Depeche Mode se ve svých klipech často nechávají doplňovat zástupkyněmi něžného pohlaví, která se Vám z nich líbí nejvíc? Přísná Jennifer ze Suffer Well nebo snad přítulná Lisa z I Feel You nebo dvojčata z Only When I Lose Myself?...nebo úplně nějaká jiná?
Slunečnicová dívka v Condemnation ke který byl přikurtovanej Dave:)
Souhlas, Tome. Tahle je asi nejhezčí.
Nedá se to srovant s těma kostnatejma třeba ve Strangelove.
Já být chlap, tak k týhle se nechám asi taky přikurtovat
Anton Corbijn rád obsazuje do svých klipů světoznámé modelky a herečky. V klipu Halo se mihne herečka Jenna Elfmann (http://images.google.cz/imgres?imgurl=http://www.wchstv.com/abc/dharmagreg/elfman.jpg&imgrefurl=http://www.wchstv.com/abc/dharmagreg/elfman.shtml&h=480&w=383&sz=26&tbnid=tiyTf6T3uMw4aM:&tbnh=129&tbnw=103&prev;=/images?q=elfman&um=1&start=3&sa=X&oi=images&ct=image&cd=3)... ale mě osobně asi nejvíce oslovila hlavní hrdinka videoklipu “In Your Room”. E-mu
No počkejte a o just can´t get enough??? hahahahahah!!!
Jinak i když jsem holka, líbí se mi ta z Condemnation.. je to taková čistá krása, asi je to i tím klipem… a těžce jí to holce zavidím… vy byste se chlapci přikurtovali ke slečně a já k Daveovi.. tak a je to
just can´t get enough-jo v tom klipu jsou pěkný baby na tu dobu,k babě z Condemnation bych se klidně taky nechala přikurtovat,ale Dave by byl první na řadě )
no, na tu dobu je fakt, že to docela šlo
jinak není ošklivá ani Lisa Anthony z I feel you, ale tenkrát mě hrozně ten klip štval, jak se začala svlíkat a Dave taky, přitom v tý době byl děsivej.. byla jsem na něj naštvaná za ty dlouhý vlasy a fousy… a přišlo mi, že se chce pochlubit novým tetováním.. no puberta se mnou švihala, teď to vidím trochu střízlivěji..
jo člověk jak byl mladej,tak měl lásky v podobě idolů a pak tě dokáže naštvat i taková prkotina .postupem co člověk stárne tak to vidí uplně jinak a směje se tomu )
Nesnáším pohled na Davea s dlouhýma vlasama,s totálně vyfetlim výrazem,to opravdu není hezký pohled.No zkusil si hodně panáček,ale teď jenom kvete ,miluju klip suffer well(hraje tam jeho žena)ten je úžasnej )
jo člověk jak byl mladej,tak měl lásky v podobě idolů a pak tě dokáže naštvat i taková prkotina .postupem co člověk stárne tak to vidí uplně jinak a směje se tomu )
Nesnáším pohled na Davea s dlouhýma vlasama,s totálně vyfetlim výrazem,to opravdu není hezký pohled.No zkusil si hodně panáček,ale teď jenom kvete ,miluju klip suffer well(hraje tam jeho žena)ten je úžasnej )
to jo, když si vzpomenu, jaká jsem byla v pubertě, tak se třískám smíchy… ale přesně, když jsem viděla Davea poprvé s těma vlasama a tu bradkou, zhroutil se mi svět… pak jsem si zvykla, ale hrozně jsem si přála, aby se zase ostříhal, takže je jasný co jsem dělala, jakmile to udělal
Suffer well je boží, já zase hrozně žeru Halo!!! Martin i Dave jsou tam k sežrání!!
jo to jsou k sežrání a moc,Marty byl neskutečně sexy v klipu just can´t get enough,to mě dostává dodnes,jak byl rozkošnej .Jinak Halo-bez komentáře,krása .
Dave a jeho drogové extempore,ještě ,že to má za sebou,vypadal šíleně ,připomíná mi mého kamaráda, v tom co zažil,brrr