@Ada_DM:
1990 A taky beru, pak mému oku ještě lahodí logo z 2013. Do třetice bych zvolil 2017 asi…
S tím psíkem si mi připomněla, že mám podobný snímek. Když jsem četl Monument, potřeboval jsem si ehm ehm odskočit a když jsem se vrátil, našel jsem svého labradora v pozici viz. foto. Celkem mi přišlo zvláštní jeho chování, mohl si lehnout kamkoli v bytě, ale uvelebil se mi před knihou a tak jsem jej u toho vyblejsknul…
@DoMunug: dobrý vkus logá 2013 a 2017 sú vydarené / trojuholníky z loga 2013 mám na prsteni je to takové decentní což mi vyhovuje
Foto je skvelá momentka, labrador priateľské plemeno iste výnikajúci spoločník
@Ada_DM:
Ono je každé to logo unikátní. Těžko vybrat to nej… Ale minimálně jedno logo v té tabulce není uvedeno, věděla bys které? Třeba Spirit logo z tabulky není 2x něčím zajímavé, ale ve spojení s tou rudou šmouhou - má co do sebe…
Je vous remercie très Isabelle…
Zdroj: @isabelle_spanu, Twitter
@Ada_DM:
Potrápil jsem Ti mozek říkáš? Snad jsem Ti tím nezabral celý den teda… Každopádně zásah! Měl jsem na mysli právě loga z People Are People singlu a ze 101. Dál tam není uvedeno logo k singlům The Meaning of Love, See You…
@DoMunug: celej den ne, ale cca celou hodinku iste, v poho brala som to ako tréning proti Alz. / nabudúce jednoduchšie na tom trvám / vedel by si tipnúť (bez hľadania) ktorý album od DM obsahuje najviac skladieb ?