Tak dnes sem si byl na poste pro listky.je to super,mam je uz v ruce. Jen bych se chtel zeptat,mam 3 za cenu 1.575kc,proc sem tedy dobirku platil 5.195kc ?
ahoj,
prosím napiš tento dotaz na email .(Pro zobrazení této e-mailové adresy musíš mít zapnut JavaScript)
a rovnou tam napiš adresu doručení - tvou- a číslo objednavky . A svůj tel, kontakt.
Koncert není vyprodán, pouze stání pod podiem. Lístky na stání jsou stále dostupné. Vzhledem k faktu, že v tuto chvíli nejsou dostupné technické parametry ohledně umístění zvukových věží atd, nebudou se zatím prodávat vstupenky v kategorích Silver a Bronze.
info : v dm shopu je možno opět zakoupit lístky na koncert do sektoru stání .
Lístky do sektoru Bronze a Silver stále ještě není rozhodnuto kdy se budou prodávat .
Sektory - Pod Pódium , Platinum a Gold jsou již vyprodané .
Ahoj.17.10.2008 jsem si objednal 2 listky na DM do Prahy (objednavka byla pod cislem
> 204509809).Dostal jsem par mejlu ze jeste neprisli od dodavatele,tak se ptam jak to s tim poslanim vypada.Nerad bych o ne prisel.Diky za echo.Tom
Ahoj.17.10.2008 jsem si objednal 2 listky na DM do Prahy (objednavka byla pod cislem
> 204509809).Dostal jsem par mejlu ze jeste neprisli od dodavatele,tak se ptam jak to s tim poslanim vypada.Nerad bych o ne prisel.Diky za echo.Tom
prosím napiš na email .(Pro zobrazení této e-mailové adresy musíš mít zapnut JavaScript)
Od dob “Here Is The House”... jsem prestal verit, ze je v lidske moci toto prekonat.. Stalo se dvakrat - album s “Enjoy The Silence” - “VIOLATOR”, a mozna i sama “Walking In My Shoes”, byly tim, ktere mi ukazaly “absolutni” a jasnou, zretelnou, mozna i nevyvratitelnou cestu… ( mysleno v mych ocich! ) Jsem optimista. Verim, mozna ze jenom chci, ale verim v opetovne naplneni me duse… Jako pri Black Celebration… :-( :-(( :-(( - fdm86
Majitel stadionu, kterým je společnost E Side Property, ale musí počítat s dalším jednáním s úřady. Získaná kolaudace, která má podle Svobodové platnost od 5. května, povoluje pouze fotbalová utkání. Ohrožen je tak například koncert britské skupiny Depeche Mode, která se zde má představit 25. června. “Kolaudaci jsme dostali opravdu jen na fotbalová utkání. Nerada bych to nyní komentovala, rozhodnutí jsme dostali před chvílí. Budeme to muset řešit s úřady a pořadateli,” řekla Svobodová
a sakra ted sem si vsim ty kolaudace co s tim je ted jak se to vivyji nejsou ty ceske urady ci co trochu na hlavu mi chtej skurvit celej koncet v praze ci co jestli to tak dopadne tak nakopu vsechny uredniky ci polityky do zadku navic asi nevi o kolik prachu prijdou kdyz je tam nepustej no potez pambuh predpokladam ze ten koncert by presuny li do areny ne a jak se tam asi narvou zbili fanousci tahle republika to je neco to by se s toho jeden zblaznil