Velkou frustrací je kromě islamizace pro mě fakt, že se prohazují strany, ke kterým člověk vzhlížel. Indicie, kdo živí a pomáhá IS a kdo jej přišel doopravdy zlikvidovat jsou čím dál zřejmější a trochu se děsím, že se nakonec dovím, že západní demokratické země, ke kterým jsem vždy vzhlížel, se nějakým způsobem snaží skutečně rozpoutat válku a Evropu mají jako rukojmí těchto zhovadilých plánů. Imigrační vlna vypadá až příliš podezřele jako výměna obyvatelstva, výměna voličů. Člověk pak uvidí promluvit Obamu a chce se mu zvracet a pak promluví Putin a mám pocit, že ten člověk ví co dělá a tyrkysově modré Su-27 pokládající na IS koberec působí jako balzám na duši. Byly doby, kdy jsem to měl ve vztahu Americký přezident - Ruský prezident přesně opačně.
Již po střelbě v tuniském Sousse, který se odehrál 26. června. Jsem zaslechla v rádiu velice zajímavý rozhovor, že střílet měl třiadvacetiletý terorista, který podle vyšetřovatelů prošel výcvikovým táborem radikálů v Libyi. Celé na tom nejhorší a nejsmutnější bylo to, že rok předtím zřejmě načas pracoval v dotyčném hotelu jako animátor. A důvod proč střílel, taková teorie byla, že jemu se nelíbilo, že turisti se tam jen tak povalují na lehátkách a oni nám musí sloužit a důvod proč střílel i po personálu, naopak, že oni nám slouží!!!
Zásadní věci docházejí politikům pozdě, většinou když už jsou následkem mrtví. Hlavně si zapamatovat, kteří politici to způsobili a znemožnit jim další působení, i kdyby nakonec nevím jak překabátili.
1. Radikální muslimové provedou teroristický útok, „vyprovokovaný“ nějakým zlem Západu.
2. Umírnění muslimové se distancují a zdůrazní, že jde jen o nepatrnou menšinu radikálů.
3. Titíž umírnění muslimové si postěžují na zesílenou vlnu islamofobie namířenou na mírumilovnou většinu a varují, že by mohla vyprovokovat další terorismus.
4. Mainstreamoví politici s pomocí umírněných muslimů v boji proti islamofobii zavedou represivní opatření omezující svobody nemuslimů.
5. Média, kultura a školství zavedou dobrovolnou autocenzuru, aby nebyly z islamofobie a xenofobie obviněny, a z téhož důvodu policie, soudy a veřejné instituce přestanou stíhat zločiny muslimů.
6. Umírnění muslimové, s důvěrou přetolerantnělých nemuslimů, získají větší mocenský vliv a nemus-limové si libují, jak se jim společně daří mír.
7. Po období zdánlivého klidu radikálové provedou další teroristický útok. ¨
8. Celý cyklus se opakuje pokaždé o oktávu výš, čili s větší razantností proti islamofobii a předáním většího vlivu umírněným muslimům. Frekvence cyklů se zrychluje, mezery mezi nimi zkracují.
9. Po několika takových cyklech neislámská společnost zjistí, nebo si třeba ani nevšimne, že prakticky odevzdala moc umírněnému islámu.
10. Radikální muslimové převezmou moc od umírněných muslimů a islamizaci dokončí, v tradičním stylu represe, masakrů a zotročení nemuslimů. Benjamin Kuras