrazek, ktery se nasledne zobrazi v tematu, na starem foru se to davalo do tagu [img], myslim, ze to je lepsi nez tu fotku pridavat k prispevku jako attachement, ktery se musi nahrat na server z lokalu, coz je zbytecne, kdyz uz obrazek nekde na webu visi.
Ja bych rad, aby slo nastavit u meho profilu, abych byl viditelny, kdyz jsem prihlaseny. Pri registraci jsem zaskrtl, ze to nechci v domeni, ze to pak pujde samozrejme zmenit, ale bud to nemuzu najit, nebo ta funkce ani neni z nastaveni pristupna.
Dokazal by nejaky administrator u meho profilu povolit zobrazovani me pritomnosti?
twiggy: A co moje galerie na http://mi.rage.cz ? Ovsem uznavam, ze z poslednich let tam prevazuji jine nez DM akce, protoze nemuzu byt vsude…
tvoje stránky nemám zase až tak prohlédnuté......jak bude čas, mrknu….
ale ty seš jen jeden z mnoha, kdo fotí a čim více, tím lépe…..(takové akce se musí dokumentovat, aby bylo na co vzpoménat….(
Já se teda ráda šťourám ve fotkách z akcí, ale mohlo by toho být více….
Ahoj,
mám problém - nejdou mi vůbec odesílat zprávy, jakmile začnu psát text, tak se mi zobrazí hláška, že se na stránce objevila chyba a konec. Poraďte mi, prosím. Dík
takže na radu dangerous sem píšu, že od začátku založení mého účtu na depechemode.cz mi nejde odesílat žádná pošta ze schránky. tak snad se to dá dát do kupy :oP :o)
@LailaX: Prosim poskytni viac informacii. Typ a verzia prehliadaca, cituj presne aka chybova hlaska sa objavi (ak sa objavi) a pod..
Aktualizovane: bol som nalogovany v tvojom ucte s spravy sa posielat daju. Skus iny prehliadac. Internet Explorer je v sucasnosti velmi zla volba vo vsetkych ohladoch.