to DoMunug: To je překvapení milé, pán se na nás přišel taky podívat A potěšit nás laskominkama, kdo pekl tuhle úžasnou nádheru To tě potěšila Tvá žena.
Ahoj nejen k Michaela 146 Ani mi nemluv! Byl jsem zrovna on-line a vyskočila mi notifikace z Twitteru, že už nebude další... Ani to nemohu vyslovit, napsat… Však se jednou dočkáme :( Než jsem to ale jakoby vstřebal, během chvíle vyskočil nový tweet, že šlo o Davidův fórek či nedorozumění v komunikaci či co… Podle mě dokonale promyšlené Daveho PR.
@Ultra_Depeche občas dokáže přivodit husí kůži. Nevím jak zrovna tento infokanál sleduješ ty, ale stane se, že dá tvít a do pár minut je smazán. Nikoli cenzurou, ale autorem samým… Naposledy se tak stalo asi před měsícem kdy uveřejnil, že koncem tohoto roku proběhnou rozhovory mezi Davem a Martinem ohledně budoucnosti DM.
Každopádně se mu to včera zase povedlo… po anglicku pěkně
Já jsem si říkala, že si zde delší dobu nebyl, kam si zmizel? Jasně okupuješ Twiterr
Já tam čas od času taky zavítám Dave Anglána nezapře, typický anglický humor
Mimochodem, nádherná růže
Ahoj Domííí!
Takže teď už jen napsat Ježíškovi o konkrétní Lego sérii No. 2015101 .
Vtipálek Dejvák by si měl uvědomit, že velké části jejich fanoušků už není dvacet a humor podobného ražení za pár let může zapříčinit nejednu srdeční příhodu…. Tohle ať zkouší jen na apríla, lump jeden .