Nedávno jistý australský doktor prezentoval ve svém výzkumu proti C-19 tři faktory…
Vitamíny v rozumné míře, pravidelný spánek a minimum cukru… Takže, pro jistotu byl odcukřen i aparát…
Dnes spatřen Personal Jesus od SS. Nezní to vůbec špatně...
//EDIT\\
Zucker… je zkrátka průšvih.
Ono, se solí to taky nebude žádná sláva…
aha takže aktuálna tapetka…lockscreen cool na furt
christmas úlet nedělala len som ho zarámovala
neberieš to na lahkú váhu…když odcukřen i aparát…
tak fajn
Your own personal Jesus…
//EDIT \\ boxík v box-e dorazil dnes za 2 týždne rozbalím
Takto, jen zarámovala. Když tedy není nutno vyexpedovat boxík pro tebe, budu v příštím roce podle plánu též zarámovávat (to je slovo ) jak fialovej. Časem sem dám výsledky…
No tak fajn , kurýr přece jen zapnul navigaci…
Ano, za 14 dní bude rozbaleno (jak se dnes moderně říká, bude proveden unboxing) samotným Ježíškem Takovým Personálním Ježíšem, dalo by se říct. Jsem zvědavý, jestli je v boxu ta chybka o které někdo psal v komentu na titulce.
pri za-rá-mo-vá-va-ní :D nech sa darí a teším sa na výsledné foto
ja mám v pláne v 2022 namalovať nejaký depeš obraz (odkladám to dobré 2 roky, že keď nastane vhodný čas )
Jj trafil, nezastihol ma nechal ho na pošte…medzitým mi odpísali z deutsche šopu tak som po rokoch oprášila základy nemčiny
njn bude to velmi personal…
Určitě namaluj. Za pokus to jistě stojí... Jen, nebyla vhodná doba právě v těchto posledních dvou letech? Lockdown stíhá karanténu, karanténa izolaci… Na podobný fan art ale není nikdy pozdě. Pokud tě virus nezabije, pak už pozdě bycha honit. Doufám, že se též pochlubíš...
kto by to povedal, že ? 2 roky s priebežnou stratou slobody a predsa nebol vhodný čas
pokiaľ nebudem medzi menej než 1% populácie, ktorú vírus zabíja začnem jednoduchým motívom na rozcvičku a možno v tom budem pokračovať
myslím, že som to napísala spisovne a zrozumitelne…pochopili a poslali zdvorilú obšírnu odpo
prajem pohodovú nedeľu depeš people
vypočuté dokonca…bez pozerania koncertu…vizuálny zážitok ma nelákal
hlas super…väčšina skladieb mimo moj vkus…A Man Needs a Maid/Shut Me Down/Always on My Mind + Smile sa mi celkom páčili
nastal the end miniturné teraz by mohol Dave zdvihnúť tel. a zavolať Martovi “Take Me Back Home” do DM
Je fakt, že David čučel na ten balkón dlouho, předlouho… Jakoby ani nevěřil, že tam Fletch je osobně, natož s manželkou ještě... Kdo ví, komu vlastně mával…
on ví...a ešte to vi ujo Andy
zaspieval to velmi presvedčivo klobúk dolu
až je ťažké uveriť, že to je Dave Gahan z Depeche Mode...v prospech skladby bolo, že sa vyhol prehnanej gestikulácii
niekam letí, smer je neistý, ale nádej umiera posledná