Stojí ženská na mostě a dívá se do řeky. Její kulaté pozadí uchvátí kolemjdoucího muže natolik, že neváhá, zvedne jí sukni a dělá to, na co ostatní jen mysleli.
Paní se vyjeveně otočí a supícímu muži říká : “Člověče, co děláte?”
“Zámečníka v Zetoru,” odvětí muž.
Potkají se ve sprše dvě dívky, jedna osmnáctiletá, druhé je 11.
Jedenáctiletá osmnáctku poočku sleduje a potom se nesměle zeptá:
Prosím tě, co ti to roste na hrudníku? Víš, odpoví starší slečna, váhavě, tyhle boule, to jsou prsa. Jedenáctka se zamyslí: No, a nepřekáží ti to při šukání?
Jde hustě nasraný prasátko po lese a potká ho liška: “Co je prasátko,co se tváříš tak nasraně?” “Hele, běž do piči, ty pičo červená”
Jde dál, potká ho vlk a zeptá se: “A co že si tak nasrané, prasátko”? “Drž hubu, kokote chlupatej, šerednej a běž do řiti!”
Potká ho medvěd a zeptá se: “Co je ti, prasátko”? “Víš co? Polib si prdel, ty idiote velkej, hnusnej, smradlavej” Jde dál a potká ho lesní víla: “Tak prasátko, za to, že si tak nasrané a jenom všem nadáváš, ti nesplním tři,ale jenom dvě přání!”
“Víš co, chci velkou jámu plnou hoven!” “Tady ji máš, prasátko! A co druhé přání?” “A teď si to celý vyžer, ty děvko jedna průsvitná!”
Přijde Pepíček ze školy a povídá tatínkovi že dostal pětku z matiky.
“Jak to?” ptá se podrážděně otec. “Nejdříve se mě učitelka zeptala,
kolik je 3 x 2. A já jí povídám že 6,” říká Pepíček. “No to je správně,” na to tatík.
„Pak se mě zeptala, kolik je 2 x 3,” povídá Pepíček.
“Jakej je v tom kurva rozdíl?” rozčílí se tatík. “Přesně to jsem řekl,” na to Pepíček.
Jde takhle zajíc po vlaku, otevře dveře jednoho kupé a povídá: “Je tady mezi vámi nějakej frajer?” Nikdo nic, tak zajíc povídá: “Tak mi všichni dáte korunu”
Jde do druhého kupé a situace se opakuje. Žádnej frajer, tak zase vybere od každého po koruně a jde dál. Otevře dveře třetího kupé a zase povídá: “Je tady nějakej frajer?”
Z rohu se zvedne chlápek a suverénně povídá: “Já!”
Za zajícem se vynoří medvěd a povídá: “Tak frajere, ty to máš za deset, ostatní po koruně...”
Letí letadlo a v zavazadlovém prostoru v kleci veze medvěda. Medvěd najednou dostane strašný hlad, a tak rozbije klec a uteče. Proběhne do pilotní kabiny a tam vidi chlapa. Přijde k němu a zařve:
Tebe sežeru. Jenže chlap povídá: Mě nemůžeš sežrat, já jsem pilot a když mě sežereš tak nebude mít kdo řídit letadlo. Spadneme a i ty se zabiješ.
Medvěd se zamyslí a ví, že pilota nemůže sežrat. Ale nevadí, v kabině vidí druhého chlapa a řekne: Sežeru tebe. Jenže chlap povídá: Mě nemůžeš sežrat, já jsem navigátor a jediný vím, kam máme letět. Sežereš mě, dojde nám palivo, spadneme a i ty se zabiješ.
Medvěd se strašně naštve a vyběhne do uličky, kde vidí letušku. Tebe já sežeru, zařve. Sežer řekne letuška, ale ti dva pak budou šukat tebe.
Tchyně chce prověřit, jak moc ji mají mladí rádi. Přijde na návštěvu k mladým, mají vilu s bazénem, babka do něj šupsne, začne sebou mlet a ječet o pomoc. Zeťák ji chvíli zamračeně pozoruje, ale pak mu to nedá a vytáhne ji. Druhý den ráno má na dvoře funglovku Octavii a za stěračem lístek : Děkuju, Babička.
Zvědavá babka si to namířila k druhý dceři. Ta bydlí u Lužnice, voda byla velká, no babka kouká, zeťák se courá po dvoře, tak vlítne do vody, voda ji vzala, bába řve, chlápek se na to chvíli dívá a pak jde krmit králíky. Ale celou noc ho to žralo : Kurňa mohl jsem mít Octávku. Ráno se hrabe z postele, kouká, očím nevěří, na dvoře fungl nový bavorák, poslední řada, sedačky v kůži, CD výbava.
Za stěračem lísteček : Díky, Děda.
Přijde doktor na kontrolu do blázince a na levé posteli leží chlap a dělá,že volantuje, doktor se ho ptá, co dělá? On řekne : „Jedu do Španělska.“ Na pravé posteli leží spolupacient a ten si pod peřinou honí péro a doktor se ho ptá, co dělá? On odpoví : „Vždycky, když Venca jede do Španělska, tak mu šukám starou…“
Jde mladík poprvé s dívkou na rande, jdou kolem rybníka a mladíkovi se chce hrozně čurat, neví jak to má diplomaticky říct ale nakonec ho napadne spásonosná myšlenka a říká: “Hele chvilku tady na cestičce počkej, já ti zaběhnu tam k rybníku natrhat pár leknínů, jo?” A dívka na to: “Jasně, ty jsi hodný, já se mezitím aspoň stihnu vysrat.”
Učitel ve škole se ptá dětí, jaké znají dráždidlo.
Přihlásí se Mařenka a říká : “Kouř z cigaret.” “Správně, Mařenko.”
Pak se přihlásí Frantík a praví : “Pyl.“ “Správně, Frantíku.”
Najednou se hlásí Pepíček a povídá : “Pipinka.”
Rozzlobený učitel napíše Pepíčkovi poznámku.
Druhý den hledá pan učitel Pepíčka, který si sedl do poslední lavice.
“Tak co ti na to řekl tatínek?”
Pepíček na to : „Tatínek pravil, že když pro vás není pipinka dost dobré dráždidlo, tak jste buzerant a mám si sednout do poslední lavice…”