Depeche Mode Cz
Oficiální fanklub skupiny Depeche Mode pro Českou a Slovenskou republiku

Soukromá zóna

Hlavní navigace

Zachraňte Rock Café!
Posláno: 17.4.2009 o 9:03   [Ignorovat]
Ice Machine
Ikona: Mirek Mach
Hodnocení
Celkem příspěvků: 0

Radnice Prahy 1 zase válí...

...chce totiž nechat zavřít legendární hudební klub Rock Café na Národní třídě, prý kvůli údajnému hluku. To mě celkem překvapuje, když nedávno proběhla nákladná rekunstrukce za pomoci magistrátu hlavního města Prahy (jenž klub naopak podporuje) a přesunutí sálu o patro níže právě z těchto důvodů. Asi klub někomu leží v žaludku.

Za dávných a dávných časů, těsně po převratu, když se RC otevřelo, nebyl s radnicí žádný problém. Nad klubem sídlily komerční subjekty (jazyková škola) a hluk nikomu nevadil. Jenže pak se změnilo vedení radnice a bývalé kancelářské prostory byly přestavěny na luxusní (a drahé) byty a jejich nájemníci si samozřejmě začali stěžovat na hluk. Konec hudební produkce byl tudíž stanoven na 22.00 hod ale asi i to je někomu málo….

Na Rock Café mám báječné vzpomínky, protože ještě během působení v kapele Demode jsem tam zažil několik naprosto skvělých koncertů, skvělé publikum a vynikající atmosféru (i když tam bylo vedro k zalknutí a nějaké to kilo jsem během koncertu vypotil). Klub jsme brali jako domovskou základnu…koncert každé 2 měsíce.

Na základě těchto událostí proběhne v pondělí 20. 4. v 11.00 hod tisková konference vedení Rock Café a sraz přátel tohoto klubu. Více info zde: http://www.facebook.com/group.php?gid=68584967818.

Muttly

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy