]Dangerous: cením si, že sis dal práci a fakt to poslechl a udělal report.
Jen můj názor, pro Tebe a pro Marka…
Dark Grey, sázel jsem na to, že se ti bude líbit, proto jsem se výše i na ní ptal:-)
Mají potenciál, jen překvapivě to prodají lépe v instrumentálkách. Vokály se snaží hnát do zpěvu, přitom by jim tak slušel takový ten “robotičtější” výraz.
Misery je pro mně nej skladba na albu, takže potěšilo mně 5 hvězd od Tebe, taktéž If je jedna z nej skladeb na albu, je fajn, že i tady dáváš vysoké hodnocení.
U té If jsem byl nejprve skutečně výrazně skeptičtější, ale pěkná
S některými Tvými kritickými pohledy sice hluboce nesouhlasím, ale jak jsem psal, cením si toho, ž nefanoušek si dal tu práci a přeci jen aspoň několik písní ocenil.
To je jasné, já jsem vůbec nechtěl vyprovokovat nějaké flame, nebo něco podobného, jen skutečně upřímný pohled na desku, která se Vám líbí...myslím, že moje hodnocení je spíše velmi dobré, takže…
Jinak k té Count on Me, on Heppner je takový spešl, kdo má rád Wolfsheim, tak se mu nemůže Count on me nelíbit, komu Wolfsheim neříká nic, tak se asi bude divit, co je tohle za chlapský duet, i když proč ne, Martin s Davem si taky pěkně notovali ve Waitng Forr the night.
No, mně to přišlo až příliš unylé, ale neznám pozadí, takže to může být problém
Co mně na Tvém hodnocení velmi zklamalo je hodnocení In the Cloud, pro mn je to nej elektronická balada od Things You Said a to zcela vážně. Neřeším jestli retro nebo neretro, mně prostě vzalo to její pojetí. Telefonní hovor Ti asi přijde neoriginální, mně přijde originální jak byl pojat technicky, kdy tóny telefonu ladí s těmi elektronickými tóny co tma hrají zároveň a pak se mi líbí elektronické rozvinutí té skladby. Pro mně se řadí k těm nejlepším na albu.
In The Cloud se mi nelíbilo ani na první, ani na další poslechy, pardon…
Jo a Laughing, tomu dáváš nula, že jsi jej ani nezmínil?:-)
Doplněno, psal jsem si poznámky do notepadu, a tohle se nezkopírovalo, no