Zdravím, zajímalo by mě, zda někdo z vás už objednaval lístky ze stránky Viagogo.com? Mám je objednané a zaplacené od listopadu a stále nepřišly!
Ja kupovala pres Viagogo nekolikrat a vzdy v poho. Prodejci listku nedaji penize, dokud kupujici uspesne neabsolvuje koncert. Oni jen zprostredkovavaji prodej/nakup listku a vydelavaji na vysokych poplatcich. Takze listky vetsinou prijdou tesne pred koncertem. Take urcuji prodejci datum,do ktereho nejpozdeji ma zaslat kupujicimu listek, takze by vse melo vzdy prijit vcas. Mnohdy, zvlaste u britskych listku to byva treba i par dni pred koncertem, protoze i klasicke britske predprodeje listky na posledni chvili vydavaji a posilaji. Neni to pravidlo, ale vetsinou. Lonske turne mi listky do Manchesteru prisly 4 dny pred koncertem. Ja osobne bych nepanikarila, co se tyce Viagogo.
Prodám 1x lístek stání pod pódium + early entry do Prahy, vše za původní cenu tj. 1690+500= 2190Kč.
Důvod, nemoc třetího parťáka.
tel. 739672797 .(Pro zobrazení této e-mailové adresy musíš mít zapnut JavaScript)
Ahoj prodám 2x lístek stání u podia á 1590,- ideálně osobní odběr případně zašlu + samozřejmě poštovné, kdo má zájem .(Pro zobrazení této e-mailové adresy musíš mít zapnut JavaScript)
Ahoj.prodám 2 lístky na dm 24.5 praha .Stání u podia . odběr v praze osobně. vsupenky original ne e-ticket.
cena 4500 , dohoda. tel . 736437154 nebo 605281793
Predám lístok na DM: státie pod pódiom (originál ticketpro) - 1800,- kč.
Osobný odber možný v Prahe.
mail: .(Pro zobrazení této e-mailové adresy musíš mít zapnut JavaScript)
Predané
Zdravím všechny depešáky. Bohužel jsem si zlomil nohu, tak prodávám 2x e-ticket na stání 20.5. Bratislava - původní cena 45 euro za kus. Dal bych to nyní za 35 euro. Pokud má někdo zájem, ozvěte se mi prosím na mail: .(Pro zobrazení této e-mailové adresy musíš mít zapnut JavaScript)
Prodam jeden listek na stani na koncert DM v Praze 24.5.2017.
Pokud mate zajem, kontaktujte mne prosím na emailu .(Pro zobrazení této e-mailové adresy musíš mít zapnut JavaScript). na cene se urcite domluvime
Čaute, mám navíc jeden lístek na stání pod pódiem na Bratislavský koncert. Chci za něj přesně tu cenu, za kterou jsem ho koupil, tj. 79 Euro nebo ekvivalent v Kč, tzn. 2100,- Kč. Mám ho sice pouze v pdf (proč platit navíc za poštovné), ale myslím si, že mohu zaručit seriózní přístup. Jsem Ostrava, Opava a zajímá mne pouze osobní předání v okruhu těchto měst nebo těsně před koncertem dle domluvy. Mám další 4 lístky pro sebe, takže se dá projít branou na jednou.
Kontakt: .(Pro zobrazení této e-mailové adresy musíš mít zapnut JavaScript)
Ahoj všem,
prodám 1 lístek na pražský koncert 24. 5. - sektor stání pod podiem. Cena: 2000.-
Je to cena, za kterou jsem lístek koupil přes Depeche Mode Friends. Osobní předání v Praze před stadionem. SLEVA na 1700.-
Kontakt v případě zájmu: .(Pro zobrazení této e-mailové adresy musíš mít zapnut JavaScript)
Zdravím fanoušky, prodávám 1 lístek Stání u podia na pražský koncert za původní cenu. ideálně si to asi předáme na místě či podle návrhu. Napište, kdo máte zájem. Veronika