Je jasné, že koncertní setlist Depeche Mode nikdy nebude mít 35 skladeb, Gahanova energicky náročná show je velmi vzdálená postávání u mikrofonu, a tak Depeche určitě příští rok nezařadí do koncertního programu více skladeb než v dřívějších letech tzn. tak kolem 20-22…Samozřejmě zahrají něco z nové desky a také svoje klasiky jako Personal, Enjoy, Never Let Me Down Again, Behind The Wheel, I feel you, Walking, World in my Eyes, Precious, Home…takže příliš prostoru na obměnu setlistu jim nezůstane…přesto, jakou skladbu či více skladeb by jste si přáli slyšet na koncertě v Praze 2009 či v Bratislavě 2009 ?
Useless, Only When I Lose Myself..a pri Home by i vyhrkli slzy…Bolo by zaujave nove prevedenie takých lovely vecičiek ako Question Of Lust, Somebody, Sacred a počuť naživo Little 15..no kdo by to nechcel.pa
Dakujem za prijatie, som nováčik, i ked s DM to ťahám od 88..Darlen235
Hmm..no bola som tam.Len tak viem, že mi pri Martinkovi vyhrrknu slzičky.To proste na koncerte musí byť..
To nič, že si s DM od 2002.Moja sestra je od mna o 16 rokov mladšia a jedného dna mi ocko oznámil, že ma doma dalšiu depešačku…Pritom vôbec netušila, že ja s tým už roky žijem /dlho sme spolu nebývali/.Zdalo sa mi to ako neuveritelná náhoda…Dnes si vymiename podklady, članky, texty…
Je fantastické, že aj medzi sučasnými mladými sa rozširuje základna fanušikov.Neexistuje kapela, ktorá by toto dokázala..no nie?
Bola by to i zaujmavá téma…dnešní noví fan do dvadsať.To len tak na okraj.pa
No, 20 uz mi uplne neni, ale rozhodne bych se mezi ne pocital
Stejne tak moje pritelka… prvni CD od DM mi pujcila prave ona a ja jako fanda dobry muziky jsem se toho chytil
Vůbec by mi nevadilo HALO, POLICY OF TRUTH a co třeba MERCY IN YOU?
hmm, to bych taky nebyl proti. stále mi z ní v uších Mercy In You z pražského koncertu v 93’ Ten zvláštní sound, na který jsem tehdy nebyl zvyklý, jelikož jsem neměl SOFAD tolik naposlouchaný.